Buzik a szigeten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Elnézést a Sorokért:)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ha elkényeztetik, vagy hagyják hogy "esti mesét" nézzenek, aminél ott a 18 a karikában, akkor az oviban kipróbálják ezzel is -azzal is, majd ott történik egy pici papás-mamás gyerekjáték folyamat.
De viszont a géneknek semmi beleszólása ehhez, hanem a DNS (Dezoxin-ribon Nuklein Sav), ami a kromószomákat hordozza, és magában hordozza a szülõk gyerekkori élményeit, amit ha bár az utód nem tud/tudott átélni, de annak fügvényében a gyerek szexualitása is eldõlhet
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
Ha idõben kimegyünk, akkor még megnézem a Cadaveres de tortugast is, meg a Fun Da Menthalt.
A buzisátor nem érdekel.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
nézz vissza
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Aki nem vette volna észre, azok az emberek, akik idejárnak beszélgetni, kerülik a politizálgatást.
Ebben a topikban pedig lehet szó a Tarlós-ügyrõl, illetve offtopik dolgokról, kivéve a politikát, mert arra ott van az elkerített rész.
A hülye média ontja a baromságait.
Egyébként szerintem tényleg gyógyítani kéne. Ezek az emberek valahol lelkileg sérültek, hogy a másik nemmel nem tudnak, vagy már nem akarnak kapcsolatot teremteni. Ha sérültek, gyógyíthatók. Ez így nem "normális" emberi kapcsolat.
Ettõl hogy így gondolom, lehet hogy én sem vagyok normális ?!
:-(
Szerintem mindenkinek meg kell adni a helyet és a lehetõséget, hogy jól érezze magát ha tudja. (természetesen mindez addig igaz, míg másokat nem zaklat, hiszen szerintem az sem jobb egy fokkal sem, ha valaki részegesen erõszakoskodik adott esetben épp egy nõvel)
Szóval szerintem nem kell ekkore ügyet csinálni a dologból. Ha valkainek nem tetszik, hogy külün vonulnka, ne menjen a közelébe és kész
Alulírott Vargha György ezennel tisztelettel meghívok mindenkit a Sziget meleg sátrába, ahol elsôrendû homoszekszuális propagandát folytatunk majd. Korhatár nincs. Ha szerencsés vagy, helyben “felavatunk”. Vazelint ne hozz, lesz nálunk.
Hártomoszoros hurrá támogatóinknak! Nélkülük most nem lenne meleg sátor!
Én csak egy tényt említettem meg, hogy ÕK IS felkapták, ezt nem lehete megemlíteni, hisz hozzátartozik a topichoz !
Jha és már van egy ilyen topic, a Gumiszobában, nézzél bele........hogy ki nyitotta és mit mondott......
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Kik kapták fel ? Média. Hát mit vártam volna...láccik kik ülnek ottan.
És minek kell megzavarni a többi rendezményt, így is szar a sziget :-))
max 2-3 jó csapat lesz, ami engem érdekel, továbbá a szigetre elég durva arcok mennek ám ki 😊)
Sose lássá enné szebbet :-)))