Asszociáció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lobogó
amerika
koszontem.
bézból
Ott is bottal kell ütögetni :) no nem a bigéket
Ott is bottal kell ütögetni :) no nem a bigéket

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ügyességi játék.
Tudniilik van egy ilyen nevû játék, ahol leraknak a talajra egy rövid botot, ez a bige, úgy, hogy ha egy másik, hosszab bottal, ez az ütõ, rácsapnak, a bige felrepül a levegõbe.
Itt kell újbol eltalálni az ütõvel és minél messzebre ütni.
Tudniilik van egy ilyen nevû játék, ahol leraknak a talajra egy rövid botot, ez a bige, úgy, hogy ha egy másik, hosszab bottal, ez az ütõ, rácsapnak, a bige felrepül a levegõbe.
Itt kell újbol eltalálni az ütõvel és minél messzebre ütni.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
betét
lúdtalp
fizika tanár
(hétfôn volt bombariadó gyakorlat, és a fizika tancsi fel volt háborodva, hogy ôneki nem is szóltak elôre)
(hétfôn volt bombariadó gyakorlat, és a fizika tancsi fel volt háborodva, hogy ôneki nem is szóltak elôre)
Bombariadó
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
csata
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Mp3
briós
(tegnap ilyen alakú végterméket alkottam)
(tegnap ilyen alakú végterméket alkottam)
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
alszas
puha
koszontem.
mohikáán
koszontem.
Nagy Fehér Folyás(a nemibeteg indiánlány)
A lányok olyan süsük(mármint gyagyások, bambák)
A lányok olyan süsük(mármint gyagyások, bambák)
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
ellenszer
koszontem.
pihenés
koszontem.
vasarloero
gazdag
koszontem.