CS vs.Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyomifarok:belegondoltál valaha abba hogy mekkora egy pálya?
Mert ha a flashpointot megcsinálták volna Q3szintüre akkor sírt volna a szája a világnak hogy egy P! 1.7en+Gef3on 512Mebi rammal szaggatott volna....
A CS az egy éves nem kell számolgatni nem gördül szerencsére....
De ha azt nézed már akkor is Lavult volt semmit se ér az 512es tex s a Domination vagy milyen pack mert gyükér az aluljáró görbe része akkor is kevés lesz mert KOCKA........
A netrõl meg annyit:gondolkozzál már ÖcsiSajt mennyi dolgot kell átküldeni:Csben emberek helyzetét meg fegyverek helyzetét...egy pályán ugyebár maxx 32en lehetnek majd de még akkor is csak maxx 7000Poligin...A flashpointba meg a Helikopter tank sok ember fegyverek autó kerekének mozgása heli rotorja szal ezek kicsit többek.......
És én már prószáltam nemnagyon volt lagos......
A Global Operationsra meg annyit hogy ke lehetne adni CS 1.5nek.....ötlet annyi van benne mint egy warezoldal dizájnjában
I.C.ram
GLOBAL OPERATION az HL mod? nem veletlenul UT?
Zocsi
Az OF csak addig lesz valamilyen szinten nagy volumenü, amíg meg nem jelenik a Global Operations... Alá: CS folytatása, pontosabban kikristályosítása... (:

I.C.ram
ha megegyszer valaki VS topicot indit annak letoorom a kezet! :)
Én nem szidom a CS-t szerintem nagyon jó és ugyanez a helyzet az OFP-vel is. Teljesen felesleges összehasonlítani ezt a két játékot mert azokon kívül amit galocza leírt tényleg nem hasonlítanak semmiben.

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Jockey
az rendben is van, csak a kérdés hogy a két gamma megjelnése után, tudva milyen elképzelések valósultak meg a két gammába szerintem abszolúte semmi értele ennek a topicnak se..
persze ez is lehet baromság, és tényleg keresnem kéne valami párhuzamot a két játék között, de azonkívül hogy mindegyikre rá van sütve FPS azon kívûl nem nagyon találok semmi hasonlatost..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Az összehasonlítás nyilván abból adódik, hogy egyszer az egyik PC-s újságban volt szó arról: Leválthatja e az OF a CS népes táborát. Mivel jóval kifinomultabb taktikai csatákra ad lehetõséget, a jármühasználatról nem is beszélve. Sõt arról meg pláne nem, hogy egy tankba akár három játékos is beleülhet és egyik vezet, másik géppuskázik a harmadik az üteget kezeli. Itt arról van szó, hogy egy fejlettebb csapatjátékot akartak létrehozni a fejlesztõk és ezért vetõdõtt fel a gondolat, hogy Team Fortress 2 hiányában esetleg a nép nem e fog átpártolni ehhez a gammához. Amúgy a két proginak nem igazán van sok köze egymáshoz, bár a taktika itt is taktika max. a nyilt és óriási terepnek nagyobb jelentõsége van, hiszen az OF erre épül. Na jólvan én mentem Tactical Ops-ozni nekem az jön be. :))) byez
I.C.ram
De a laggal szinte lehetettlen :((
I.C.ram
Nekem meg ugyahogy bejonne a jatek ha nem lenne olyan krva lassu a NETEN (marmint az OF) nagy vagyam hogy egyszer egy hatalmas CSATAB-an vegyek reszt !!
Ezért lenne jó már ha már kész lenne a dedikált szerver patch csak pont ezt hagyták utoljára mikor pont ez kellett volna elöször.Deltaforce is ezért volt jó ill nem csak volt mert idönkén gamézok azzal is másmint a Df3 mal mer az is bejön ott aztán egy deka magyar szerver sincs de opba idönkén szokott a gamespyon keresztül de ritka.De ez hamarosan változni fog :))))))

Nem kéne leirni egy gamét ha neked nem tetszik attól még másnak bejöhet én sem fikázom a CS pedig nagyon nem jött be az a Gáme.Másik pedig semmi köze ennek a Op nak CS nek nem is tom minek hasonlitjátok össze gondolom mert FPS aztán ki is fújt teljesen más style szóval semmi értelme a fikázódnásnak ha esetleg a H&D hasonlitanátok akkor már legalább még 1 hasonlosági alap lenne nem csak az FPS de még azt sem lehet igazán ehhez hasonlitani mert az inkább pici csapatra vonatkozik nem annyira amennyi ebben a gaméban van

Törölt felhasználó
BOOT_origi !

Jobb ha felkeszulsz hogy az OFP jellegu jatekoknak lesz jovoje nem a gagyi korlatolt mapon rohangalo FPS jatekoknak
nana azért kicsit túl nagy volumenü game hogy csak sity suty eltünjön a kukában

Jockey
szeretem amikor ilyen klasz kis topicokat indítanak a ráérõ emberkék..
megint két teljesen más gammáról szeretnétek vitatkozni? hát tessék a lehetõség adott...
muhahahha

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

I.C.ram
Anee!! ez akkora hulyeseg amit mondasz!! BAZZ a CS-t kb jo par eves (nem tudom pontosan hany :)) AZ OF pedig zsir uj! de megis sokkal jobb a GRAFIKAJA a CS-nek foleg azzal az uj grafika javito patch-csel es az OF kurva lagos a neten addig a CS egy 28K modemmel is sima FUT! lag nelkul! es az leeht hogy realisabb de nem mindig ez a lenyeg (jobb a jatek menet) ha mar a realitasnal tartunk akkor ott az UT aminek annyi koze van a REALITAShzo mint szarnak a windowshoz hupsz ez egyenlo erteku :)) tehat akkor mint fehernek a feketehez! megis sokkal tobben nyomjak mint az a SZAR of-et (egyebkent tenyleg jo az otlete csa kurva szar csapat csinalta!)
hát mintha a CS aztán kurvaszép lenne
És legalább van kihívás....vagyis csak tudni kéne játszani vele
CSOCSO
ebben egyetértek veled! aranyos ötlet de szar az egész figyelni hoyg miujság a környezetben aztán figyelni a sok baromságra hogy ne lödözzenek hanem amig lehet kuszunk oda az ellenséghez majd akor tüzelj de figyelj nehogy meglássanak õket is irányitsd meg hasonlok!! ez lehet hogy jo a multiban de tényleg csunya és nehéz az egész!!!
Lacc
Hát nekem a Flashpoint nem jött be annyira. Szerintem az egész játékból valami nehézkes légkör árad. Az irányítás nehézkes, meg akad is az egész, mert nincs jól optimalizálva az engine, hiába a sok jó ötlet, ha a megvalósítás gyengécske. 1 ideig el lehet lenni vele, de aztán visszamentem a CS-re =).
A flashpoint egyszemélyes a CS multi game bár vannak botok atomhülyék....
Amúgy a Flashpoint 60000000000000000000000000szor jobb és élethûbb
hát szerintem sem ég és föld a különbség a két game között szóval semmi értelme ennek a topicknak
mondjuk a Ctf jó móka a flashpointban

Lacc
Szerintem a két programnak az égvilágon semmi köze nincs egymáshoz.