11588
-
Borg #1699 Hasonlít, de ha jobban megnézed még a hull formája is más, cask egymás mellé kell tenni kettőt. Impulzus meghajtói, meg a warp gondolái is teljesen mások, meg a deflektor rész is. -
#1698 akkor is hasonlít :) -
#1697 hol? hol? -
Borg #1696 Negatív.
In fact, nagyon sokban különbözik az eredeti Excelsior classtól, és őt magát úgy emlegetik, mint Enterprise-B subclass-t.
És nem utolsó sorban ilyenek vannak a DS9 csatáiban is már csak. Tehát excelsiorokból 3 fajta sorozat van, az origi, az ent-b, és a lakota. -
#1695 nem azért más a hangja mert az eredeti szinkron szinész meghalt? vagy az másik sorozatnál volt? -
#1694 hopp, én is ott vagyok !!! :DDD -
#1693 pl. Scotty... -
#1692 egyébként az Enterprise-B 1- az 1-ben Excelsior osztály koppincsa... -
#1691 szerintem én csak ezzel a szinkronnal ismerem. -
Borg #1690 A fordításával amúgy asszem nincs gond ennél, de lehet már nem emlékszem elég jól. Csak a hangok amik szarok, egykét szereplőnél. -
#1689 nekem nem jött be, Nexus pff. Meg olyan sötét az egész.. -
Borg #1688 Egyébként No1. a film.
A legjobb történet, effektek stb. Nagyon csípem.
Enterprise-B, -D is a legszebbek. -
#1687 én má ismerem... (sajnos?) -
Borg #1686 Kezdődik.
HBO szinkron sajnos :(
Majd figyeljétek milyen hangot kapott némelyik... -
#1685 KEZDŐDIK!!! -
#1684 még pont tudok magamnak kaját csinálni :) -
#1683 túl lassan :) -
#1682 lassan kezdődik -
#1681 -
#1680 szegény Mamus jó szereplő volt :( -
Borg #1679
RIP: Cecily Adams (Moogie) -
#1678 gyenge rész :( -
#1677 lassan vége -
#1676 lassan kezdődik -
#1675 Workforce Part I.
A legénység elhagyta a hajót vmi sugárzás miatt, és kikötöttek egy bolygón, ahol az emlékeiket kitörölték és beállították őket melózni. A Doki, Chakotay, Harry és Neelix maradtak csak a Voyageren, akik ki akarják szabadítani a többieket, csak akadt 1-2 gond...itt lett vége kb. -
#1674 mi volt a mai részben? nem láttam rohadt vizsga miatt :( -
#1673 Csak komolyodott és azért tűnik idősebbnek -
#1672 :D -
#1671 Persze, biztos benne van a programjában. :D -
Cat #1670 a hologramm is öregedett? :D -
Augustus Gigo #1669 de télleg nem nagyon öregedtek, janeway új hajkoronája még fiatalítja is az első részekhez képest -
#1668 hát szerintem azért ilyen stresszes életmód mellett bár ősz hajszálat megérdemelnének..... :)) -
#1667 Hogyne öregedtek volna. Asszem a hét évadot IRL is hét év alatt forgatták, tehát pontosan annyit öregedtek, amennyit látsz. (A DS9-ban szembetűnőbb a dolog, nézd meg pl. Jake-et az első évadban és az utolsóban... :)) -
#1666 feltünt nektek hogy 6 év alatt semmit nem öregedtek szinte? -
#1665 jó rész :) -
Braveheart #1664 Úgy értem, hogy mission kreáláskor nem lehet az új hajókat berakni manuálisan, csak a régieket... -
#1663 kár, hogy a főklingon hangja will riker hangja... mélyebbet érdemelt volna -
#1662 szép lassan rájössz, hogy mindet láttad -
#1661 közben rájöttem hogy ezt a részt már láttam -
#1660 nagyon jó