11588
-
Garfield #2339 Őszintén megvallva nekem rögtön a Haegemonia ugrott be. -
#2338 ja. nagyjából erre volt kiélezve a fantasztikusan izgalmas történet. :/ -
Cat #2337 és a lényeg hogy a fordítópicsa már nem fog megijedni a saját árnyékától, és átesett a "tűzkeresztségen" -
#2336 sztem igen, nézz meg pár képet a breen hajókról, tök ugyanolyan volt -
#2335 Találtak egy idegen hajót, tele felakasztott hullával. Azért ölték meg őket, hogy valamilyen anyagot nyerjenek ki belőlük. Kiderült, hogy nekik is van a szervezetükben hasonló anyag. Meg is támadták őket (akik megölték az idegeneket), de a megölt idegenektől egy másik hajó megmentette őket. -
#2334 mi volt benne? most értem haza. -
Cat #2333 nem ez volt -
Augustus Gigo #2332 jaja, bazz de jól néz ki, mé nem a 2370es évektől folytatják:( -
#2331 Breen hajó, ez volt az, igaz ?
-
#2330 Igen, többek között pontosan az ilyen ferengis meg borgos részek miatt kerülgeti a "régi" trekkereket a hányinger... -
#2329 passz, talán 3-4 részt láttam belőle -
Augustus Gigo #2328 annak mi lett a vége? nem tod? -
Augustus Gigo #2327 hú azt de régen láttam még régen a néemt rtlen, nagyon szerettem -
#2326 nekem a Föld 2-vel tűnik hasonlónak -
Augustus Gigo #2325 Nekem vhogy a kamera, a megvilágítás olyannak hat, mintha egy sima mostnai sorozat lenne, pl X-akták vagy ilyesmi -
Cat #2324 szerintem ez a sorozat sokkal emberibb, mint a voyager volt
abban egy ilyen átszállás kommersz müvelet lett volna, szkennelik, áttranszportálnak és kész
itt meg komoly müveleteket igényelt, sötét volt, nem fél perc a létfenntartás megoldása stb. -
Augustus Gigo #2323 majd meglátjuk:D bár majd a borggal is találkoznak, sőt a földön lez egy borg bázis LOL:D -
#2322 jaja ilyen lézer ostorral vagy mivel -
#2321 lehet itt látnak egyet, aztán 200 évig, a TNG-s kapcsolatfelvételig nem hallanak többet róluk, a TNG-ben mondták, hogy legendák szóltak a ferengikről -
Augustus Gigo #2320 jaja azokra ism ammúgy az előzetesben van egy ferengi, azok mit kereesnek itt? elvileg a TnGben volt a kapcsolatfelvétel velük, na mind1 -
Augustus Gigo #2319 :D -
#2318 dominium csatahajóra is hasonlít, de a breen-nek is hasonló hajóik vannak -
#2317 Szabadíccsátok ki a csigát akció! -
Augustus Gigo #2316 az nekem is, oyasmi mint a scimitar, de asszem a starfleet comand2ben volt egy fajnak iylen hajója -
#2315 jah -
Augustus Gigo #2314 hímnősek LOL:D -
Augustus Gigo #2313 BUMM -
Augustus Gigo #2312 melyik? a támadó? -
#2311 ismerős nekem ez a hajó, de honnan ?!! -
Augustus Gigo #2310 megy -
#2309 Kezdődik!
[KAPCSOLATFELVÉTEL CSIGÁVAL ODABASZ]:D -
#2308 jó volt az legalább fegyverformája van és nem olyan mint egy távírányító -
#2307 Egyébként mi volt az a vizipisztolyszökevény? Ősfézer? :D ("Az egyik gomb kábító, a másik halálos, nem kéne összekeverni!" :D ) -
#2306 Ma az lesz mikor rajtragadnak a jégasszteroidán, nem?
[MÁ NEM EMLÉXIK PONTOSAN RÁ] -
#2305 így jártál, az összes Enterprise rész ílyen lesz... -
#2304 A tegnapi rész sajna elég unalmas volt. Nekem az nem tetszett benne, hogy a "múltban" játszódik. Azt reméltem, hogy történetében az eddigi sorozatokra fog épülni. (meg új hajók, új fegyverek, stb) Majdnem padlót fogtam, amikor a kapitány 2151-et diktált be a naplóba. -
Garfield #2303 Fújjj, gerontofíl. -
Garfield #2302 Abban a sorozatban nem a szőkeség volt a lényeg, hanem a combtőig érő rucik. Ha nem lett volna rajtuk harisnya, a köldökük is látszott volna. -
#2301 de érdekes és értelmes dolgokat beszélünk meg :) -
Borg #2300 :)