41
UT-Tactical Ops 2...
-
TOHUNGARY #41 Hello
Újra van magyar Tactical Ops / Tactical Assault Oldal
www.tactical-ops-hungary.tk -
o7wolf #40 megalakult az OLASZ HÉT - Magyar Tactical Ops Klán!
OLASZ 7: Orbitally Lamer Assassin's Store Zone 7.
az o7| alapító tagjai: ATi, Grimes, WolF
weboldal:
http://olaszhet.try.hu -
#39 Mportal.hu -n vanak linkek. -
#38 INF a best veri az sszeset ..amugy szvsz a TO még a Cs-t is veri... az SF is szvsz de az INF midnenképpen...
az Infiltartion alegkomolyabb legélethűbb!! -
attes #37 Tactical Ops ügyekben érdemes körülnézni a http://www.fcsk.hu szájton, a TO honlapja pedig már 'stílusosan' a http://www.tactical-ops.to címen elérhető (korábban .net volt a domain). Egy folyamatosan üzemelő TO szerver pedig a 195.70.36.86:7777.
Amúgy a legfrisebb verzió a 2.2. Ami még érdekes lehet, hogy még idén várható egy 'dobozos' Tactical Ops. Amúgy a több UT mod-ot ismerve az a jellegzetessége, hogy talán nem annyira próbál valósághű lenni, mint az sf, de hangulatában, játékélményben, és rajongótábora alapján ez most a legnépszerűbb UT mod. -
#34 :) lemaradt -
#33 Csond!! Itt mindenki pf! -
#32 én nem tudom miért nem azt írtad.
hasonló de nem érted..-) -
#31 ??????????
miért nem azt iírtam? -
#30 ugyérted hogy szerinted sokkal jobb....igy talán helyes is lenne....pf -
#29 csak 436 os kell meg a to bol már vannak 2.1 ek is meg 2.3 is azhem:) de midnenki másikat hazsnál:) amugy szerintem az uj INF vagy Sf sokkal jobb!:) -
Cobra11 #27 Köszi a válaszokat. -
#26 Mindkettővel lehet offline játszani, azaz botok ellen, úgy be tudod gyakorolni a fegyvereket, meg a pályákat, de az igazi a netes játék.. -
#25 a 2 vel lehet offline ban is -
Cobra11 #24 Na a 4.36-os patch problémám megoldódott. Csak multiban lehet To 1-ezni és 2-zni? -
Cobra11 #23 oops csak 1 kérdésem volt. Elgépeltem sorry. -
Cobra11 #22 Lenne két kérdésem. Az UT 4.36 patch telepítésekor kéri az UT cd-t? (Ha nem akkor nem fontos az ut iso letöltőhely maximum a hires addon miatt) -
Cobra11 #21 Valaki tudna nekem adni egy Ut ISO letöltőhelyet? -
Gabo #19 ZooL:
A közös játékot nagyban megkönnyíti, ha benézel a magyar UT-s IRC csatikra. Bár nem tudok róla, de lehet, hogy a TacOps-soknak is van sajátjuk.
Érdemes kis IRC-zéssel kezdeni, hamarabb találsz társakat, mintha csak a szerveren üldőgélnél. -
#17 nekem rendesen akadozik az Unreal meg a strike force a haverom most tette fel a 436 os paccset neki is akadozik mostmár:(( mi a baj? -
#16 Na még egy oldal: hunreal.5k.hu-n is fenntvan (azthiszem), de ez most talán betegeskedik. -
Gabo #15 DuDie:
Első kérdésre a válasz:
http://www.tactical-ops.net/
Ez a hivatalos oldal, de lehet még itt-ott nézelődni.
A második kérdésre a válasz:
4.36-os legutsó petch. Ez pedig szinte minden UT-s oldalon megtalálható. -
Gabo #13 marlowe:
Ha raksz fel costum mappokat, akkor a lelőhelyüket is ad majd meg, hogy le lehessen tölteni!
Lehet, hogy kedvet kapok Én is a mod kipróbálásához? :) -
#12 Először úgy voltak elnevezve a botok, de találtam nekik olyan nevet, amiről meg lehet őket ismerni :))
Egyébként, ha egy játékos mellé nincs ping, meg egyebek kiírva, akkor az bot. -
#11 klégyszives anniyt tegéyl meg hogy a bot okat igy nevezed el:
BOT 1,BOT2 BOT3!!!! stb! légy oly szives!!köszike!!csákány megyek megnézem azonnal:)))))))) -
#10 Írok már, hogy ne süllyedjen a topic :)
Na meg azért is mert marha jó a játék!!!! Mindenki ide! cs-t otthagyni azonnal :)
Ja, ésmagyar
server is van már!!
193.6.159.211
Lehet jönni! Egyenlőre default mapok vannak, de meg fogom szabdalni, meg rakok be újakat!
4-4 bot van bennt, egész ügyesek...(már amennyire egy bottól telik) , kívánságra csökkentem a számukat, stb, csak gyertek játszani!
-
Todd #8 Kösz a válaszokat mindkét helyre. :) Majd kipróbálom a tanácsaitokat. -
#7 ott nem lehet atvaltani valamiert(valami bug fele) csak interneten tudsz jatszani vele! menj a find int. games aztan pedig a legutolso fulecske lesz a TAC OPS de mar nem hinnem hogy talalsz szervert a to 1 -hez :) -
Todd #5 Hello. Ez egy kérdés a Tactical OPs 1-hez. Gondoltam megnézem magamnak ezt a Tactical ops-ot, de nem megy. Install fel, elkezdem az UT-t. A "MODS" menüpontban beállítom a Tactical Ops billentyűzetét, de a játékot nem kezdi el, mert a "Practice Missions"-ben a "Category"-ban nem lehet kiválasztani a Tactical Ops-ot. A helpbe írja, hgy van ilyen és adna egy *.int file de az nincs meg. Valaki segítsen! Egyébként az UT-n a 436-os atch van fenn. -
#4 2.0-rol! (mirol masrol) :)) -
#3 te a tacticalops 2 ről beszélsz?vagy az egyről? -
#2 HELLO szerintem nem orssz ez a jatek bar en inkabb a lopakodos-kuszos-maszos jatekokat szeretem! -
#1 Sziasztok éppen szedegetem le de mindig szaer helyről jön és egy rohadt magyar szerveren nincs meg sehol