19
Csak azért , hogy végre meglegyen az 1000. topic is ! :)))
-
blackgamer #19 COD 2 demó kijött! -
blackgamer #18 sose vagyok képben demókat illetően, szóval ide lehetne gyűjteni ha kijön valami új demó
pl Stronghold 2-nek van demója? -
#17 Nálam hardware rendert is ír ki.(lehet sw-re is váltani) Valószínűleg ez a T&L-re vonatkozik. -
#16 Ja csak azt írja hogy software renderer. Szerintem valami demóbeli hiba lehet. -
#15 Nem csak szoftveres módban megy a Project Eden demo. Nálam legalábbis... -
#14 Mág valami egyéb szuper kis demót nem tud valaki? -
#12 Amúgy király game. Nekem tetszik. -
#11 Na ! :)
Mostmár megint működik az első letöltési hely is ! -
#10 Én egy 466-os Celeronon , 32MB-os tnt2-esen és 256 RAM mellett próbáltam ki . -
#9 Hát nem a legerősebb. P3 666 C 64 ram voodo2 -
#8 Mindenesetre ajánlom neked először a demó módot , ahol részletesen megmutatja a teljes feladat megoldását .
Szerintem , nem semmi logikai összetettség lesz ebben a programban.Itt tényleg csak összehangolt csapatmunkával lehet majd előrejutni .
Remélem , "erős" géped van a futtatásához ! :) -
#7 ok kösz, megkukkolom -
#6 Lacc!
Neked meg ne legyenek ilyen alpári előitéleteid ... inkább vess néhány pillantást a képekre és meglátod , hogy nem is olyan rossz játékkal állunk szemben. -
#5 Hmuda !
Teljesen igazad van ... csak az a helyzet , hogy 1/2 órája még ment .
De nem baj , itt egy másikLETÖLTÉS-i hely. :))) -
#4 különben se jó a link... -
#3 Hát atyaistenúrjézusmiazhogycsaksoftwarerendererbenmegy? Én nem töltök le ilyen oláhcigány játékot! -
#2 Ja igen ... és itt van egy kis ISMERTETŐ a játékról .
Illetve néhányKÉP belőle .
-
#1 Szóval ez az 1000. topic a Játékosok fórumában .
Mivel is lehetne ezt a topicot megtölteni ???
Talán azokkal a játékdemók-kal , amik említésre méltóak .
Mivel is kezdjük ???
Tegnap jelent meg , de ma már jónéhány magyar online játékmagazinról letölthető a PROJECT EDEN Demó-ja !
Ez egy csapat orientált akció-kalandjáték .Szerintem megér egy misét , hogy kipróbáljátok .Bár nem árt , ha erős gépetek van , mert csak szoftveres módban megy és nem támogat egyetlen videókártyát sem.
Gondolom , ez csak a demó-ra érvényes .
A demo letölthetőINNEN.