Buzik a szigeten

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeferson
és mr me te buzi vay?

magus
hö régi sg

Jeferson
én nem tom

MR ME
vannak itt még buzik??

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Oziris666
És R9 a csajom😄 Keressetek rá!Talizik bárkivel😄

Oziris666
és én is meleg vagyok 😄

nagykispeter
Fele ,fele a sziget nem de a buzik igen

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

rég röhögtem ilyen jót köszönöm neked😄DDééé mindenki olyanak születik amilyenek, a homoszexualitás meg etc ezek betegségek, egy hibás nõi gén okozza ennyi... de ez amit irtál hogy mindenki Biszexnek születik hát ÜberLoL, ne magadból indulj ki... 😊

Elnézést a Sorokért:)

Mike at home
és mi a francnak kellett ezt a topikot felhozni? még csak nem is aktuális

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
azt ugye tudod, hogy irtó nagy hülyeség, amit irsz?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Pl: Apját verték, anyja elkényeztetett ---> nagy valószínû hogy maradandó betegsége, illetve ferde hajlama lesz, ugyanis megfélemlítve érzi magát ennek következménye képpen mindenbe belemegy

Ez egy orvosi tény: Születéskor mindenki biszexuálisnak születik, de a szexuális hova tartózásukat az határozza meg, hogy a szüleik milyen fokon törõdnek a gyerekkel.

Ha elkényeztetik, vagy hagyják hogy "esti mesét" nézzenek, aminél ott a 18 a karikában, akkor az oviban kipróbálják ezzel is -azzal is, majd ott történik egy pici papás-mamás gyerekjáték folyamat.

De viszont a géneknek semmi beleszólása ehhez, hanem a DNS (Dezoxin-ribon Nuklein Sav), ami a kromószomákat hordozza, és magában hordozza a szülõk gyerekkori élményeit, amit ha bár az utód nem tud/tudott átélni, de annak fügvényében a gyerek szexualitása is eldõlhet

idióta

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

gameplusz
A csajokkal semmi baj, az úgymond nagyon tûrhetõ! <#eljen>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Ekkora "buzi" topicot. Lényegtelen infó. Ha van, akkor max tudod mit kõ csinálni... Hátúlról megleped... egy csákánnyal, ha téget ez így felizgat kedves topicnyitó!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

EZT most miért kellett elõszedni?

danee12
uristen bazdmeg,ezt a forumot

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

G@b0r
én 1 db buzit nem láttam bár lehet hogy csak azé mer túl sok sört ittam

Coine
nemtom, de mi kihagytuk a Magic Mirror sátrat 😄

állítólag a Sziget a legnagyobb "meleg" találkozó helyszine. (Vagy ez csak kamu?)
Factor
NEM! HANEM FUSSUNKel elölük a francba!!!!!!
te vagy az utolso cserkesz? 😊
Lteebee
Megnézem a Morchebát, meg az Emil roulezt és aztán Jutasi Sun Set Café lesz a pálya.

Ha idõben kimegyünk, akkor még megnézem a Cadaveres de tortugast is, meg a Fun Da Menthalt.

A buzisátor nem érdekel.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
69!

Lteebee
Magic Mirror forever!

Lteebee
Na és a Sziget café?

Laalee
a szigeten

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Lteebee
Hol?

Laalee
dehat ott meg nincs semmi...

Lteebee
Vagy el onnan.

Laalee
szaladsz te is a szigetre vagy mi??? 😊

Frank99
arra valaki válaszolt, arra meg én.
nézz vissza

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Factor
Buzik a szigeten!!!!Buzik a szigeten!!!!
Fussunk!!
Laalee
par hazzaszolassal ezelött meg irtani akartad öket, itt valami nem stimmel...

Lteebee
Ez itt nem a politikás fórum.

Aki nem vette volna észre, azok az emberek, akik idejárnak beszélgetni, kerülik a politizálgatást.

Ebben a topikban pedig lehet szó a Tarlós-ügyrõl, illetve offtopik dolgokról, kivéve a politikát, mert arra ott van az elkerített rész.

Frank99
Egyszerûen unom a témát....
A hülye média ontja a baromságait.
Egyébként szerintem tényleg gyógyítani kéne. Ezek az emberek valahol lelkileg sérültek, hogy a másik nemmel nem tudnak, vagy már nem akarnak kapcsolatot teremteni. Ha sérültek, gyógyíthatók. Ez így nem "normális" emberi kapcsolat.
Ettõl hogy így gondolom, lehet hogy én sem vagyok normális ?!
:-(

Na már ezek is. George Michael nem lesz ott? :-)) heh! Ugyanolyanok ezek a buzik, mint a többi "kissebbség". Nyafognak, nem jó nekik semmi, nyilván pénz kell nekik mint mindenki másnak, nem hagyják békén a még normális embereket, piszkos trükkjeik vannak. Kell a francnak ez a buziszaporító rendezvény. Isten a férfit és a nõt egymásnak teremtette, ez a természetes, egészséges meg minden úgyhogy le az ilyen ferde hajlammal. Hogy hogyan az persze már nehéz érdés nemtom. Ez a világ biztos, hogy nagyon lefelé csúszik már a lejtõn. Engem nem befolyásolnak. Heteroszexuális vagyok és büszke rá!

(ex)Cat
én nem tudom, ki miért problémázik ezen a kérdésen. Szerintem ez épp olyan megkülünbüztetés mint ha faji, vagy vallási szinten teszed ezt. Bár az utóbbinál azért van egy kis különbség, hiszen vallási szinten meggyõzhetõ az ember arról, hogy megváltoztassa a vélményét, vagy akár az egész életét, de van bárki is akihez odamennek, hogy na fiú, legyél homoszexuális, emrt ez annyira jó és az is lesz?

Szerintem mindenkinek meg kell adni a helyet és a lehetõséget, hogy jól érezze magát ha tudja. (természetesen mindez addig igaz, míg másokat nem zaklat, hiszen szerintem az sem jobb egy fokkal sem, ha valaki részegesen erõszakoskodik adott esetben épp egy nõvel)

Szóval szerintem nem kell ekkore ügyet csinálni a dologból. Ha valkainek nem tetszik, hogy külün vonulnka, ne menjen a közelébe és kész
(ex)Cat
azért ennél értelemsebbnek gondoltalak Frank..
Meghívó

Alulírott Vargha György ezennel tisztelettel meghívok mindenkit a Sziget meleg sátrába, ahol elsôrendû homoszekszuális propagandát folytatunk majd. Korhatár nincs. Ha szerencsés vagy, helyben “felavatunk”. Vazelint ne hozz, lesz nálunk.

Hártomoszoros hurrá támogatóinknak! Nélkülük most nem lenne meleg sátor!
Coine
Mért ????
Én csak egy tényt említettem meg, hogy ÕK IS felkapták, ezt nem lehete megemlíteni, hisz hozzátartozik a topichoz !
Jha és már van egy ilyen topic, a Gumiszobában, nézzél bele........hogy ki nyitotta és mit mondott......

Laalee
szerintm joltettek... de ha nembirod ki van masik fõtopic erre a celra...

Lteebee
Lehet, hogy azért mert ez politikai irányba terelte volna a beszélgetést?

Coine
Nah ez szemétség volt tisztelt szerk./moderátorok
kihagytátok a média után az SZaDeSZ szót !

Coine
Na csak annyit, hogy a buzik azt akarták hírdetni, milyen jó buzinak lenni stb.
Kik kapták fel ? Média. Hát mit vártam volna...láccik kik ülnek ottan.

És minek kell megzavarni a többi rendezményt, így is szar a sziget :-))
max 2-3 jó csapat lesz, ami engem érdekel, továbbá a szigetre elég durva arcok mennek ám ki 😊)

Factor
Ha engem békén hagynak, akkor tõlem...
skorpio7
Mert ugyan mi is lehetne ??? 😊))

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Frank99
:-()
Sose lássá enné szebbet :-)))

skorpio7
Pedig micsoda látvány ... ahhh !!!

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Frank99
"Nincs is szebb annál, amikor két izzadt férfi test..." :-)
Ha nektek ez természetes, sajnálom.Nekem nem az.

Akkó gyógyítani kéne üket, nem kinyírni. Ha így jobban tetszik

Oldal 1 / 2Következő →