60
!!!!!!!!!
-
#19 Meg ne is böszmét! -
#18 Ez még istenes,hanem mikor azt hallod hogy:
-Na akkó pakojja ki a zsebit ide a motorháztetőre! -
#17 minek ugyse elado... -
#16 csak ne pöszét :) -
#15 mutassa.... az izzókészletét :) -
#14 Meg a rendőr zseblámpája. -
#13 vannak gonosz, agresszív fények... a reggel arcodba világító napsütés... éjszaka szembejövő autó reflektora... -
#12 A rossz fény olyan itt, mint a sw-ban a sötét oldal? -
#11 csak a rossz fény... a trailerben szebb :)))) -
#10 Olyan kis piszét:) -
#9 mekkora duda orra van ennek... renderelhettek volna szebbet is :) -
#8 Windows: semmi köze a játékokhoz... ahogy egyiknek se egymáshoz. mindegyik full különálló történet :)
Ez pedig az utóbbi idők legjobb scifije lesz :))))))) (simán átmentem prófétába) -
#7 FASZA!nemtom miért de ha bejövök ide összeomlik az Explorerem ami nem egy egészséges dolog!!nemtom melyikötök mit csinált de remélem majd a szerk csinál valamit!!! -
#6 Nafasza...
Nálam valamiért nem jelenik meg a 2 kép, amit betettem, szal itt van újra, már a supergamez ftp-rol:
-
#4 énmeg majd a PCMEN nézem meg:) -
#3 nah ebben az a legszebb hogy ma kaptam ezt a haveromtol sms ben:
..the best sci fi film comes in the movietheatre.. with this perfect titl: FINAL FANTASY-the spiritsh within..V.I.P.GUEST:CSOCSO:)date: 2001.08.21
szal én ezen a napon nézem meg ti majd csak 23.átol láthatjátok..de erősen gonolkozom hogy veletek nézem meg és nem azzl a pár mozis csávesszel!szal találkozunk 23.án a lurdyban!!csumm!!!a legszebb anim film amit láttam életemben!!ez nagyobb durranás lesz mint az armageddon meteoritja!!! -
#1 Nah jön nemsokára!!!