43
új küldetések...
-
#43 olvasd reamde: nincs -
DeDy #42 Nincs házzás valami graf javító, felbontást növelő cucc? Uhh 640x480ba naon gáz :) -
#41 Töltsd le a magyarítást! (abban van:D)
Ma jelent meg a magyarításom a játékhoz. Tölthető az oldalamról.
Automatikusan updateli legújabb patchre, és benne van a kiegészítő is. Olvassátok el a readme-t. Telepítés kezdetével el lehet olvasni. -
DeDy #40
Tud valaki hozzá cracket?
Thx. -
Noodlee #39 Remek :)
Lehet megint előveszem a játékot, mivel a hangulata sokkal jobban bejött, mint a Dió 1 :P
A zenéje is naon ott van! -
#38 kiegészítő van(benne van a patchben), multi van.
Magyarítás kész, de még tesz van.
Közben a grafikai dolog is megoldódott.
Bővebb info napokon belül -
#37 nekem másfajta
Nvidia kártyáb(újabbon) 3D-s hibákat csinál. Lehet ezzel vmit tenni?
Elöbrébb vannak dolgok, amiknek hátrébb kéne lenni, ilyenek. -
Noodlee #36 Kiegészítőről nem tudok.
Multiban lehet tolni, de ha benyomja játék közben a videókat(pl: kinő a városban a darkstone), akkor gondok lehetnek (nekünk gond volt). -
#35 van valami kiegeszitö ehhez a gémhez? Ill. lehet multiban jatszani vagy nem? :-O Megvan, de már alig emlekszem a gémre... -
Noodlee #34 UP! -
Noodlee #33 :)) -
Hegylakolaci #32 Azota megcsináltam a szobrokat.Szépen leirtam és eltettem jobb idökre:-)) -
Gyudron #31 Gameee rulez, én is pont a minap poroltam le .) -
Noodlee #30 Aztán lehet, hogy én emléxem rosszul, ennyi év után :) -
Noodlee #29 krdot = kardot -
Noodlee #28 Aszem valami krdot, vagy mit kell beleszúrni, hogy ne ugráljon...
De gondolom ez sem aktuális már... -
Noodlee #27 Nem nem!
Te kevered a dolgokat, az egy másik...
Én megint nyomom a gamét és pont tegnap volt a 3 szeobros rész :)
Mondanám a megfejtést, de gondolom már nem lenne aktuális :) -
Jacky #26 Hát, pedig én is úgy emlékszem mint a kolléga: az egyik kristályt kell odatenni és leesik a másik. Volt még ilyen máshol is, amikor valami tőrt kellett odarakni. -
Hegylakolaci #25 Akkor az én problémámra senki sem tudd megoldást? -
#24 Ma dúdoltam pont a zenéjét!! Azon gondolkodtam, elő kéne kaparni a cédét, és megint loopolva lejátszani sokszor, mint anno takarítás közben!! Hah de jó is volt!! -
#23 EmberZ 3an lehet ezt valyon coop-ba ? -
#22 Helyes!!! -
Jacky #21 Én se lennék ellene egy kooperatív multinak! -
#19 Pedig asszem a wisdomot kell az üres polcra rakni, és akkor a földre esik mindkettő!
Mind1. Annyira már nem emléxem! -
Hegylakolaci #18 2 kristályom van az elsö lilla annak a neve wisdom a második piros annak a neve virtue egyikkel sem müködik a dolog -
#17 Kék, amit először kaptál... -
#16 Ha jól emléxem akkor a Wisdom kristályt!!! -
Hegylakolaci #15 Persze megint elakadtam:-(
A 16-os szinten van egy terem egy kigyófejjel,a fej mindkét oldalán van 1-1 tartó az egyikben van egy aranyszinü kristály,viszont ha hozzányulok akkor átkerül a másik tartóba.
Mit kell belerakni a tartóba hogy az enyém legyen a kristály? -
Hegylakolaci #14 Tnx a helpet,mondjuk egy olyan 1-1,5 órát szenvedtem vele aztán döntöttem ugy hogy segitséget kérek.Szerintem nem cheat ha veszel piákat és csak másik játékban használod fel hisz a dio 1-ben is átviheted másik játékba a piákat. -
#13 Most Making Magic-et töltök sorry, amúgy benneleszek majd!!! -
#12 Hi all!
Látom kicsit elkezdödött az élet, arra gondoltam, hogy nem lenne kedve valakinek neten végigtolni a gamet ? -
#11 Ezt a játékot végigtoltam vagy 20x-or... :)
Amúgy van egy kis csít. Ha végignyomod és újrakezded, akkoir vehetsz elixir of life meg strength meg ilyeneket.
Megveszed őket. Kilépsz és elölről kezded.
Végülis ez csítelés??? Vagy csak egy kis hiba kihasználása...??? :) -
#10 Ez egy isten játék még mnindig szerintem nagyon jó!!!
Akkor figyi:
3-asra a bronz
7-esre az arany
10-esre az ezüst
szobrot kell rakni!!!!!
Jó játékot!!! -
#9 Úristen de régen is volt.........
Mondjuk spec én arra amit mondassz nem emléxem,de asszem volt olyan is,hogy 1 emberrel nem lehetett megoldani,mert egyik manus ráált valahova,akkor kinyílt egy ajtó,amin a másik be tudott menni,vagy valami ilyesmi.....
De ez nem az amit te kérdezel.Anno (3-4 éve) tudtam,de má fingom sincs.Sztem a neten keress utána valami leírásnak. -
Hegylakolaci #8 Hello elakadtam mert nagyon nem vágom az angolt.A 12-es szinten 3 szobrot(gold-silver-bronze)kell az órára letenni hogy kinyiljon egy ajtó ami mögött van egy kristály ha jol emlékszem,namost nem emlékszik valaki hogy milyen sorrendben kéne letenni a szobrocskákat?2-3 éve már végignyomtam de akkor is valaki segitet megoldani ezt a feladványt. -
schlosszer #7 Mivel kiadtak hozzá hivatalos pályaszerkesztőt,néhány külföldi Fan Site-on le lehet tölteni a nem hivatalos kreált küldeményeket.
Sajnos ezek nagyrésze nem teljesen működőképes (nincs befejezve),de van köztük néhány igen kellemes darab is.
A pályaszerkesztő letölthető a Darkston weboldaláról is + egy csomó újdonság (új skin stb..) és természetesen itt a (sajnos) egyetlen hivatalos küldetéssorozat a Journey of Uma.
Szóval ilyen új küldetésekről beszélek... -
schlosszer #5 nos,kedves kobalt 21,egy kicsit sokáig tartana leírnom a közel 30 küldetést + a Journey of Uma kiegészítést,de ha leírod,hogy hol akadtál el,szívesen segítek. -
#3 : ) -
#2 Khmm... Nézd meg a fórumlistát. -
schlosszer #1 Szia!
Érdekel a Darkston,vagy esetleg segítség kell?
Unod a régi küldetéseket,és valami új kihívásra vágysz?
Írj,és megpróbálok segíteni...