181
Melegsátor-meghívó
  • mateus33
  • Vlala #89
    sörsátor. bár ilyen hidegben inkább a forralt bort forszírozom :)
  • mateus33
    Jó dolog ez a melegsátor,legalábbis ilyen hidegben
  • Vlala #87
    Szerintem nem.
  • Super Mario
    Te gyári hülye vagy! A gének teszik homoszexuálissá az embert!
  • Mojlepque
    Ezt akarom én is mondani.
    Hogy inkább mindenki nyugodjon bele a másságába, mi heterók sem kiabáljuk, hogy kivel-mikor stb...
    Másrészt ezzel a híreszteléssel csak csökken Magyarország színvonala, azzal hogy Euróbában, így is Közép-Európában él a legtöbb meleg.
  • Tsityu
    Nem, nem vagy csúny. " Nem fogadom el a másságot. Nem akarok beteges országot."
  • degenerator
    ha most azt mondanám, hogy meg kéne ölni az összeset, és feláldozni egy turul előtt, csúny vagyok?
  • Tsityu
    Adnák nekik melegsátort. A szó szoros értelmében meleg lenne ott, benne és körülötte is.
  • Rafaelo
    :OOOOOOOOOOOOOOOOODDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • nyami
    az sg politika mentes, sry
  • Mojlepque
    És ha bár csak 15 éves vagyok, attól igenis lehet nekem is annyi beleszólásom mint bárki másnak, de ez felháborító.

Szerencse hogy nem láttam a meleg-sátort, mert amiint megláttam volna felgyújtottam volna, az egész bagázst.

Meg a másik: Felavatás ?!?!?!
    Az akit érdekel, az magától is belemegy, de így csak rosszabb lesz a helyzet, hogy még bíztatod az embereket kedves Alulírott Vargha György...

De nem csak alulírott, hanem megALÁzott is lettél, hogy még ezzel egy kampány ellenes mozgalmat indítottál...(ezért gyűlölöm a Gyurcsánt, meg a többi hülye kecseget
  • Mojlepque
    Szerintem húzzál innen el de gyorsan. Nem ég le a pofádról a bőr, hogy még neked áll följebb azok után, hogy ezt kiejelnted: Mi közöd neked ahhoz, hogy népszerűsítjük a homoszekszualitást?

Na hát erre az a válaszom: hogy az a köze van, mint mindenki másnak.Miattad/miattatok és az összes köcsög politikustúl függhet hogy milyen irányba fejlődik az ország, és kik fogják lakni.

Lehet ha számodra hétköznapi, hogy "forró csokit iszol", de ha valakit is érdekel ez a homoszexualitás akkor sem kéne itt híresztelni.
    Ha kell nekik mennek maguktól. Csak úgy mondom a legtöbb fiatal sajnos pont ilyenek miatt lesz ferde hajlamú, és mivel sokan nincsenek tisztában a kockázatokkal, meg a kisbetűs résszel, épp ezért élik meg az alig 40-50-t, míg egy normális heteró ember megélheti akár a 70-et, akármilyen nemi úton terjedő betegséggel
  • reaper4
  • magus
  • Rafaelo
    milyen sokan írnak ide
  • LordVenom
    Most hova tűnt a topiknyitó?
    "A homoszekszualitás mind az állatvilágban, mind az emberek között tanult viselkedés,"

Meg akartam kérdezni tőle,ő hányadik osztályban tanulta,és hol...
    Amúgy semmi bajom a ratyikkal,ameddig így nem beszélnek,hogy minél többet akarnak "tanítani"...
  • FtranX
    inkább át kéne rakni a "Fiúk, fiúk, kapcsolatok"-ba.
  • homokhat
    nem szívesen
  • Punkerwork
    nem lehet, még feljelentik az SG-t.....
  • Gorvik #69
    igaz 2001-es, de

"Azt, hogy a zsidók lassan felvásárolják az egész országot? 50 év múlva a magyarokból tudod mi lesz? Mint ma a palesztínok… rezervátumokban fogunk élni és köveket dobálni. A rakéták ellen."

innentől kétlem, hogy egy lelkes liberális lenne az illető...
  • [Walaki]D`Lair
    ezt tüntessük el a fiúk lányokból, de gyorsan...
  • Chief
    miért, elmennél?
  • homokhat
    ez az idén is érvényes ?
  • motorolanokia
    ok bocs
  • cSuwwi
    nem is neked írtam...
  • Cicero
    Jah, del-topic nem idevaló....
  • motorolanokia
    NEM ÉN HOZTAM FEL!!! (ez a téma különben ma is érvényes!))
  • cSuwwi
    sztem simán lehetne azért is büntetőpontozni, ha csak tékért, vagy viccből (érdemi hozzászólás nélkül) hoz fel valaki 2-3-4-5 éves témákat
  • Garfield
    esetleg meg kéne nézni a hozzászólás dátumát...
  • motorolanokia
    Az nemnormális állapot, mikor 2 azonos nemű személy létesít szexuális kapcsolataot. Szerinted Miért vannak nők, és miért vannak férfiak? Miért kell a természetest természetellenessé változtatni? ha?
    [különben menjen haza az összes homokos a világon! Hogy lehet egy borostás arcot megcsókolni? vagy...]
  • tigeroo
    upsz!
  • Lteebee
    Aztán közbe meg de.
  • Laalee
    amugy megfigyeltétek, hogy altalaban a legnagyobb ellenzők köréböl kerülnek ki a legnagyobbak?
    valahogy igy akarjak elhiteteni magukkal hogy ök nem olyanok...
  • Laalee
    akor megnyugottam hogy nem csak bennem van a hiba.
  • Lteebee
    Nem.
  • Assassin
    Kompot valszeg gyorgyvarga új nickje...
  • Laalee
    vicces?
  • Lteebee
    Én is így gondolom.
  • Assassin
    És az már elég baj ha valaki azt gondolja magáról hogy kellő rábeszélés hatására esetleg nemi érdeklődése megváltozik...