23
-
KaanGr #23 koszi supergamez -
KaanGr #21 na megint letudtuk a szokasos heti XP hirunket, és a szokásos ugyis aez a jobb, ugyis az a jobb vitat :)
En eldontottem melyik a jobb. Az XP. Vettem meg 256 Megat a gepbe, es el van felejtve. A Linux alatt meg nem megy a cordless egerem, szal ..... ennyit a tobb hv. tamogatastol a Linux teruleten. -
#15 esetleg linuxos dx?már uzemel....mint ahogy a wine is.
amugy olyak programok járnak vele,mint a staroffice,apache csak hogy a legjelentősebbekel emlitsem(m$ megfelelőjük egy vagyon...).a többségük minőségi program ami teljesen lefedi egy átlagos rendszer alkalmazásigényét.
a 3ds max sosem fog megjelenni linux alá ez igaz,mivel elkötelezte magát a dx mellett.
de a lényeg,amit nem vettél észre,hogy mit adnak a linux mellé és a mit a windows mellé.egy w2k 3x ennyibe kerül és fele annyi hw-t nem támogat alapból,mint egy átlagos linux distrib.programokat nem is mellékelnek hozzá,egy üres rendszer. -
#13 ez a szoftverellátottség egy nagy baromság,mégis mindenki ezzel jön.
"Június végén jelenik meg a SuSE Linux 7.2 magyar kiadása
[1] Breuer Péter küldte be a hírt: "Ma a SuSE Linux
magyarországi irodája, a nemzetközi SuSE Linux vállalat
magyar képviselete bejelentette a SuSE Linux 7.2 magyar
kiadásának június végén történõ megjelenését. A SuSE
legújabb verziója a szerverek és a munkaállomások számára is
számos kényelmi és teljesítménybeli újítást tartalmaz.
Kiemelendõ az újítások közül a továbbfeljesztett
biztonságtechnika és a kiterjedt multimédia támogatás. A
SuSE Linux 7.2 folytatja a 7.1 magyar kiadásának
hagyományát, és továbbra is megtartja a "magyar Linux"
címet. A dobozban hét CD található, melyen a több, mint
2.000 alkalmazás és azok forráskódja mellett számos
kereskedelmi alkalmazás próbaverziója is fellelhetõ. Öt
könyv, több, mint ezer oldalon keresztül tárgyalja a
telepítés, a beállítások, a fõbb alkalmazások, a hálózati
beállítások témáit, valamint referenciaként szolgál. A
grafikus alkalmazások nagy része magyar nyelven szól a
felhasználóhoz, de egyénileg természetesen alkalmazásszinten
is meghatározhatók különbözõ nyelvek, akár egyszerre több
is. A 90 napos ingyenes telepítési segítség magyarul
válaszol a regisztrált felhasználóknak, melyet emailben,
faxon, weben keresztül vagy telefonon lehet igénybe venni. A
SuSE Linux 7.2 magyar kiadásának javasolt bruttó
végfelhasználói ára 19.900 Ft, kapható a SuSE hivatalos
disztribútorainál és viszonteladóinál. A 7.2 magyar kiadás
újdonságairol bovebben [2] itt olvashatnak.
http://www.suselinux.hu/termekek/SuSE_termekek/suse72/ujdonsag.html
"
-
Szepi #12 Akik anyáznak, azok azért teszik, mert vicc, hogy egy eléggé bugos oprendszer ilyen sikeres és elterjedt. Meg hát nem is biztos, hogy mindenki olyan hülye lenne, csakhogy egy átlagos 14-16 éves emberke (szerintem!) nem tud hol megtanulni Linuxul. Meg még megemlithetném a szofverellátottságot is, de azért már lerágott csont. (Bár szerencsére a Linux is egyre jobb ilyen szempontból.)
A végére egy vicc : (most hallottam, szerintem király)
-Mi az, kicsi, sárga és NAGYON-NAGYON veszélyes?
-Napos csibe root password-el. -
An-Dee #10 Én sem állok a win mellett, de megnézném milyen op rendszert tudnának most irni azok akik egyfolytában anyáznak. Van egy jó megoldás, nem kell win-t használni, de lehet hogy akkor meg egy kicsit okosabnak kellene lennetek, mert pl linux nem biztos hogy a ti 1xü agy felépítésetekhez való. -
Billy #9 Nézzétek meg, az RC1-et. Szerintem érdemes.
Tényleg nagy a hardver igénye. De sokkal jobb mint az eddigiek. Törééssel meg, aktiválni se kell. Üdv mindenkinek -
#8 érdekes dolog,hogy az összes m$ reklámban ázsiaiak vannak,néha egy két néger de sehol egy fehér.igy is szítják a faji ellentéteket,mert az átlaguser azt hiszi hogy a buzi sárgák csesztek ki vele és azért fagy a vinfos:)) -
Fry #7 hat biztos kell nekik különben bill lelöveti öket :))) v(sokat kellet ezert fizetnie sztem :)) ) -
ixyon #6 na szr lassu, es meg draga uis. sztem a home CDirok agyon fogjak nyomnui ::) es ez a foto biztosan megrendezet foto -
Fry #3 winMe angol a legjobb sztem hmm Bill leszall a miamii emberekhez??? dejo nekik :))