4
 • Andor PaPa
  #4
  Hogy fejlődik az egész. Tegnap haverommal azon nosztalgiáztunk, hogy milyen volt még a Petium előtti időkben. Pl. a Commodore 10 évig jó volt mindenre, de még a Pentium is évekik futott. Ma kész kicseszés a rohamos fejlődés.
 • shabba
  #3
  A cikk teljesen el van írja, ez 300/600 Mhz-es ram,ha a DDR200 és DDR266 megfogalmazást elfogadjuk akkor ez a ram nem DDR300, hanem DDR600, nagy különbség. Ezeket a chipeket nem alaplapba való memóriának, hanem videókártya memóriának csinálják, úgyhogy nem értem a cikkben miért hivatkoznak ezekre. Vagy nagyon szart volt az eredeti, amit lefordítottak vagy aki írta nagyon nem nézett utánna mit ír. 64/128/256 bites sávszéleséget alkalmazva elég szép átvitele lesz a memónak a GF3 Ultrához lehet hogy egy ilyet passzolnak, de a highend grafikus kártyákba biztos ilyeneket pakolnak. Megjegyzem még hogy az Infenion már legalább egy hónapja bejelentett egy ilyen 300 Mhz DDR memória mintadarabot.
 • Dikkma
  #2
  Figyi, egy videókártyához elég könnyen lehet passzintani egy akármilyen memóriát...
 • Lez
  #1
  Na ezt most nem értem. Havonta előállnak egy új DDR szabvánnyal. Támogatják ezt a PC2100-as alaplapok? Ha nem, akkor mire kijön hozzá alaplap, már kijön 5 újabb szabvány.
  Miért nem terveznek előre? Fejlesszenek ki egy k*rva gyorsat, aztán terjesszék el.