Asszociáció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kiadó
idegen szavak szótára
insomnia
(a Mûszaki Egyetem is szervez nyelvvizsgát, nem a Rigó utcába megyek. ott nincs magyarról németre fordítás, és valamivel könnyebb is.)
(a Mûszaki Egyetem is szervez nyelvvizsgát, nem a Rigó utcába megyek. ott nincs magyarról németre fordítás, és valamivel könnyebb is.)
...what\'s for You, will not pass You by...
fizetésemelés
(biztos igazad van, de a tesztek és megoldott minta nyelvvizsgák alapján nagyjából elég. nyelvvizsgáztam már többször is, tudom, mire mennek rá.)
(biztos igazad van, de a tesztek és megoldott minta nyelvvizsgák alapján nagyjából elég. nyelvvizsgáztam már többször is, tudom, mire mennek rá.)
javulás
(hidd el, olyan nincs hogy nagyjából elég,a német nyelvtanból mindent kell tudni,az összes múlt idötöl kezdve a melléknévragozáson át a feltételes módig, mindent!)
(hidd el, olyan nincs hogy nagyjából elég,a német nyelvtanból mindent kell tudni,az összes múlt idötöl kezdve a melléknévragozáson át a feltételes módig, mindent!)
kórházprivatizáció
a magyar egészségügy katasztrofális helyzete
(a középfokhoz nagyjából elég)
(a középfokhoz nagyjából elég)
szike
(nagyon aranyos vagy! köszi szépen, de a szókincsem gyatra nagyon. ahhoz pedig seggelni kell. <#hawaii>#hawaii>)
(nagyon aranyos vagy! köszi szépen, de a szókincsem gyatra nagyon. ahhoz pedig seggelni kell. <#hawaii>#hawaii>)
sebészet
beforr
(<#levele>#levele> pedig márciusban nyelvvizsgázom. majd addig felfejlesztem magam valahogy.)
(<#levele>#levele> pedig márciusban nyelvvizsgázom. majd addig felfejlesztem magam valahogy.)
rosszcsont
(akkor hamar elmegy majd az idõ <#nyes>#nyes>)
(akkor hamar elmegy majd az idõ <#nyes>#nyes>)
játszó
(és mit fogsz csinálni itt, a bûzös nagyvárosban?)
(és mit fogsz csinálni itt, a bûzös nagyvárosban?)
idõ
(nem, majd csak vasárnap. szerdáig otthon leszek. te hazamész?)
(nem, majd csak vasárnap. szerdáig otthon leszek. te hazamész?)
3D
rózsa
<#law>#law> <#vigyor>#vigyor>
<#law>#law> <#vigyor>#vigyor>
türelem
(majdnem megkérdeztem, hogy a felsoroltak közül mit szeretsz, amikor leesett... talán nem ártana egy kettes személyi számmal rendelkezõ egyén <#vigyor3>#vigyor3> )
(majdnem megkérdeztem, hogy a felsoroltak közül mit szeretsz, amikor leesett... talán nem ártana egy kettes személyi számmal rendelkezõ egyén <#vigyor3>#vigyor3> )
kézimunka :o)
azt szeretem 😄
azt szeretem 😄
sál
éléskamra
befõttesüveg és dió (a leghatásosabb egércsapda <#eljen>#eljen>)
egér
macska
dög