30
Kijárnak ide a HardCore gamerek is?
-
KOCsi #30 Gondolom a Sehnsucht-ra gondoltál. Ne csinálj ilyeneket, mert dühbe jövök! :-)
Ja, és nem Angel, hanem Engel, ugyanis ők NÉMETÜL énekelnek.
A Du hast-ot eltaláltad...
Az új album (Mutter) fantasztikus! Mindenkinek ajánlom, hogy azonnal kerese fel a legközelebbi lemezboltot, és pakolja be a kosárba a CD-t, és hallgassátok addig, amíg átlátszó nem lesz a korong! :-D -
f@rock #28 Ott lesz a Nightwish, az Overkill, a Rage, a Moonspell, a Hammerfall...
Mi kell még??? -
Mortuus #26 MOTÖRHEAD
:) -
neuro #25 Fun Lovin Criminals király lesz :) - ha lesz egyáltalán -
#24 a RAMMSTEIN CDKrol
Sceschnutt (fogalmam sincs hogy irjak :))
onnan az ANGEL es a DU HAST
MUTTER-rol pedig a SONNE (sajnos a tobbit nem nagyon hallottam csak reszletekt) -
Bhunter #23 Sztem nézzétek + a politika /gazdaság /tüntetés topicot. Biztos érdekelni fog (melegek a szigeten...)
-
KOCsi #21 A legjobb album a Mutter, nem igaz? Arról is a 3 kedvencem a Mutter, Nebel és a Mein Herz brennt!
Te hogy állsz vele? -
#20 RAMMSTEIN RULEZ :)) -
KOCsi #19 Tankcsapdára megyek, aztán annyi.
Sajnos Rammstein már 3 éve nincs a Szigeten. Ebből is látszik (meg a jó eggyüttesek távolmaradásából is), hogy csökken a színvonal... -
#18 Ehh, hát velem nem nagyon fogtok találkozni. Rosszul vagyok a nagy tömegtől. Inkább kimegyek a közeli tóhoz pár haverral hülyülni, az jobban passzol. -
BOOT #17 Megyek én is.Totál hülyére iszom magam ,mint minden P-szigeten,majd az elsősegélyesnek alapfokú informatikát fogok oktatni.:) -
Rephyx #16 En is ki fogok menni, kint lakni nem, a public zuhanyzo/wc miatt, nem birnam sokaig. De szerintem jopar napon kint leszek, pedig fo-kocka vagyok :)
New York sator: az idei fellepok a jobbak, ez tuti. :) De korbe kell nezni, mert az osszes tobbi reszen, szinpadon lesz (boven!) ertekelheto produkcio.
Es ez nem offtopic, ennyi belefer. -
#15 az az igazság, hogy nagyon is megy!
Ugyanis pontosan arra vagyok kíváncsi, hogy esetleg hányan jönnek ki.
Ha meg neked nem tetszik, akkor ne látogasd!
-
#12 itt arrol volt szo hogy ki megy a szigetre nem arrol hogy ki ul a gepelött... a szigetre mennyen a rak... undorito szutykos hely... max egy jo koncertre de hogy több napra kiköltözzek... nemhinnem -
#11 mióta pepszi sziget azóta nem látogatom. -
#10 Nem mondtad,írtad...Mondjuk úgy,hogy itt mindenki csak percekre dugja ki fejét a miditoronyból.... -
#7 Gyere ki te is,legalább nem csak a monitortól fog lepirulni az arcod...Van élet a Pc-n kívül is... -
Viking #6 Szegeny Rince... -
#5 Velem fogsz,valószínű a New York sátorban...bár a tavalyi fellépők jobbak voltak... -
Viking #3 Ennek a topicnak nem veletlenul a gumiszobaban a helye? :))) -
#2 Nem az én stílusom... -
#1 Arra lennék kíváncsi, hogy innen ki szokott lejárni a Szigetre!
Én tuti lent leszek és eddig is lent voltam...