Egyetem v. Foiskola
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha problemat jelnet hogy nincs torrent, webradio, poker elerhetoseg a kollegiumi halozatbol keress meg: [email protected] .
jah, de arról nem szól, hogy pontosan merre folyhat a mesterképzés 😞
Mindegy, holnap telefonálgatok
Mindegy, holnap telefonálgatok
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
BSC képzés miatt tök nyolc, hogy egyetemre vagy fõiskolára mész, mert mindenhol 3 év (általában, valahol 3+1félév stb) az alapképzés, és onnan lehet továbbmenni MSC-re azaz a mesterképzésre. Felvi.hu-n megtudod nézni, hogy a szakod milyen papírt ad.
Gondolom ma már ne hívogassam, vasárnap se nyerõ :/
Valaki nem tud válaszolni? Nézelõdtem, de pl. a felvi -n, vagy az informatikai karon homlokegyenst más infók vannak :/
Valaki nem tud válaszolni? Nézelõdtem, de pl. a felvi -n, vagy az informatikai karon homlokegyenst más infók vannak :/
Úgytudom hogy ezentúl a legtöbb helyen Bsc*Msc képzést indítanak, valószínûleg mindkettõ ilyen, amiután érdeklõdsz. Persze a legtisztább ha felhívod a sulit..
hi
Ha egyetemi tanulmányok mellett sikerül valamit dolgoznod, akkor teljesen helytálló. A tömeges túlképzés miatt, egy részrõl érthetõ is a munkáltató elvárása..
hi
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem, két szakkal kapcsolatban,
Az egyik a Debreceni Mûszaki Fõiskola / Mûszaki mendzser szak
A másik, ugyanitt csak Informatikai kar / gazdasági informatikus
,arra lennék kíváncsi, hogy ez pontosan mit ad? Diplomát, vagy valami egyszerû szakmát? Vagy tovább kell járni mesterképzésre?
Az egyik a Debreceni Mûszaki Fõiskola / Mûszaki mendzser szak
A másik, ugyanitt csak Informatikai kar / gazdasági informatikus
,arra lennék kíváncsi, hogy ez pontosan mit ad? Diplomát, vagy valami egyszerû szakmát? Vagy tovább kell járni mesterképzésre?
ja, igazából a fontos hogy a két szép szemedért (kivéve divatszakma, valamint a prostitúció) biztos nem kapsz fél millás havi fizit..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
kedvenc hírdetéseim: keresünk friss diplomás, legalább 2 éves gyakorlattal rendelkezõ... 😊))
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
A diploma fontos(mint papír), de a jobb helyeken úgyis a gyakorlatot nézik.
Tehát egy jó álláshoz általában kell gályázni 1-2 évet.
Tehát egy jó álláshoz általában kell gályázni 1-2 évet.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Egyenlõre mûszaki középsulin. 😊 De azért nem tökéletes. Info szakon vagyok, ami pedig a gépépítést illeti, nem ott tanultam 😊 Az elektro részét pedig utálom. 😞 (Talán az oktató miatt 😊)
nehogyma bocsanatot kerj! kiralyok vagyunk vagy mi...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Olvastam én is rengetegszer, nagy kedvenc. Amit a gyûrûkúrában megengedtek maguknak, az túlzás, de ez szerintem nem.
Ha neked ez sok volt, akkor bocs.
Ha neked ez sok volt, akkor bocs.
Efreet: ezzel nem illik viccelni mar bocs. Marmint a Gyuruk Ura-val.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Egy etem mind fölött
Egy etem kegyetlen
Egy a sötétbe zár
Bilincs az Egyetem
Egy etem kegyetlen
Egy a sötétbe zár
Bilincs az Egyetem
Mint az autószerelõk, meg a kõmûvesek, meg a villanyszerelõk, meg a festõ-mázolók...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
melyik muszakin vagy te?
a sajat fegyveruket hasznalod ellenuk? 😊
ertem....szalamitaktika?...beepules?..😊))
Van, akinek igen 😊
Milyen mûszakira? Ami azt illeti, én már mûszakin vagyok.
gyere a muszakira, ott ertelmisegiek is vannak
Nekem még van idõm a következõ továbbtanulásig (szerencsére), de akkor egyetemre szeretnék majd menni.