39
hekker-palánták a fórumon
-
paulthomas #39 Hali.Valaki tudna adni v.mi progit? feltörni 1 honlapot -
KeKSZ #38 Sajna én is kapok ilyen leveleket... Semmi nincs benne (szöveg) csak csatolva van egy *.exe file... Valószínű, hogy nem fogom megnyitni. Dehát... vannak olyanok, akik ezzel élvezkednek... :) -
#37 Nekem nem jön olyan sűrűn, mint néhányaknak itt. -
Laci #36 Húha! A freemailomat egy hónapja nem láttam! Mi lehet ott?! -
#35 http://www.mcafee.com/anti-virus/viruses/sircam/default.asp?cid=2360 -
#34 az exe random de a virus ua. -
#33 ez virus -
Héliosz #32 Én is kaptam egy ilyen file-t, amiben feladó és téma nincs, de most először. Első reakcióm a törlés volt. A freemail ennyit adott meg róla:
dátum: Sat Jul 7 20:31:17 2001
Filenév: JLIGNNJL.EXE
Típus: Application/OCTET-STREAM
Méret: 23040 byte
Amúgy én csak arra az e-mail címre kaptam, amit itt megadok a fórumon. A másik freemailemre nem kaptam.
-
#31 de jó lesz nekem... :) -
set #29 Efreet követlek minden hova és egyszer csak elkaplak - SET -
#28 de ha van mellette 1 modem akkor freestart menekülési pályát lehet használni... úgyis 2 perc alatt sebességaddikt leszel :) -
#27 na ja.. de ha aszar a net nemtom megcsinalni hogy kurva matav azt konnektelek elenderrel :)
-
#26 sok gond nincs vele... bár tegnap kicsit elázott a helyi fejállomás és zizegett a net, de nem kell tárcsázni, modemezni, stb...
csak rá a hálókártyára, és gyááá :))) -
#25 en azert örulni fogok ha csak annyi baj lesz az upc vel mint a isdn nel volt... -
#24 Nekem otthon már 2 éve meg lett szüntetve. -
#23 meneküljetek a telefonvonalról :)
csak minden baj van és lesz vele :) -
#22 integralt szolgaltatasu -
#21 haat mondjuk nekem is arreb van 1 kicsit mostlettem kabelbe kötve idaig meg digitalis voltam. -
#20 naigen... igaz. nekem már messze járnak a modemes idők, bocs :) -
#19 Meg egyébként is a kurvatatájukat... -
#18 csak unalmas modemmel toltogetni oket meg ha csak 40-50k az egesz de 1-2 het alatt összejön eleg tetemes mennyiseg :) -
#17 trójai cuccok, hybris worm, 1-2 naponta jönnek :)
így jár aki fórumokra-"egyéb" helyekre felírja az emilcímét :)
nem zavar, csak vigyorgok rajtuk :)) -
#16 Valszeg... -
#15 Kapunk egy tök üres levelet egy csatolt file-al, amiben ki nem találod mi van, sztem Netbus vagy vmi hasonló...
-
#14 Ha jól értem, akkor trójai faló kliesről beszélünk? -
#13 Én is kapom ezeket a szarokat, már nagyon uncsi !!!
-
#11 álomvilagban?
lehet eppen a netrendörök kuldik a wormoket :) -
#10 Bűnüldözni,ha!Hol élsz brother? -
#9 csak tök mokas hogy minden mailcim kiirj az ip cimet a kuldonek ez a marha meg semmi cselt nem csinal csak sima dial up al elküldi... remelem a netrendörseg az ilyeneket fogja buzeralni nem a "masoltcd biznisz aldozatait" -
#8 egen erre gyanakszok én is,amúgy meg egy darabig szórakoztat csak egy ilyen pre-Neo ténykedése... -
#7 en csak arra a mail cimre kapok ilyet ami megvan adva barmelyik forumba is...
es tuti hogy valami buzi innen szedi az adatokat. -
#6 Akkor passz... -
#5 Olyanok is kapnak, akik nem fórumoznak itt. -
#4 Szvsz valaki innen a fórumról mert jóformán itt használom csak a freemailes címet.Azt hogy egy szerver legyen vírusos valszeg(?!)nem engedheti meg magának az a társ.aki fenntartja... -
#2 Én is 2-3 naponta kapok ilyen motyót.
-
#1 Tisztelettel megkérném azt/azokat az önjelölt hekkert(eket) akik a freemail címemre küldözgetnek feladó nélküli exe fileokat hogy húzzanak el a balfenékre,mert :
1.Nem vagyok annyira lamer hogy megnyissam a filejaikat,és csak az idejüket pocsékolják...
2.Mindamellett a faszom tele van már hogy naponta kell törölgetnem a fikáikat amiket(valljuk be )nagy ravaszan küldözgetnek...
3.Akinek nem inge ne vegye magára...