7195
-
#1343 Egy srác - Zsolt - rendelt még március környékén tízet és abból nem vettek át egyet, amire bejelentkeztem még időben és úgy ... :) -
TheZsenyka #1342 Honnan rendelte meg az arcod? -
#1341 Ja, HUaRC a kisebbik ... :) -
#1340 Na, szóval elindultunk már egy ideje, de ez a fórum valahogy elfelejtődött. Jöjjön is inkább pár kép (ha már most nálunk éppen server down van ... :):
Dearic, Talus. Én erre dolgozom.
Éppen elállt az eső ... :)
És a többiek:
Timber:
Petyus (aki korábban még csak kereste a gamét ... :):
HUaRC:
Hunnenkoenig:
És it stoppolok is!
A többi magyartól itt vannak a képek:
SWG képek
Aki kedvet kap, hogy megrendelje, az a Starsider és az Eclipse "galaxisokban" talál magyarokat.
Beszerezni jelpill. csak külföldről lehet. Elég lassan és nehézkesen. De érdemes ...
Ár: 50 dollár plusz a szállítás.
Havidíj: 15 dollár (de ezek már le voltak írva, de legyen itt újból. Ha valaki persze több hónapot fizet be, az olcsóbb lehet tízezrekkel!)
Most ennyien vagyunk:
aNgELfiRe: Seraphy
Anulu: Sal-Anulu Borgese
Ch00ler: Beermann
Cyber: Cyber Angel
Fire: Lothiniel Flametongue
Gyurci: Iepe Ryke (Eclipse)
HUaRC: Thobik
Hunnenkoenig: Igesca Storm (Eclipse)
Hyb: Hyb
ICRam: Meeklik
Lazarus: Lazarusz
Petyus: Zoeldpophee Kodee
Pici: Wracca
Ryder: Ry'yder
Sidani: Menyet
Timber:Rebmeet Eleen
Tyty: Tytyty
Wini: Wini Bale
Zsolt: Hronin
+
Dientona
Chubacca (Eclipse).
Ők nem forumoznak ...
Bye!
(Sal-Anulu Borgese) -
Xboxman #1339 Sajna trial sincsen...
Vedd meg aztán ha nem teccik max eladod!
Vevő az lesz rá tuti... -
#1338 pl. az jó lenne! mert nincs havi 3K huf om... csak egy kis Yeti vagyok gyere nekem dologra -
#1337 nincs vmi trial? vagy vmi hogy ki leheseen probalni? -
#1336 Szerintem nem, mert nem várok sokat ettől a játéktól, de mindenképpen ki akarom próbálni. :) -
Xboxman #1335 Nem lehet ingyen játszani -
#1334 kurva egyszerű kérdéssel fordulok hozzátok! lehet ingyen játszani vagy kár keresgélnem? vannak-e cracked serverek vagy ilyesmi? -
#1333 heh és ki fogod fizetni a havi x ezer HUF-ot? -
#1332 Carkey kösz az infot amit korábban írtál ez nagyon jó, erről az importmadness.com-ról lehet megrendelem.. UK-be sima postai küldeményként szállítanak onnan meg majd továbbküldik nekem ajándékként/elhozzák személyesen, az már nem nagy gond.
És nem kell a köcsög amcsiktól rendelni a genya EBGames meg toysrus nem szállít természetesen ide a többi amerikai amit találtam az meg DHL-el hát kössssz.
Angolok nem tudom mondjuk mit szólnak hogy amerikai importból majdnem ugyanannyiért megússzák mintha otthon előrendelnék az amazon.co.uk-n.. és akkor ki tudja mikor kapják meg.
Ha meg itthon veszem akkor se lenne sokkal olcsóbb gondolom. -
#1331 Van jó oldala is annak hogy ennyit késik:) Addig kijön jópár patch ami kijavítja a hibákat amit az amcsik addig szopnak:) -
#1330 Az a pénz kicsit sok érte. :) -
Braveheart #1329 http://swgalaxies.supergamez.hu
A legjobb magyar SWG oldal. -
Xboxman #1328 Tessék megrendelni valamelyik amerikai online boltnál -
#1327 December 26! (Igen, tudom, égés!) -
djcom #1326 Leht már kapni nálunk? -
#1325 De az is lehet, hogy a www.swgalaxies.net siteon leírtak fognak bekövetkezni az európaiak számára, ami qurva nagy kibhaszás lenne ...
Csak egy mondat a FAQ-ból:
"4) Can an estimated European release be given? The retailers say 6months - I find that way to long.
We'll be working very hard to ensure that the North American release is stable. As soon as we're comfortable with that, we'll begin the planning for release into other territories and will generate some dates."
Szóval ez durvának tűnik. Persze az ottani fórumon is megvitatják:
Európai megjelenés és a sültkrumpli zabáló amerikaiak
Az Egyesült Királyság-beli megjelenés jelzett időpontja nagyon durvának tűnik:
Ez év December 26. Tehát amit a #1324-ben írtam érvényét veszítheti. Ez a pofátlanság viszont nagyon durva lenne a Lucasartstól! Talán a krumplizabálókat így akarják majd feltápolni az európai emberkék ellen? Mert az pofátlanság lenne, ha pl. mi magyarok azért, hogy az európai megjelenés és az európai SZERVEREK előtt játszhassunk Amerikából kellene dupla áron beszereznünk a cuccost. Nem tudom, de az ottani pingek nem lennének túl EU barátok ... :) + :(
De ha valaki meg akarja rendelni előbb, akkor (pl.) itt lehet próbálkozni:
Star Wars Galaxies - The Empire Divided
De sajnos már csak a július 9-i eresztésből, vagyis több, mint 10 nappal a megjelenés utániból lehet majd rendelni, bár a drágább változatból - "Collector's Edition" - még van.
Az alap ára ott 34 Font vagyis 12,829 FT. A Collector's Edition-é: 80 Font vagyis 30,186 FT. Ez van ma. Szégyen ez a Lucasarts-féle üzletpolitika ...
Persze lehet találni más forrásokat is, de minden külföldi és azzal minden sokkal drágább lesz. Az európai szállítás ára 32 $, teh't 7,212 FT, vagyis a játék fele. A szállítási idő minimum 5 nap ... :(
Lesz egyáltalán kelet-európai szerver?
Bocs a siránkozásokért ... -
#1324 Mai árfolyamon akkor az alap ára 11,268 FT lesz, (kb) a havi előfizetés meg 3,380 FT. Kezdetnek egy hónap ingyenes a regisztrációtól és az árak:
Egy hónap: 14.99 $
Három hónap: 14 $ havonta
Hat hónap: 13 $ havonta
Egy év: 12 $ havonta
Melyikre érdemes előfizetni? Mert végül is sokat lehet spórolni. Egy éves előfizetésre 32,455 FT-ot, a hat hónaposra 17,580 FT-ot (mindent egybevetve ez tűnik a legjobbnak) és a három hónaposra 9,466 FT-ot kell áldozni. Ha havonta fizetünk elő, akkor három hónapra 10,142 FT a díj, hat hónapra havi díjjal 20,284 FT és egy évre 40,568 FT-ra jön ki. Persze minden a pénztárcától függ na és a játékszenvedélytől. :)
Az, hogy mennyire lesz támogatva, mennyi időt ölnek a továbbfejlesztésébe, de a Star Wars Univerzum mindenképpen előnyére fog válni.
Figyelembe véve, hogy hasonló ONLINE készült Star Trekből is, ennek az univerzumnak vsz sokkal nagyobb sikere lesz itthon is. Egyet értek azzal, amit Jacek írt az #1321-re. Tényleg érdemes megvárni és ha jó, akkor előfizetni rá.
Viszont a nyár miatt az 1 hónap ingyenes nagyon rosszul jön majd ki. Én tuti, hogy nyaralok augusztusban, és júliusban meg külföldre kell mennem, szóval ha megveszem amikor kijön és kapható lesz itthon - teszem azt július eleje -, akkor az egy hónapot már tuti, hogy nem tudom kihasználni az ingyenes 1 hónapot. Ha augusztusban regisztrálom magam és úgy használom ki az 1 hónap díjtalanságot, akkor meg vsz már hátrányba kerülhetek a többi külföldi játékossal szemben. Ha viszont jó, akkor úgyis elő fogok rá fizetni, szóval mindeggyé válik az 1 hónap ingyenesség. De szórni sem akarom a pénzt, ha szar. (Reménykedem, hogy nem lesz az !!!)
De azért valamilyen szinten mégis csak dilemma egy kicsit ... -
#1323 Megkérdezhetem, hogy szerintetek mi lesz a különbség a Collectors Edition és a Standart Edition között, persze az áron kívül? (80 ill. 50 $) Esetleg a Strategy Guide is benne lesz, vagy térképek, poszterek, figurák stb.??? -
#1322 sehogy.. minek... ha úgysincs rá lém! -
#1321 eloszor megvarom mig kiadjak, aztan mennyire bughalmaz:) ha nem megrendelem kintrol:) ha igen akkor emgvarom mig lesz itthon:) -
#1320 Ti hogyan akarjátok beszerezni? :( -
#1319 Úgy hozta a sors, hogyha tényleg kijön még júniusban, akkor nem itthon veszem meg, hanem Euroért kint. Csak azért érdekelt, mert úgyis megyek külföldre. -
#1318 na hat ez jo kerdes:(( tuti nem az ami megjeleneskor:DD ha egyaltalan lesz belole itthon:) -
#1317 bétatesztelő -
TheZsenyka #1316 Camelot se olcsóbb... sőt... 12 Euro 1 hónap, az még több ennél. -
#1315 Mikortól lehet majd nálunk is kapni? -
#1314 14.99 a havi
14 negyedev
13 fel ev
12 egy ev
ezek a arak:)) ja es olcsoert van a game is 50$:))) vegul is egy havi elofizus jateknal ige jo dragan kell a gamet is adni:) -
TheZsenyka #1313 Erősen. Nincs is más lehetőség. -
Marcus_ #1312 Hi!
26-án jön.
Ez csak multi gamma? -
#1311 3000 HUF/HÓ bazz nevetséges még ez is :D Ilyet még az EA sem csinál a SIMS-sel pedig az se egy olcsó szorakozás, de ott legalább a havidíj 9,99 dolcsi. -
TheZsenyka #1310 Hogy szerványoltad meg? Honnan? Kitől? Mikor? Pontosan milyen körülmények között? Nekem hogy lehet meg a cucc?
Confess! -
#1309 Szemetek! Nekem bezzeg nem küldött senki! :( -
#1308 Az sok :( Illetve a többihez képest sok. :( -
#1307 Azt hogy kell? -
#1306 Asszem itt rosz helyen jarsz... -
TheZsenyka #1305 12.95$ a havi fee -
#1302 Már hatan teszteljük magyarok a kis drágát! :))
NAGYON JÓÓÓ! :)