Voodoo Banshee elavult?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én még voodoo1-el nyomulok (már tervbe van véve egy voodoo3). Szerintem egy banshee-val elég jól el lehet játszani UT-t, Undyingot, meg még néhány (régebbi) játékot. Ezt tapasztalatból mondom, mivel nemigen hiszem, hogy egy V1-nél lassabb lenne egy banshee... S én is elég jól elvagyok, ugyan nem Max Payne-ezek, de azért még tud valamit a kártya...
/*WTF?!*/
dikk= fasz
Tudjátok, mikor 2 és fél éve vettünk gépet az öcséimnek, és vid.kártya választásra került a sor, én V550-et akartam venni, de nem volt. Volt viszont Banshee mindössze 18.000 +ÁFA-ért. 16 megás volt, és ez nagy szám volt akkoriban, ezért döntöttem emelett, és nem a másik alternatíva G200 mellett. És abban az idõben bizony ott volt a "szeren" a 3dfx. Ez volt árban és teljesítményben a legjobb választás. Bár sok idõbe telt, mire rájöttem, hogy nem szereti a win98-cat EX-es alaplapban, de most már OK. És meglepõdtem azon, hogy egy Cel333 + V. Banshee-n elmegy a NOLF, Rainbow6, CS, UT, meg miegyéb szaggatás nélkül. Szóval nem kell elásni azt a kártyeszt még. Egy erõsebb procival (P3 600) szerintem már ki lehet hozni belõle a maximumot, ami ma még mindig elég lehet 800*600-ban. 3D-ben nem annyira szép, de nem is ocsmány, mint ahogy azt KBB barátunk állítja, aki valszeg életében nem látott még Voodoo-t, mert az Nvidia õrület elhomályosítja elméjét. Bocsássuk meg neki! :-)
2d-ben pedig még ma is az egyik legszebb képet produkáló kártya, majdhogynem G400-as magasságokba emelkedik.
Viszont az NFS3 és 4 csak patch-el indul el. Egyedül ez a két játék az, amit nem szeret a Banshee.
Amúgy a pénzét maximálisan megéri/megérte.
2d-ben pedig még ma is az egyik legszebb képet produkáló kártya, majdhogynem G400-as magasságokba emelkedik.
Viszont az NFS3 és 4 csak patch-el indul el. Egyedül ez a két játék az, amit nem szeret a Banshee.
Amúgy a pénzét maximálisan megéri/megérte.
Szerintem a Kryo-t vagy a Bitboys Brothers kartyajat kellene etalonnak venni. Az lenne ekkora marhasag meg. V5 egy zsakutca es meg annak is rovid 😊
A Radeonod sem lehet az a hudemarhajo, mert
1: miert van kevesebb embernek? Azert mert jobb, vagy azert mert olcsobb? Szerintem nem lehet az olyan hudejo vetel...
2: SDR-ed van, ha jol lattam. Marpedig jol lattam 😊
A Radeonod sem lehet az a hudemarhajo, mert
1: miert van kevesebb embernek? Azert mert jobb, vagy azert mert olcsobb? Szerintem nem lehet az olyan hudejo vetel...
2: SDR-ed van, ha jol lattam. Marpedig jol lattam 😊
nem mondom radeon se isten de szebb mint a gf2 de az etalon V5tõl elmarad
mert gf2n retyi mxen még retyibb s kurvára lassítja
En nem FSAA-zok, de 1024x768x32-ben jatszok OpenGL alatt. A tobbi nem erdekel, futni meg jol fut. FSAA nem kedvencem. Pedig birna a kartya...
Én Cszek egy K6-2 450 Voodoo Banshee+128MB kombóval s 800*600ba szépen elfut OpenGlban.
radeon sdrrel meg 4*FSAA+128bites anisotropic filter+1024*768*32 se tudja 71alá vinni
radeon sdrrel meg 4*FSAA+128bites anisotropic filter+1024*768*32 se tudja 71alá vinni
bazze utolsó driver 2000februárjában jelent meg s azzal azóta sincs semmi gond...
Nvidia-ATi -éknak ez lehetetlen lennne
ha valaki nem q3 buzi akkor jó ez egy pici idejig még
Tartaléknak meg jobb nem is lehetne..
Nvidia-ATi -éknak ez lehetetlen lennne
ha valaki nem q3 buzi akkor jó ez egy pici idejig még
Tartaléknak meg jobb nem is lehetne..
Hát csak azért mondom hogy tudják egyesek, bár feltételezem, tudjátok már
HCGamer csak fulllow graficsal jáccik, amihez kurvára nem kell jó videó.
Namost megnéztem a v3 mammal is meg a bansheemmal is a q3 at is meg az UT t is.
Banshee vel egy 300 as k62; v3 al egy 900 as duron 1.2 n hajtva.(tudom v3 már kevés ehhez).
Nos nem mondok semmit, de szerintem simán játszható mindkét gépen mindkét játék, értelemszerûen a kicsi gépen lowgraficc-al, a nagyon full grafic -al. Szóval ha valakinek q3a ra kell gép, és hcgamer, akkor elég neki kis gép is még mindíg banshee val. Persze nem mondom, azért az 50 fps fulllow graphic-on nem éppen kielégítõ egy hardcoregamernek. de a v3 om elérte a mesés 460fps t(nem elírás460). UT ben, igaz csak egy falat látni-)
Na mindegy, szerintem is lejárt az ideje, ezt nem vitatom, de az tulzás hogy szemét lenne. Még mindíg jobb mint egy s3.. akármi.
HCGamer csak fulllow graficsal jáccik, amihez kurvára nem kell jó videó.
Namost megnéztem a v3 mammal is meg a bansheemmal is a q3 at is meg az UT t is.
Banshee vel egy 300 as k62; v3 al egy 900 as duron 1.2 n hajtva.(tudom v3 már kevés ehhez).
Nos nem mondok semmit, de szerintem simán játszható mindkét gépen mindkét játék, értelemszerûen a kicsi gépen lowgraficc-al, a nagyon full grafic -al. Szóval ha valakinek q3a ra kell gép, és hcgamer, akkor elég neki kis gép is még mindíg banshee val. Persze nem mondom, azért az 50 fps fulllow graphic-on nem éppen kielégítõ egy hardcoregamernek. de a v3 om elérte a mesés 460fps t(nem elírás460). UT ben, igaz csak egy falat látni-)
Na mindegy, szerintem is lejárt az ideje, ezt nem vitatom, de az tulzás hogy szemét lenne. Még mindíg jobb mint egy s3.. akármi.
That\'s All Folk\'s
Személy szerint a Savage 4-em kábé januártól volt használhatatlan, ha játszani akartam. Májustól már másnak használhatatlan. Gef2MX oszt jóvan 😊
Amúgy nekem is van pótkártyám, egy S3Trió3D geometriai lassító kártya 😊)))
Amúgy nekem is van pótkártyám, egy S3Trió3D geometriai lassító kártya 😊)))
Hát nekem is masfel evig bansheem volt es most mar nem az van kurvara nem jott be!!!
dikkma te meg a savage 4 edre vagy buszke? 😊 mongyuk nekem is az van 😊)))
dikkma te meg a savage 4 edre vagy buszke? 😊 mongyuk nekem is az van 😊)))
Nekem masfel evig volt banshee-m, es akarki akarmit mond egy nagyon jo kartya volt annak idejen. Olcso es midnen ment rajta jol, ha az ember nem akart nagy dolgokat latni.
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
Teljesen eggyetértek veled
hulye kerdes volt.
igen
Huh az nehéz lesz...V3mat még a kezembe se fogtam nem is láttam futni se...az kimaradt az életembõl drivereibe meg nem vagyok otthon
hát azért annyira még nem gázos...
ha lenne anisotropic filter+EMBM akkor jó lenne 2évig
ha lenne anisotropic filter+EMBM akkor jó lenne 2évig
2évig nyomtam vele
2Dje szebb az nVidiáéknál(na jó GF3 már jobb)3dje meg elmegy.Csak nem 1280*1024ben kell játszani hanem 80*600ban
3dmark2001
1024*768*16-bár ezt nem tmogatja..-1450
800*600*16-1780
Duron 927
256MB Cas2
Szal jobb BEKUSSOLNI
amúgy ha nem Q3mazol hanem mondjuk emberibb játékokal játszol(autós-taktikai fps-kaland-horror)akkor rádöbbensz hogy ha van egy 600as K6-2d+128MB Ramod akkor azzal a kártyával TELJESEN JÓL tucc:
CSzni,OpFlashpointozni(glidra irták!)UTzni(szintén Glidra irták)s annak modjaival játszani,összes autóssal játszani Rainbox 6ezni
Riva 128al meg kitörölheted a s***ed...
ha nem Q3TA,Sacricife-,Max payne,Giants,Gotic,Evil Island a kedvenc játékaid még gf3MXig ki lehetne húzni vele....
szal KBB gondolkozz elõször
2Dje szebb az nVidiáéknál(na jó GF3 már jobb)3dje meg elmegy.Csak nem 1280*1024ben kell játszani hanem 80*600ban
3dmark2001
1024*768*16-bár ezt nem tmogatja..-1450
800*600*16-1780
Duron 927
256MB Cas2
Szal jobb BEKUSSOLNI
amúgy ha nem Q3mazol hanem mondjuk emberibb játékokal játszol(autós-taktikai fps-kaland-horror)akkor rádöbbensz hogy ha van egy 600as K6-2d+128MB Ramod akkor azzal a kártyával TELJESEN JÓL tucc:
CSzni,OpFlashpointozni(glidra irták!)UTzni(szintén Glidra irták)s annak modjaival játszani,összes autóssal játszani Rainbox 6ezni
Riva 128al meg kitörölheted a s***ed...
ha nem Q3TA,Sacricife-,Max payne,Giants,Gotic,Evil Island a kedvenc játékaid még gf3MXig ki lehetne húzni vele....
szal KBB gondolkozz elõször
Nekem is az van, de hát nem minden játék fut rajta szarul, annál inkább...