6
Epson Stylus 580 akadozik
 • dookie
  #6
  Hali. kezembe akadt egy ilyen nyomtató, és dokumentumnyomtatásra tökre elég lenne, de nyomtatáskor a következő üzit kapom. Találkozott már valaki ilyennel? tintagyűjtőt tisztítsak vagy mit? kösszi
 • dbz15
  #5
  Sziasztok!
  Eltudná valaki küldeni a Epson 580 típusú nyomtató programjait? Mivel eltünt a Cd-m és kéne. Üdv: Dávid
 • harcu
  #4
  Na ja, tegnap én is hazatértem a hatos driverrel. Egyből működik, és frankó minden. De az a köcsög microsoft miért nem képes a kompatibilitás megőrzésére?????
 • harcu
  #2
  Ja igen, a gyári driverek vannak feny. Ha jól sejtem, akkor a win me lesz a ludas.
 • harcu
  #1
  Vettem egy ilyen nyomtatót. Nem adtak hozzá kábelt, de vettem külön. A nyomtató USB portos. Elõször a gyári angol driverrel nem is volt hajlandó elindulni, nem látta a gépre dugott nyomtatót. Kipróbáltam több USB kábelt is, de egyik sem segített. A német driver már jobb volt, akkor már látta, bele tudtam tenni a patronokat és tudtam is nyomtatni.

  Viszont ha nyomtatni akarok, akkor a gép menetrendszerûen lehal az elsõ oldal nyomtatása közben. Ha kihúzom az USB kábelt a nyomtatóból, majd visszadugom, akkor újra látja a gép a nyomtatót, de addig Communication error-t jelez.

  A tesztábrákat simán látja. Az illesztõprogram nem jelez hibát, nincs ütközés.

  A gép, amin mennie kellene, egy Asus A7VE alaplap, Duron 800, 256 MB RAM, és magyar Win ME, valamint a már fent említett Epson Stylus 580 USB.

  Van valami ötletetek a hibára?