6
World War III
  • ati9
    amúgy e-mailem:[email protected]
  • ati9
    Nem egészen,teljesen más harcrenszer,a mozgás se nyolcszögletű alakzatokon történik.
    Van építkezés(nem ez van e warhammer-ban).
    A játék egy nagy világtérképen játszoódik,ahol minden országnak külön terepe van.Ez a terep előre tervezett vannak dombok, víz stb,némelyik egy két egységnek bónuszokat is ad,pl tankokkal dombon lefelé gyorsabb a haladás stb.Én úgy oldom meg a terepet,hogy ahol dombok vannak oda teszek valamitpl párnát,utána letakarom terepszinü pléddel,a tavakat folyókat is jelzem valamivel.amúgy a tereptárgyak viaduktok,hidak,házak,vonatsín,városrészek magam készítem.Egész jól néz ki,mert már régen csinálom,tervezem,csiszolom,de a tíz különböző nagyobb hatalomból,még csak 3-nak csináltam meg a tankok,épületek adatait,nem beszélve a tábornokokat,skilljeiket,ugyanis ők mindig fejlődnek,de ez bonyolult egyenlőre,de ha érdekel elküldök egy két adatot.
  • Alexease
    Nemtudom.
    Modjuk, nem is engem kerdeztel:o)
  • I.C.ram
    Ez olyan mint a Warhammer fantasybattle vagy a Warhammer 40 000??
  • ati9
    A neve 3világháború,egy nagyon összetett terepasztalon játszható játék,melynek legnagyobb élvezete az egységek készítésében rejlik.
    Meg kell rajzolni az egységek hálóját,majd jön a textúra,kivágás ragasztás stb.A játék hoz szükséges adatokat,méreteket,fegyverek sebzése,szabályok,terep,jármű imformációkat elküldöm e-mailben annak akit érdekel a dolog részletesebben!
  • ati9
    Ez a fórum egy általam készített játék miatt nyílt.Nem számítógép.Stratégia,csak precíz,modellekkel sokat foglalkozó embereket érdekelhet