20
  • Laalee
    meg igy is nyereseges mindket ceg tehat belebukni egyik se fog...
  • Lez
    Lehet, hogy az Intel veszít többet a dolgon, de azért nem fog belebukni.
    Szerintem most már az AMD sem egy darabig. Hacsak nem tart még sokáig ez a hullámvölgy a számítástechnikai piacon.
  • An-Dee
    Freel, szerintem nem nem értedted meg a dolog lényegét.
  • An-Dee
    Valószínüleg a két cég között nagyságrendbeli különbségek vannak, vagyis az Intel nagyobb cég mint az AMD, ebböl következik, hogy több ember dolgozik ott, vagyis a folyamatos működéshez is nagyobb pénzre van szüksége, míg az AMD könnyebben tudd "vegetálni". Nem értem miért kell egyböl anyázni a másikat, aki nem ért a gazdasághoz (se, mert ahogy látom a számítástechnikához a legtöbben nem érteken a hozzászólók közül) az inkább ne itt nyílvánúljon meg, mert nincs szükség bunkó hozzászólásokra.
  • MuERTe
    ez így van.hiába olcsóbb a tb,az amd mégis többet nyer rajta mint az intel a p4en mivel fele annyi szilicium sem kell hozzá.a duronhoz meg csak harmada.ráadásul jóval alacsonyabb az amd selejtaránya is.
  • Csibe
    Gondolom a "piackutatás" szó nem mond neked semmit...
  • Csibe
    Te nagyon okos vagy! Ezeket a híreket nem a Supergamez szüli bazzeg... Mi ebben a logika? Szakértők mondják bazzeg, nem ilyen majmok, mint te...
  • CAD
    Hat csodbe nem fog menni, max 1-2 evig nem lesz nyeresege... rohogve tuleli, hisz a vilag 20 legnagyobb valalataba otvan az intel... az amd meg meg a 100-ba sem... egybknt i like amd, csak maradjunk a foldon.
  • accord
    Ha jól értelmezem, akkor ezek szerint amennyiben az AMD tovább folytatja majd az árcsökkentéseket, akkor ezt az intel kénytelen lesz tehetetlenül, sóvárogva nézni, ha nem akar csődbe menni :))) Ez cool! :))
  • ixyon
    nem hat! jo nekem a proci olcson is! versenyezzenek mar meg 1 kicsit!