19
milyen rammal szerelt a gts?
-
scu #19 Üdv !
"vegyél márkásat és akkor ddr lesz rajta, ez tuti"
atee: Te komolyan gondolod amit írtál ? :)) Mert akkor az elég szomorú. Igaz, Gainwald kártyákról én sem hallottam még, de feltehetőleg Anee elvtárs sem erre gondolt -lehet véletlenül elírta-, hanem Gainward-ra. Mellesleg és hovatovább én bizony nagyon tudnék örülni egy Gainward CARDEX kártyának, melyek minőségben talán a legspécibb kártyák kicsiny bolygónkon. Na mind1. Egyébként abban igazad van, hogy kevés Gainward kártya érkezik hazánkba, mivel nem nagyon tudnánk megfizetni. Néha azért keress vagy nézz utána, hogy miről is beszélsz :)) csá -
#18 Igen van SDRAMos GTS. -
#17 Delux-ot csak akkor vegyél, ha szükséged van tv kimenetre, meg tv-bemenetre
Teljesítménybeli különbség, ahogy már többen leírták, nincsen az azonos pure és deluxe kártyák között.
Akinek az Asus 7700 az gagyi, annak gratulálok, s mutasson gyorsan legalább 5 olyan játékot, ami manapság nem megy tökéletesen vele -
l-toro #16 koszi most egy elsa gladiacom van de errol akarjak bizonyitani hogy gagyi az asus 7700el egyutt es vegyek deluxot -
atee #15 Gainwald ez nagyon jolcsengo nev:)
lehet hogy 1 darab jutott be az orszagba:)
vagy talan a mistral arulta?
vegyel marakasat es akkor ddr lesz rajat ez tuti:) -
Anee #14 amúgy az SG vagy DDRre annyit hogy van ddr sgram sőt ez volt előbb:))))))))) -
#13 A Deluxe jelenthet 3d-s szemüveget is
De az marhaság, hogy a DDR ram csak ezeken van
Tipikus magyar számítástecnikai bolt tipikus magyar eladója lehet...... -
Anee #12 A Gainwald csinált olyan GF2 GTS chippel szerelt kártyát amint SDRAM van
De nemhiszem hogy pont rá gondolt volna
Meg csinált egy másik noname is és mikor 400$ volt a DDR es GTS akkor az 250 volt s kb MX400at verte...de konkrétan mindjá -
Mathias #11 Megerősítés: Az összes gf2-esen(nem MX) DDR RAM van. AKi ezt mondta attól ne vegyél semmit. Fingja nincs az egészről. A Deluxe CSAK a Video be/ki menetet jelenti. -
atee #9 atee:) de mind 1:) -
l-toro #6 koszi egy komoly velemenynek jo volt de aki tud az meg erositsen vagy cafoljon. -
l-toro #4 nem ez volt kerdes vazzzzzeg -
#3 ultra rulez -
atee #2 minden GTS kartya DDR nyugodj meg:) -
l-toro #1 sziasztok! ha megnezek egy hirdetest vagy arlistat ezt latom pl asus 7700 DDR. most meg talalkoztam egy boltossal aki azt mondta a gf2 gts eken csak sg ram van es csak a deluxe kartyak vannak DDR rammal szerelve. igaz ez?