10
 • Laci
  #10
  "Nem tudom mi van a cube-ban". Hát ezaz hogy a sok pécén szocializálódott emberke nem tud semmit más gépekről, azt hiszi hogy a nagy gigaherchuszár pécével aztán ott van a szeren, de ha valami komlyabb dologra kéne, akkor mindig nagy csődöt mond. Ezt a tényt figyelemen kívül hagyva persze nem a gagyi pécéket szidják, á nem mert miért is, hiszen sokan még normális felépítésű számítógépet sem láttak életükben inkább olyan gépeket szólnak le, amin valamit fejleszteni is merészeltek 20-30 év alatt, nem pedig csak a hígfos ezerszer való újraeladásából éltek meg, ami nekik olcsó, de a felhasználónak nagyon is sokba kerül. Akármennyi pécét is lehetne venni egy ilyen árából akkor sem mész vele semmire, mert bármire is akarnád használni arra már kevés, hibás, meg minden baja lesz, de ezt maguknak köszönhetjük, mert naivitásból megvettük ezeket a gagyrákságokat. Ha valaki annyira lenézi azt ami nem egy sz*r pécé hanem valami normális fejlesztés is az azér még gondolja végig talán ezt is. Persze tudom ez nem elég, mert ameddig az emberek a saját kárukból nem tanulnak addig mások tapasztalatát is legtöbbször semmibe veszik(én is így voltam ezzel). DE ezzel azokat is elzárják a jobb lehetőségektől akiknek már elegük van a használhatatlan kacatból!!!

  Most hiába telt el három év a legutóbbi hozzászólás óta, úgy KELLETT éreznem ezt SAJNOS most is időszerű ideírnom.
 • Laalee
  #5
  szerintem jo ötlet és kivitel volt csak a HW volt szar... meg az hogy 2 pct veszel az árán
 • Andor PaPa
  #4
  Total venti nélküli hütés rulez? Ja. Csak nálam a vízhűtés jön be ilyen alapon. Meg amúgy is: PC rulez.
 • matula
  #2
  "Ha jól tudom"
  ez most mit jelent?
  leszarozol mindent anélkül hogy életede egyet is láttál volna.........technikai probléma.....a bekapcsológomb........röhely
 • Lez
  #1
  A sok idióta. Attól, hogy leállítják a gyártását még ugyanolyan szar és drága maradt. Ha jól tudom egy csomó hardver probléma volt ezekkel a gépekkel. És a teljesítménye pedig igen gyenge az árhoz viszonyítva.