181
Melegsátor-meghívó
-
#181 csak nem Dudics az? -
Mojlepque #180 A vicc az, hogy sok ember nem is tudja esetlegesen sem az ismerőséről.
Nekem kapásból 13 ember neve jut eszembe akik nem is sejtik az egyik közös ismerősünkről hogy meleg, hiszen nem afektálós illetve nem is viselkedik botrányos módon, azaz a statisztika arra mutat rá, hogy hányan tudnak róla fixen, és az a bizonyos 41% mennyire elhivatott... -
Cat #179 Szavazás egy torrent oldalon:
-
Cat #178 http://index.hu/kultur/eletmod/emo071011/
-
hűűűűűűűű de meleg van itt!!http://www.meatspin.com/ -
#176 -
#175 Mel Gibson XD -
#174 Mr Garrison? :D -
Cat #173 HOPPÁ!
A Pokolbéli víg napjaimból azért elég sok minden kiderült. Például, hogy mit is csinált Faludy a marokkói fiúkkal az afrikai homokban. Az utóbbi években ráadásul több irodalmi elemzés, esszé jelent meg, amiben konkrétan leírják, hogy mit is gondolt a költő a férfiakról.
http://comment.blog.hu/2006/11/07/p17391#more17391 -
#172 Melyik politikusok bizonygatják, hogy semmi bakuk a zsidókkal?
Ez így megy. -
#171 Kérdezd Sodit. -
#170 projekció? :) -
Cat #169 Elismerte homoszexualitását a keresztény vezető
"Bűnös vagyok szexuális kicsapongásban, csaló és hazug vagyok" - fogalmazott a melegházasságot ellenző amerikai Ted Haggard.
http://index.hu/politika/kulfold/1105tdhggrd/
Miért van az, hogy a legnagyobb homofóbok mind buzik? -
#168 hmm jó kérdés, szerintem de. -
#167 A normális átlagember nem parádézik azzal, hogy ő heteró?
Tényleg nem? -
#166 Akik végigvonaglanak tangában a városon, azoknak ez nem bátorság kérdése, szimpla exhibicionizmus. Akiknek valóban gondot okoz saját maguk elfogad(tat)ása, azok nem fogják exponálni magukat egy ilyen nívótlan eseményen. Értelmetlen az egész, sőt kontraproduktív. -
#165 en sem toleralom a tangas puzik felvonulasat az andrasin:c -
#164 Marhaság.Sajnos Mo-n kell hozzá valamilyen szintű bátorság.Itt még többségben vannak a beszűkült agyúak aki nem tolerálják a homokosokat.Elég csak beleolvasni egy ilyen jellegű topikba. -
#163 felejtsetek mar el ezta puzi tápigot:c -
#162 Elképesztően sokan beszopták az első kommentet -
#161 heh, most olvastam az első kommentet. Hát nem tom, nekem beszélhetnétek akármennyit a meleg-sátorban, nem hiszem hogy tudnátok olyat mondani, hogy én a hallottak után kedvet kapjak vmelyik fiú szőrös seggében turkálni. nem értem, hogy akarjátok terjeszteni... -
#160 Azért, mert te valamit nem teszel, azt miért nem tehetné meg más? -
#159 #151 -
#158 mert te az vagy??
[nem itél el] -
Cat #157 nem azt kürtölik, hogy "éljen én meleg vagyok", hanem "éljen, meleg vagyok, és be merem vallani magam előtt, és előttetek is, felvállalom önmagam hogy a hétköznapokban ne verjetek meg, ne közösítsetek ki, lássatok ilyet is, emberből vagyok" -
#156 -
#155 ez a poén... én teljesen középszerű vagyok, nincs semmi szexuális rendellenességem. és mégsem kürtölöm világgá h ...éljen, egészséges vagyok! tehát a buzik se kütöljék h éljen meleg vagyok... -
#154 Igen van jogod tüntetni. De kit érdekel? Max a többi hasonlóan deffektes ugrana rá, ahogy a meleg tüntetésekre is. -
#153 -
#152 -
Ronny #151 akkor lenne bátorság felvállalni, ha kötelet kapnál érte te majom. Ma már propagálják, hogy mennyi ki és vállald fel , hogy defektes vagy. -
#150 tyűűűű de meleg van itt. -
#149 Cat: itt nem csak az én étvágyamról van szó, hanem a többi párszázezer emberéről...
Szabi: miért nekem van jogom tüntetni azzal h hetero vagyok? kicsit furán hangzik nem? akkor meg ők se tüntessenek, ennyi.
Dynamic: ok, nem kapcsolódok oda. ők se kapcsolódjanak ide!!
KuKeSz4: banplz -
#137 #104 -
#136 Tegyenek magukra megkülönböztető jelzést, amiről távolról látszik, hogy nem kéne odanéznem :)
Sajnos, ha az ember akár csak tömegközlekedésre is kényszerül néha, nem tudja elkerülni az ilyeneket. -
#135 A felvonulásra nem kell elmenni, és nem megy el az étvágyad.Ennyi.Ez kb. olyan mint az Anettka-jelenség.Sok ember utálta, de ők mégis nézték, mert jól esett nekik háborogni meg köpködni, pedig tényleg csak annyi lenne, hogy nem kapcsolsz oda. -
#134 Mégsem tetszik, hogy élnek a jogaikkal. -
Cat #133 ki a francot érdekel a te étvágyad :) -
#132 igen, pontosan azért.
de hamár ezeknél a példáknál tartunk, a melegek felvonulása kb olyan, mintha a budapest parádéra elmenne tüntetni egy rockbanda, h nekik is joguk van zenélni. kérdem én; miért tüntetnek egy olyan közegben, ahol nyilvánvalóan mások az emberek? miért nem rendezik meg zárt körben a dáridóikat, ezzel nem zavarva a közhangulatot? sztem rohattul nem lenne baj a buzikkal, ha nem kéne folyton azzal szembesülni h "fogadjuk el szegényeket... nekik is vannak jogaik... ők is felvonulhatnak..."
én tiszteletben tartom h nekik is vannak jogaik, ők meg tartsák tiszteletben h elmegy az étvágyam a buzi-felvonulástól. -
#131 Bocs, de ez kellett a végére