Nukleáris hajtóművek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt szeretném kérdezni, hogy mi a gravitáció, és miért nem találtunk eddig az antigravitáció létezésére utaló jeleket.. vagy találtunk..?
Ígérem, beíratozom fizika szakra. Akkor legalább nem lesz idõm folyton kérdezõsködni..
Ígérem, beíratozom fizika szakra. Akkor legalább nem lesz idõm folyton kérdezõsködni..
Messzemenõleg támogatom az ötletet. A hasadó részeket annyira le lehet izolálni, hogy ha fel is robban, a nukleáris üzemanyag akkor sem jut ki. Pl. ha egy hidrogénbombával felszerelt ballisztikus rakéta a saját silójában felrobban, akkor sem fog megsérülni a robbanófej!!!
A nukleáris dolgoktól való félelem a hidegháborúból származó paranoia, 100 év múlva a kocsikat is nukleáris üzemanyag fogja hajtani. (Fõleg miután addigra olaj már nem lesz...)
A nukleáris dolgoktól való félelem a hidegháborúból származó paranoia, 100 év múlva a kocsikat is nukleáris üzemanyag fogja hajtani. (Fõleg miután addigra olaj már nem lesz...)
Aki atomenergiáról, és annak békés felhasználásáról akar informálódni annak javaslom az Alapítvány Trilógiát. (sci-fi)
Szerintem érdemes lenne utat engedni a technikának is, mert a mai hajtóanyagokkal nem mehetünk távolabbra a Holdnál. Amúgy is, vigyázni fognak õk arra a robbanásra, mert a hazájuk fölött indítják majd úgyis L... 😊
Szerintem érdemes lenne utat engedni a technikának is, mert a mai hajtóanyagokkal nem mehetünk távolabbra a Holdnál. Amúgy is, vigyázni fognak õk arra a robbanásra, mert a hazájuk fölött indítják majd úgyis L... 😊