5
 • Gab
  #5
  Értek egyet. Nagyon vacak az új kinézete, amit véleményem szerint az új MSN Explorer miatt vezettek be (szinte ua. megjelenése van). A betöltési ideje jóval lasabb az oldalnak és néha nem bír megnyitni más oldalakat sem, ezen kívül a régi sokkal elegánsabb és átláthatóbb volt... Franc bele, hogy ezeknek muszály volt módosítani a megjelenítésen :(. De legalább az Outlook-ot nem érinit ez a hülye és számomra katasztrofális design (értve a MSN Explorer-re is s megjelenést).
 • Farseer
  #3
  Nekem még így is gyorsabb volt mint a freemail, és megbízhatobb mitaz egon.. de nekem sem teccik az uj kezelőfelület. A regebbi valahogy elegánsabb volt, átlátható..
 • [email protected]
  #2
  Aha, ebben a kurva pillanatban sem tudom megnézni az accountomat, műszaki problémák miatt (Plíz, tráj bekk létör! - anyád!)
 • corleone
  #1
  Kétség kívül szebb az új felület, bár az MSN reklámok aránya szerintem elég nagy. Azt hiszem, egy ingyenes levelezőnél ezt talán még el lehet viselni, ha elég hatékony lesz továbbra is. Az 1 MB-os csatolt anyag korlátját viszont felemelhetnék! Mivel nincs hosszútávú tapasztalatom, bővebben majd meglátjuk...