36
Egyetem v. Foiskola
-
lami321 #36 Ha problemat jelnet hogy nincs torrent, webradio, poker elerhetoseg a kollegiumi halozatbol keress meg: [email protected] . -
#35 jah, de arról nem szól, hogy pontosan merre folyhat a mesterképzés :(
Mindegy, holnap telefonálgatok -
#34 BSC képzés miatt tök nyolc, hogy egyetemre vagy főiskolára mész, mert mindenhol 3 év (általában, valahol 3+1félév stb) az alapképzés, és onnan lehet továbbmenni MSC-re azaz a mesterképzésre. Felvi.hu-n megtudod nézni, hogy a szakod milyen papírt ad. -
#33 Általában a műszaki felsőoktatás mérnöki diplomát ad.
-
#32 Gondolom ma már ne hívogassam, vasárnap se nyerő :/
Valaki nem tud válaszolni? Nézelődtem, de pl. a felvi -n, vagy az informatikai karon homlokegyenst más infók vannak :/ -
#31 Úgytudom hogy ezentúl a legtöbb helyen Bsc*Msc képzést indítanak, valószínűleg mindkettő ilyen, amiután érdeklődsz. Persze a legtisztább ha felhívod a sulit.. -
#30 Ha egyetemi tanulmányok mellett sikerül valamit dolgoznod, akkor teljesen helytálló. A tömeges túlképzés miatt, egy részről érthető is a munkáltató elvárása.. -
#29 Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem, két szakkal kapcsolatban,
Az egyik a Debreceni Műszaki Főiskola / Műszaki mendzser szak
A másik, ugyanitt csak Informatikai kar / gazdasági informatikus
,arra lennék kíváncsi, hogy ez pontosan mit ad? Diplomát, vagy valami egyszerű szakmát? Vagy tovább kell járni mesterképzésre? -
#28 contacts, contacts, contacts... tiszta Shadowrun... -
#27 Igaz, igaz. -
#26 ja, igazából a fontos hogy a két szép szemedért (kivéve divatszakma, valamint a prostitúció) biztos nem kapsz fél millás havi fizit..:) -
#25 kedvenc hírdetéseim: keresünk friss diplomás, legalább 2 éves gyakorlattal rendelkező... :))) -
#24 A diploma fontos(mint papír), de a jobb helyeken úgyis a gyakorlatot nézik.
Tehát egy jó álláshoz általában kell gályázni 1-2 évet. -
KiPéTa #20 Egyenlőre műszaki középsulin. :) De azért nem tökéletes. Info szakon vagyok, ami pedig a gépépítést illeti, nem ott tanultam :) Az elektro részét pedig utálom. :( (Talán az oktató miatt :)) -
#19 nehogyma bocsanatot kerj! kiralyok vagyunk vagy mi... -
#18 Olvastam én is rengetegszer, nagy kedvenc. Amit a gyűrűkúrában megengedtek maguknak, az túlzás, de ez szerintem nem.
Ha neked ez sok volt, akkor bocs. -
#17 Efreet: ezzel nem illik viccelni mar bocs. Marmint a Gyuruk Ura-val. -
#16 Egy etem mind fölött
Egy etem kegyetlen
Egy a sötétbe zár
Bilincs az Egyetem -
#15 Mint az autószerelők, meg a kőművesek, meg a villanyszerelők, meg a festő-mázolók... -
Geronimo #14 melyik muszakin vagy te? -
Geronimo #13 a sajat fegyveruket hasznalod ellenuk? :) -
Geronimo #12 ertem....szalamitaktika?...beepules?..:))) -
#11 Nemtom, asszem jogira megyek a sok ............ közé, megvan a küldetésem :-))))))))
-
KiPéTa #8 Van, akinek igen :) -
KiPéTa #6 Milyen műszakira? Ami azt illeti, én már műszakin vagyok. -
Geronimo #5 gyere a muszakira, ott ertelmisegiek is vannak -
#4 MAJD, még van idő :))
-
#3 majd Egyetem -
KiPéTa #2 Nekem még van időm a következő továbbtanulásig (szerencsére), de akkor egyetemre szeretnék majd menni. -
#1 Ki hova megy, kit hova vettek fel??