72
Segitsetek pls!!
-
harcu #16 Quantum As 20 GB 3 nap után döglött meg nálam. Garanciában cserélve -
harcu #14 Nem is egyszerre játszok én a játékokkal, de egy Diablo2, Red Alert2 nem olyan, aminek kidobnám a mentett állásait. Spec Ops 1-2, Panzer General 2, GTA2 állandó vendégek a gépemen. Homm 3 szintén. Mikor milyen kedvem van, éppen azzal játszok. -
harcu #13 Azt azért szeretném megjegyezni, hogy Win98SE-re legalább 15 játékot raktam egyszerre, és nem dobta el sohase az agyát. Meg is lepődtem, hogy másfél évesen is milyen stabil a Winfos a gépen. -
Mathias #12 ROFL-nak igaza van kell ekkora, Még egy hét sem kell hogy tele rakja.Egyébként IBM-t vennék a helyedben(7200rpm,2 mega cache).Nekem is ilyen van 30 gigásba(DTLA 307030). Halk és szerintem a leggyorsabb. SiSoft-ban 23259-t tud. Ha valaki tud gyorsabbat irjon. -
ROFL #11 Linux alatt nem sok játék van...:P -
ROFL #9 Huh, köszi Pheel! :)) Kicsit el is bizonytalanítottál! :))
Csibe! Én sem azért veszek ekkorát, mert ennyire rohadt sok felesleges pénzem van, hanem hogy amit most megveszek, azt újabb 3-4 évig tudjam használni, még ha jelenleg sok is a hatvan giga. A quantumnak tényleg leáldozott??? -
#7 Ha ennyi pénzem lenne egyszer vinyóra, akkor csakis IBM DTLA 7200 rpm-es sorozatból vennék. Ennyi pénzből kijön egy 60 Gigás, az pedig jelenleg nem rossz. Ha nem bízol IBM-ben (bízhatsz), akkor Maxtor, bár abból még csak 1 7200-ast láttam, de az tökéletesen jó volt. (gyors, halk, stb) Ha megvetted, látogass el a gyártó cég honlapjára és tölts hozzá utility-ket. Maxtornál sokat számít, IBM-nél nem annyira. Szóval ha én választanék, akkor IBM. Quantum-ot ne vegyél, olyan mint a 3dfx. Már nem gyártják, nem sokáig lesz támogatás, csak a raktárkészletet árulják. Western Digital-t ne, sok szívást láttam már vele. 4-ből 3 gyári hibás, de csak néhány nap után jön ki rajta és addigra már rápakoltad minden cuccod... Seagateből csak SCSI-st, de abból csak Seagate-et :) Van még valamilyen? Ha találsz, menj el mellette :) -
Csibe #6 na ezaz, amit ne csinálj. 1xerre úgysem hiszem el, hogy 15 játékkal játszasz. ez megöli a winfost, és jelentősen lassítja a rendszert. én is gyűjtök filmeket, mp3-akat, és ezeken kívül még sok millió dolog van a vincsimen (játékokkal együtt véve), és még így is van egy csomó helyem. Maximum 30 gigásat vegyél, a többit inkább a sebességbe fektesd, vagy gyűjts másra... -
ROFL #5 Azért érdemes figyelembe venni az aranyszabályt, hogy bármekkora vincseszter 1 hét alatt megtelik. :)) Meg ugye azért gyüjtöm a filmeket, mp3-makat is, azok is foglalnak, nem beszélve a 15 játék instalációjával :)) -
ROFL #4 Köszi. Bár én amőgy sem javítanám itthon, lévén semmit nem értek hozzá :(( -
Csibe #3 Sokaktól hallottam, hogy semmi gondjuk a Quantumukkal. Viszont általánosságban elég gyakran látogatják a szervizeket, és csak kis hazánkban ilyen népszerűek. A világ ranglistát a Maxtor vezeti (a közelmúltban megvette a Quantumot). Ha csak játszol, akkor a 20 több, mint bőven elég. Arról nem is beszélve, hogy a winfoson úgyis idegösszeomlást kap, ha 2-nél több gamet pakolsz bele. Nézz meg egy árlistát, és inkább tudásban keress többet (álá gyorsabbat). Ennyi pénzért csak Maxtor! -
ROFL #1 Hali!
Eljött az idő, hogy lecseréljem ősöreg vincseszteremet, mert már nagyon zavart hogy semmi nem fér el rajta - főleg játékra használom. Kb ötven-hatvanezer forintot szeretnék rászánni, de nem tudom milyen márkát, méretet érdemes venni :((
Eddig Quantumom volt, tökéletesen megfelelt, és most is egy quantum hatvan gigásat néztem ki, 72OO-asat, - az gyorsabb annyit tudok, egyébként nem igazán vagyok nagy hardware guru :((
Örülnék ha tudna valaki segíteni. Köszi. Reklám engedélyezett a topikban :))