82
Hány van nektek?
-
#82 640k? normális vagy? nekem a 4gb is kevés -
#81 384 -
#80 170Mb HDD meg sose lesz tele... -
#79 en azt tudom hogy 640K mindenre eleg... -
#78 és a c64-ben mennyi is volt mindenre elég? :))) -
Insane-Warez #77 Azért röhely hogy annó amikor volt egy Amiga1200-m ami 14mhz-s volt 2MB!!! RAMal, kurvajo dolgokat lehetett csinalni, tök profi grafikával, most meg nem elég az 512 sem lassan :-( -
Geronimo #76 nekem most 128 van de kene mar tervezgetni uj gepet....abba 2x256 szerintem eleg lesz -
Corel #75 A második mondatod érdekes, jó messzire küld el aki ezzel kajáltatott meg. -
#74 :)))
Esetleg sámántáncot is lehet lejteni a RAM-ok elött, levágott fejű kakassal és miegyébbel, hátha akkor látni fogja őket a gép!
Ja, de fontos, hogy az első slot-ba csak a levágott kakas vérével bemázolt RAM-ot tehetjük, a másodikba meg a hoacintollakkal megtűzdeltet, mert ha felcseréljük a sorrendet, nem fog működni ám...Hahahahahahaha!!!
Ezt ugye nem gondoltad komolyan?! -
#73 ez ugyanaz, mint annó a c64-re a fejreállított magnó, meg hogy nem így, hanem úgy nézek a gépre töltés közben... Urban Legend és rituálégyűjtemény. -
#72 ezt megis ki meselte be nekd?:) -
Zozo76 #70 Ugy nez ki hogy megint szivtam egy keveset...
Irtam hogy vettem 2x256Mb ramot a gepbe, de mind a ket modulbol
csak 128-at lat... Visszavittem, a ramoknak semmi baja nem volt, igy hat
kicsereltettem 3x128Mb-ra. Na azt mar latta rendesen. De itthon jottek a fagyasok,
ugyhogy, elkeztem varialni es kijott hogy mindegy melyik modul van a gepben de ha mind a
harom akkor fagyas. Nagyon jo tesztet talaltam: Winamp+Black&White plugin
(a szigeten tancolo medve). Alltalaban 1 perc alatt befagy a windows, de alltalaban nem
teljesen, mert az eger azert megy bar mar kilepni sem lehet, mert ugy nez ki hogy az
explorer fagy be. Most epp 2x128Mb + 1x64Mb van es ugy nez ki hogy igy jo lessz.
Tehat 320Mb. Meg utolso kapaszkodokent megkerdezem toletek hogy nincs esetleg valami BIOS
beallitas amit valtoztatni kene, es esetleg az lenne a baj? Azert a 320Mb se rossz,
a maradek 1x128Mb+2x64Mb arabol meg veszek egy 56-os modemet a jelenlegi ISA 33.6-os helyett
. Azert ha valakinek van valami otlete irjon mar. Meg remenykedek.
Ja es gyerekek: Strike Force + C64 + Rock & Roll + Beat RULEZ!!!
-
Zozo76 #69 En epp az 512-re de sajna nem nagyon szereti az alaplapom a 256-os ramokat, ugyhogy megelegedtem a 384 Mb-al. Ez amugyis 2x annyi mint ami eddig volt... -
#67 384 de kölcsön attam a haveromnak 64et amig nem vesz ramot úgyhogy jelenleg 320 -
#66 azon mondjuk valahogy nem csodálkozom :)))) -
#65 amd oldalon idaig semmi bajom nemvolt vele,mig intel csippel egy amd procim se ment :))) -
#64 jókis via-val akkorákat lehet ****-ni... :)) -
#63 intel csippcsuppos mitvarsz tole... bezeg a jokis via :) -
#62 Engem inkább bánt akkormár, hogy csak 4 ide cucc megy rája(bezzeg a BE6 2) -
#61 teljesen ciki... ASUS "húdeújgenerációs" CUSL2-C (vagymi) alaplapja kezel 512-es modulokat. van benne 3 hely, de összesen csak 512 megát lát, bármilyen kiosztásban... miért kell egy penge alaplapot ilyennel elcsűrni? az én régi P3B-F-em is többet hajlandó lekezelni. -
#60 Nekem a régi soyo-m néhány 64 megásat 32-esnek látott, néhányat meg 64-esnek. -
#59 akkor le se tudna kezelni.
nagy a valoszinusege hogy összekevertek a boltban, én is majdnem igy jartam, csak szemfüles voltam, és rakerdeztem, majd megnezte a haver (ö a boltos) és közölte hogy ja telleg... -
#58 lehet hogy csak papíron 256-os a modul... vidd vissza ha tudod. a PC100-ra a PC133 felülről kompatibilis, azzal nem lehet gond. Talán azzal lehet még, hogy a BIOS-od nem ismeri a 256-os modult. -
Zozo76 #57 Ma vettem 2x256 Mb SDRAM-ot, de sajnos a gep mindket modulbol csak 128/128 Mb-ot lat (BX2). Gyorsan atvittem a haveromhoz (Intel815) es nala ugyaez a helyzet. Lehetseges hogy pont kifogtam es a ram lenne a hibas (mind a ketto?)? Ja az alaplapom kezikonyve csak PC100-ast emlit, a haverom alaplap kezikonyveben nincs ilyen adat...
-
#55 deha anya akor miert banan alaku... -
#54 lehet apa is meg anya is..
hibrid a drága..:) -
#53 rd ram ot csak p4 be
ddr-t pedig athlon ba, ha az alaplap tamogatja, bar szerintem inkabb vegyel minosegi sdram ot és az arkulombözetbol egy gyorsabb procit, jobban megeri -
#52 De akkor miért Föld anya és miért nem apa? -
Corel #51 Mi nehezebb 1kg vas, vagy 1kg pehely?
RAM mennyiségben azonos, gyorsaságban vannak különbségek, legalábbis szerintem, bár szerintem a föld sem gömbölyű, hanem banán alakú.:-) -
Sirius #50 Ja 1 RDRAM HÁNY SDRAMNAK FELEL MEG? -
#48 a gép a ram-ot hálálja meg a legjobban... videólejátszásnál, netezésnél, stb... nem kell swappolnia semmit, a bootolás kb negyedannyi idő.
ja, meg a system.ini -be a
[386enh] részbe egy
ConservativeSwapFileUsage=1 -et..., és kicsit normálisabb lesz a swap-kezelése a vindóznak (ez mondjuk 2K alatt nem biztos, hogy működik :))
nekem kb 1 napnyi kavarás után kezd el csak swap-ot csinálni... akkor is ki lehet pucolni. -
#46 Gazdag gyerek -
#45 mert is? semi különbseget nem erzek az 512 es a 256 között win2k alatt sem -
#43 a Suse Linux 7.1 meg a Mandrake 8 is 64 megát igényel MINIMUM... de azzal még gyengén muzsikál. amúgy meg a ram ingyen van, aki 512 alatt marad az meg is érdemli. -
#42 Nem.
Egy attól nem. -
LaCiKa #41 Win 3.1: 8 Mb
W95 : 32 Mb
W98 : 64 Mb
Win ME : 128 Mb
stb.stb.stb.>>>>>>>>>>>>>>>
Röhej hogy az Op.rendszer megeszi a RAM-ot
Köszönhetjük neki: B.G. M.$oft -
#40 egy vegetatív idegrendszertől is? ;] -
#39 Gyenge. -
#38 De...
"Tilos a Cinetripen EstFM-et hallgatni" táblákkal vonultak fel... -
#37 Igen.
Úgy érted, lehet, hogy ott voltam, csak nem vettem észre?
Valószínűleg ők nem írják ki, hogy Cinetrip, EstFM, vagy hogy Tilos.