14
-
#14 Most ti miről beszéltek itt? a BurnProof technológiától lesz szar a CD, legalábbis rosszabb lesz tőle a CD? Ezt nem igazán értem.
Azt sem értem hogy a modern CD-írómmal miért nem lehet (mondjuk) 1xesen írni.
A CD szabványt miért nem úgy határozták meg h minden mindennel kompatíbilis legyen? Pl a pitek longitudinális ill keresztirányú szoródását miért nem redukálják a gyártók? Én nem akarok 52xes 60xos stb.. írót, én olyat akarok ami jól ír. Van ilyen? -
#12 ilyen íróm volt :)) -
Laci #11 Az lehet, de nem árt rendesen megírni, mivan, ha nem akarom kidobni az 5 éves 4,4*es (nem tom miért van rá írva ez a sebesség) külső CD-ROM-omat, melyet egy japán gyerek ajándékozott nekem egy 486-os laptoppal... Meg az a 40, vagy akár 12 mikron... Legyen CD a CD, az a profi munka... -
#10 Szerintem mostmár inkább a stabil olvasás a szűk keresztmetszet, nem az írás. -
Laci #9 Teljesen igazad van! Csak a tökéletesen megírt CD a CD! -
Laci #8 "A BURN-Proof technológia a puffer kiürüléséből származó hibák kiküszöbölésében nyújt segítséget"
Nahát ez bizonyítja, hogy nem is olyan stabil ez az egyész 16*-24*-eres írás még! -
#7 Meg mutass stabil ide olvasót, ami 12*es sebesség felett dolgozik folyamatosan. -
#1 És mi van a SCSI-val?