45
-
Nores #45 Birom az ilyen embereket, akik a sok szemét kérdőjelükkel szétb*sszák a topikot. Olvasni is nehéz, mivel egy-egy hozzászólás csak 1-2 sor, viszont legalább 10 képernyőnyi hosszú. -
Szepi #41 minek vita : "4. Az 1.2-es Athlon gyorsabb, mint a Gef3 :))))))"
Most vagy én vagyok a hülye (ez a valószinűbb), vagy elgépeltél valamit, vagy túl fáradt vagyok most ehhez... -
Szepi #40 Ja, igen. Van olyan AMD proci is, amibe 256 L2 van, csak azt úgy hivják, hogy Thunderbird. Kis szerencsével (meg egy ASUSal) meg fel lehet nyomni a 133-as FSBig. -
Szepi #39 Akkor lehet, hogy csak intel procival, de tényleg szarabb a VIA. Most i815-öm van, azzal feleannyi gond sincs. Ja! Nem tudom, ki irta, hogy inteles még nem mondott jót AMD-ről, de most tessék : Ha megint azelőtt a döntés előtt állnék, hogy intelt vegyek vagy AMD-t, akkor AMD-t vennék. Viszont meg vagyok elégedve az intellel is. Vita lezárva. -
Nores #30 Nekem is ABIT alaplapom van, és lehet, hogy azzal akadozik néha a hangkártya :(
Nekem most Cel466 van a gépembe, de fejlesztéskor nem gondolok az AMD-re, mivel az alaplapcserével együtt már ugyanott lennék. Maradok a hagyományos Intelnél. -
Anee #17 meg az átvitele is fele a cerkának a PIIhoz képest
Nevetséges amit kitalálgatsz -
#13 Hát erről beszélek ! Teljesítményben jobb a P3, de árban nem, ha kiesne a Cele II, és a P3 menne a helyébe az király lenne ! Intel visszaszerezné azt a piaci szegmenst, sajna ez már nem köv. be :-(((
-
Lez #7 Mi az, hogy közeledik a P3 korszak vége? Szerintem már rég vége van.
-
#6 Mi a faxnak ??????????????????????????????
Celeront kéne megszűntetni és helyére a P3at, az veri a Duront is !!!!
Ez lenne a megoldás !