47
van róla hír???
-
Sirius #47 Küldje már el valaki a Fifa01 fájl az user könyvtárból!CSAK 331 KB! -
Sirius #46 Ja én is!Biztoss azért mert sok az agresszió pontja van!
-
Sirius #44 VAMPIRE!Csak 331 KB! -
Geronimo #43 En csak egyszeruen tobbet varok a progitol, ocsarolom, mert azert megerdemli, de minden evben hozzarakom a magyar csapatokat......a 2001-hez is kb 3-4 heten at keszitgettem /reklamok, nevek...stb/, es jatszottam veluk kb 4-5 napot......ha egy kicsit mixelnek az nhl-lel, mar jobb lenne -
Sirius #41 Léci segítsetek FIFA2001-ben!Az User könyvtárból kéne a Fifa01 nevű fájl!Léci valaki küldje el! -
#40 ha a 98 helyet 99 irsz egyetertek veled :) -
Geronimo #38 tudom hogy kell csavarni /vagyis tudtam jopar honappal ezelott/, de ha te ekkorat birsz csavarni a valosagban, kapsz egy kockacukrot......mellesleg a fifat szinte CSAK fikazni lehet, tele van hianyossaggal es hibaval.....98' ota csak romlik, el kene kezdeniuk esszel csinalni.......inkabb adjak ki 3evente, de akkor csinaljanak is valamit -
#37 hat az biztos hogy az NHL-t jobban megcsinaltak -
Geronimo #34 ja meg meg a rugasok....eszrevettetek, hogy a labda egyenesen nem tud menni?...mindegyik rugasban olyan hajtukanyar van, hogy az mar humi........ezen is kek javitani -
Geronimo #33 a hamburgerzabalok nemigen foglalkoznak focival, nekik ott az eszement bezboljuk, meg kosarcuccos, meg a tojaslaszti......ja meg jegkor., asszem tobbeket erdekel ez ott, mint a foci -
Bhunter #29 volt bent kapus is? -
Sirius #28 Távoli lővések:Scholes-szal fél pályától nem messze sütöttem el!BE MENT!!!! -
Bhunter #27 Valószínű a 2002-ben ezeket kijavítják. Csak maradjon + az az állapotjelző-szerűség, ami lövésekkor feltöltődik. Sztem ez a legnagyobb újítás a grafika után (és a leg hasznosabb)
lövések: Szerintem elég lenne ha a kapusokból kicsit visszavennének.
Ja ! és a 11 esek : nem LEHET mellérúgni. -
Geronimo #26 sikerult mar olyan golt is loni, amikor a kapus nyujtozkodik, de nem eri el es a felsobe beficeg?
vagy olyat, hogy 28 meterrol erosen meglove, felso lecrol levagodva becsapodik a kapuba?
17-18 m nem olyan nagy tav......bar ez is ritkan sikerul
az meg nem tavoli gol, hogy felpajarol beljebbrol magasan az egberugod, a kapus kinjaban ugrik egyet es behull a labda...... -
Geronimo #25 attol mert meg benyomod a birot strictbe, azzal azt ered el, hogy nem sargat kapsz, ha hozzaersz vkihez, hanem pirosat.....ellenfel eddig 3(!) bajnoksagon keresztul 1 pirosat es 2 sargat kapott............... -
Bhunter #24 ja. nem lenne jó, ha az irányítást nagyon felforgatnák. A régi már a véremben van... -
Bhunter #23 Játékvezetés: néha idegesítő, de az optionsban a refery strictness(szigorúsák)-t lehet állítani, ha kevesled v. sokallod a lapokat/szrúgásokat.
A kezelés rendben van. Nem szeretném, ha átmennénk psx be. Nyomkodod a gombot (a 2-3), az ember + csinál mindent.
Kinézet: azt arért ne felejtsd el, a készítőknek 3000!!! különböző játékost kellene élethűen +formálni. Csináld jobban: customize (itt utánaigazíthatsz)
Távoli góllövés: nekem sikerült:szabadrúgásból félpálya feléről, akcióból kb 17-18 méterről betalálni. -
Geronimo #22 mi lenne pl. nemet programozoknal? -
Geronimo #21 nem kene annyi felesleges csapat sem, attol nem lesz jobb.....gondolom senki sem viv adaz Los-Angeles -- Csombuk Motors rangadokat......
nemely csapatot pedig erossegben elcsesznek -
Anee #19 Távoli góllövést mindig igérgetek s mi lett belőle..várjuk már 5 éve szinte..
Kezezés atomfontos.....
Játékosok kinézetére meg annyit hogy nincs kép szal lehet előre igérgetni mindent...
AZ uefaba is kidolgozattak az emberkék és valósághübb a mozgásuk is..........
Majd ha azt csinálják meg hogy NE CSALJON a bíró akkor az nem lesz apróság....
ezek el fognak merülni ha a játékélmény a régi -
Geronimo #18 Tavoli golloves
Kezezes
Ket sarga felmutatasa
Serulesek megoldasa
Bajnokok ligajaban egy csoportban 3 azonos nemzetiseg
Jatekosok kinezete /erdemes pl. Dardait megnezni a Herthaban; Horvathbol 2 van Cottbusban/
Ho
Jatekvezetes /szabadrugasok nemigen vannak/
......tenyleg.......APROSAGOK......... -
#16 nem azt mondjuk/mondom hogy szar
csak hogy nincs olyan hangulata -
Anee #14 az UEFAba ez már megvalósult...
Amúgy remélem tesznek valamit különben még a ripet is le fogom szarni.. -
Geronimo #13 ez igy van, en is arra eskuszom....ott minden volt, ami valosagban is elofordulhat -
Geronimo #12 bocsi, a sport-szekciora ertettem az egyetlen kiadast..... -
#11 csak azt mondjak hogy a 98-as ota nincs igazi hangulata -
#10 nemtom mibaja mindenkinek a fifákkal! évente jelenik meg, nem hozhatnak minden évben egy kurva nagy újítást!!!!!!!!! más játékoknak a következő részei évekkel később jelennek meg, ha meg nem teccik a játék nem kötelező jáccani vele! -
Sirius #9 Hát az UEFA Dzsellendzsnél jobb lesz!November elején jelenik meg! -
Sputnik #8 a 2001 egy nagy szar lett
a kamera mint egy fasz riporter szupermanest játszana majdnem a játékosok felett!!!
Ha golt rugnak nem látod a labdát csak akkor
amikor már benn van
-
Bhunter #5 Annál jobb. Legalább lesz idejük fejleszteni. Ez előtt kb 5 játékon dolgoztak 1x-e (NHL, NBA, golf, F1).
Az Undying-ot nem idén adták ki ???(márpedig az EA) -
Geronimo #4 megjelenesi idopont 2001 okt. 18........de ha olyan szar lesz, mint 98-tol folfele, akkor inkabb ki se adjak
Ez lesz az egyetlen, iden kiadott ea- "program" -
Bhunter #3 Tudom. De ezeket a játékokat fél évvel a +jelenés előtt be szokták jelenteni (<=hírek, képek stb.).
A 2k1 is király, de kezd kicsit unalmas lenni. Elég sok benne a hiba... -
#2 még szép hogy jön! türelem, 2002 még soká lesz, mér akarod rögtön a játékot? amúgy meg biztos állat lesz mint mindig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Bhunter #1 Mikor jön?
Milyen lesz?
LESZ-E EGYÁLTALÁN?????????