NV25 alias GeForce4 !!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja, legjobb
na persze csak ha GeForce 4 lesz a neve.....
Szerintem az nvidia nem jelenti be a geforce4-et amíg valamelyik konkurense ki nem hoz egy csúcsmodelt, ami erősen veri a geforce3-at.
azé még nem bizt, hogy a GF4 jön nemsoká.... pl. a GF2 ultra után 1 évig volt a nagy kuss, amikor megjött, de még fél év volt, mire a boltokba került...
Lehet, ajánlom az S3 Trio 3D-t.:)
Nekem most egy S3 Trio 64-em van, gondoljátok hogy időszerű lenne újítanom? 

Én meg a geforce 5-öt várom már úgy, mint a messiást. Már napok óta nem tudok aludni miatta :DDD
No, igen. Az ATI is ilyen magasságra ígérte az R300-at (ami szerintem valószínűtlen, mivel az R8500-asok még ki sem hűltek a gyártósoron). Szerintem mindkét fél részéről csak bejelntések lesznek. Szállítások pedig csak 3-4 hónappal később, különben a saját Titanium sorozatuknak vágnának alá.
amugy nemindegy? 1 jatek sincs aminek gf3 kene
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Most, hogy már kinn vann a GF3 ultra alias TI500, nemsokára pár hónap mulva már valóban uj procival leszunk egyenlore csak elméletileg gazdagabbak.
Ez pedig a GEForce4 lesz.
FEbruárra taksálom a megjelenést ami mindjárt itt van.
Nagyon várjuk!
Ez pedig a GEForce4 lesz.
FEbruárra taksálom a megjelenést ami mindjárt itt van.
Nagyon várjuk!
hát azért nézzétek meg a különbséget a GF1, és 2 között. a GF4 a GF3-on alapuló, ám (remélhetõleg)sokkal gyorsabb chip lesz. az ultra sorozat, pedig teljesen ugyan az, mint az alapchip, csak nagyobb frekvencián megy a mag is, meg a RAM is.
az NV25-rõl:
semmilyen nagyobb újitást nem tartok benne valószínûnek, és az órajel sem fog nagyon emelkedni, hisz a magja erõsen a GF3ra épül, csak gyorsabb lesz. sztm tesznek még bele vagy 2 pipeline-t, meg remélem a vertex sahdert is kicserélik(a t&l része) mert a GF3 DX7es kártyának jó, csak drága, DX8asnak meg drága, ée még lassú is, mert el kell ismerni, a vertex sharder eléggé gyenge lett. néha még 1 sima CPU is gyorsabb az egész t&l-nél, mert a VS annyira lehúzza. az 1 órajel alatt 1 vertexel 1 mûveletet hajt végre, de az is csak 200 Mhz-n fut, és ez eléggé bajossá teszi...
tehát sztem az NV25ben majd kell lennie 1 erõsebb VSnek, meg több pipeline-nak.
az NV25-rõl:
semmilyen nagyobb újitást nem tartok benne valószínûnek, és az órajel sem fog nagyon emelkedni, hisz a magja erõsen a GF3ra épül, csak gyorsabb lesz. sztm tesznek még bele vagy 2 pipeline-t, meg remélem a vertex sahdert is kicserélik(a t&l része) mert a GF3 DX7es kártyának jó, csak drága, DX8asnak meg drága, ée még lassú is, mert el kell ismerni, a vertex sharder eléggé gyenge lett. néha még 1 sima CPU is gyorsabb az egész t&l-nél, mert a VS annyira lehúzza. az 1 órajel alatt 1 vertexel 1 mûveletet hajt végre, de az is csak 200 Mhz-n fut, és ez eléggé bajossá teszi...
tehát sztem az NV25ben majd kell lennie 1 erõsebb VSnek, meg több pipeline-nak.
Gef3 128Megával nagyobb ram s magórajellel ennyi
Aha, tehat ha jol gondolom egy ilyen kartyaval felszerelt geppel mar egzaktul ugyanazt a teljesitmenyt erhetem el nemcsak elmeletben hanem gyakorlatban is mint az X-box-al.
Neadjisten meg jobbat is?
Jol hangzik, de nezzetek meg az Nv30 rol irt specifikaciokat!
Be fogtok szarni!!!
Neadjisten meg jobbat is?
Jol hangzik, de nezzetek meg az Nv30 rol irt specifikaciokat!
Be fogtok szarni!!!
Szerintem pont egy vs/ps egységgel (ala XBox) lesz több a GF3-nál (+ néhány MHz). A neve pedig leszen GF3 Ultra.
Sziasztok!!!
Tud barki barmit is a Nv25 kodnevu velhetoen GeForce4 chpirol a mi az Nvidia ciklusidejet ismerve oktoberben jelenik meg.
Csak azert kerdezem mert a Geforce3 megjelenese elott tobb mint egy evvel mar voltak itt-ott hirek a chiprol, szoval mar idoszeru lenne nemi info.
Irjatok!!!
Tud barki barmit is a Nv25 kodnevu velhetoen GeForce4 chpirol a mi az Nvidia ciklusidejet ismerve oktoberben jelenik meg.
Csak azert kerdezem mert a Geforce3 megjelenese elott tobb mint egy evvel mar voltak itt-ott hirek a chiprol, szoval mar idoszeru lenne nemi info.
Irjatok!!!