54
-
accord #54 Nem akarok nagyon beleszólni, de ÉBRESZTŐŐŐŐ: AMD procihoz nem csak a VIA (fúúj), hanem maga az AMD is gyárt chipsetet!!!!
- VIA
- AMD
- SIS
- ALI
- NVidia
Ez kevés chipset szerintetek???????????
Nekem pl. AMD chipsetes alaplapom van... Az AMD olyan stabil és gyors chipset AMD prociknál, mint az intel chipset az intel prociknál... (na jó, most a SIS chipset megelőzte az AMD-set, de azt nem tudom, hogy eléggé stabil is-e) -
Lez #48 A 3dFX-et nem az NVidia tette tönkre. Egyszerűen nem bírták az iramot. Mekkora bukás volt a nagyon várt V4 V5?
Sajnos elég kegyetlen mostanság a grafikus kártya piac. Én szurkolok az NVidiának, hogy még sok jó chippet csináljanak, de azért remélem a verseny is megmarad.
-
#47 az nvidia egyáltalán nem minőségi.csak gyors. -
#36 pont ez a létező legnagyobb baromság.csak az intel képes ilyenre,hogy föláldozza a teljesítményt a magasabb működési frekvencia érdekében.persze jól hangzik az ,hogy a mi processzorunk 300 megahertzel gyorsabb mint a konkurenciáé,de az eladási mutatókból látszik,hogy ezzel már nem lehet megetetni a népet. -
#34 meg fele aron... -
Bekomman #29 Nem azért van az AMD, hogy jó legyen hanem azért, hogy olcsó -
#20 hogy mire kell?pl renderelni.arra még nem csináltak elég gyors processzort. -
kowajano #9 :) -
#8 PyRex valóban te vagy a hülye :) -
#7 Lehet, hogy en vagyok a hulye de az 1GHz-es duron mar megjelent, nem? :)
PyRex -
Andor PaPa #6 De itt nincs Jerry. De akkor bocs, félreértettem. -
Andor PaPa #4 Nem ócsárolom. Pont a jelenlegi tendencia és a benchmarkok alapján következtetek a jövőre. -
Andor PaPa #2 Kábé a 2,3 gigás P4-et fogja verni. Fasza.