Liero
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Liero AI
Ez az alap Liero-nak egy feltúrbózott változata... A grafika többnyire ugyanaz, néhány effekt viszont jobban meg van oldva... (nekem ez a grafika még mindíg jobban tetszik mint a Liero Extreme-é)
Viszont grafikán kívûl van pár ezer apró újdonság, és pár nagyobb is...
Pl van víz, ami bár nem túl élethû, de legalább valamennyire folyékony... Az alacsonyabban fekvõ területeket elöntheti, és van vizet fröcskölõ fegyver is (a vízben szépen meg lehet fulladni 😛 😊...
Van olyan fegyver, ami megmérgezi a vizet, és így méggyorsabban el lehet patkolni benne)
Meg még sok új fegyver, fejlettebb pályagenerátor, és sok alappálya is...
Nekem nagyon bejött, tegyetek egy próbát...
Jah és ez megy Xp-n rendesen, ahogy tapasztaltam...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
<#nezze>#nezze>
Én leakadtam az Xtreme-nél. De az g00gle - ingyenes, letölthetõ. 😊 Keress rá.
ha van.
valami....<#worship>#worship><#banplz>#banplz><#vigyor>#vigyor><#vigyor4>#vigyor4><#help>#help><#nezze>#nezze>
Nem tudtok valamit a Liero 2-rõl.
Vagy legalább egy linket ahonann leszedhetném vagy valami.
Nagyon köszi elõre is....
valaki elmagyarázná hogyan kell servert csinálni? jó, rámegyek add, oké, beírom az ip. címem. ok -ra klikkolok. aztán megjelenik az unnamed server<-- ez az enyém, azt utána hova menjek, a hostra vagy mi,(már beállítottam a pályát meg minden) mert már mindenhogy kipróbáltam, de nem mûködik, nem jön be senki, amikor a többi servernél tolonganak, meg kickelnek.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az egyik kukaccal beálltam az atombunkerbe, a másikkal pedig folyamatosan ontottam rá a nuclear bombot, vagy negyed óráig néztem az a millió-billió robbanást 😄D
amugy jo ez az uj liero csak ai-t elkurták, smeit nem csinál csak halálpontosan céloz és folyamtosan beléd megy, szal nehéznke nehéz de fos..., szvsz ez a ver az onlány gamera van kihegyezve...
jah és + pont hogy álitolag nagyon kicsi a net igénye 😛P
http://lieroxtreme.thegaminguniverse.com/
és inét lehet leszedni:
http://lieroxtreme.thegaminguniverse.com/game/LieroX050Pack4.zip
(ez a legjob mert ebe vanak +skinek meg midnen)
liero egy volt a legaszab game! 😛