13
Sanity Aikin\'s artifact
  • Coast
    inenn le tudjátok szedni: http://free-game-downloads.mosw.com
  • liogreen
    üdv,

na sikerült sokadszorra kisakozni, úgyhogy köszi, robogok tovább, de még csak a tető végén vagyok, még párszor le kell gyikolom priszilát.
  • liogreen
    köszi Piotr,

kipróbálom, s robogok tovább, s ha eljutok oda segítek, ha tudok, meg ha még kell.
  • liogreen
    helló,

a legelején járok, volt egy villanyos kapu amit kocsival átörtem, aztán egy emelős híd, utána passwordöt kért az őr, s a kiscsaj adott egy gondolat olvasós talentet, amivel megtudtam a kódot, utána jött a csaj a pultnál, aki kiabált hogy hívja az őröket, fegyverrel meggyőztem, hogy engedjen tovább, s megmondta hogy a folyosó végén jobbra kell mennem (itt nagy őrök voltak lőttek is) azután tovább jobbra ott volt olyan terem ahol kék vastag, s mindig kétő lézerszerű között kellet osongatni tovább. Utána volt az elsőolyan ember aki ertelmesen beszélt (mondott is valamit) fejből tudta a köny vet (79 oldal, 1 oldal, 34 oldal, 86 oldalt lehetett tőle megkérdezni) itt a folyosó végén van 4 kapcsoló, s felettük jelek.

na ezeket nem tudom hogy kell kapcsolni, vagy mit kell csinálni. 3 at lekapcsolok majd a 4.-et vissza megy az összes.

remélem elég ponzos.
  • Sephi
    Jaj hat en vegig nyomtam bammeg de nem tudom melyik helyrol beszelesz... itt ulok es nezem hogy mirol van szo:) Kerlek legyel pontosabb!
  • liogreen
    bocsi a HoriG nem ide tartozik csak ctrl+c ctrl+v miatt van ott a végén
  • liogreen
    üdv,
    Ha netán van valaki az éterben aki már játszott ezzel a játékkal, akkor adhatna egy kis helpet.

Most kezdtem el, igaz már megvan egy ideje, s rögtön elis akadtam:
    Bejutottam a bázisra, s a titkárnőt (v recepcióst) rávettem a fegyverrel. hogy elmondja hol van a power, s beengedett. A securityt kiiktattam, s a lézerek között is elsétáltam, de hátul a kapcsolóknál nem tudom mit kell csinálni. Az egyik beszél a 79 oldalról de semmi több, akik hátul vannak azok meg semmi jót nem mondanak, csak hogy kaja kell nekik, meg fontos dolguk van, stb.

Please help, hogy kell kapcsolni a kapcsolókat.

előre is köszi

HoriG