60
!!!!!!!!!
  • Lteebee
    Meg ne is böszmét!
  • Assassin
    Ez még istenes,hanem mikor azt hallod hogy:
    -Na akkó pakojja ki a zsebit ide a motorháztetőre!
  • Laalee
    minek ugyse elado...
  • Laalee
    csak ne pöszét :)
  • Efreet
    mutassa.... az izzókészletét :)
  • Lteebee
    Meg a rendőr zseblámpája.
  • Efreet
    vannak gonosz, agresszív fények... a reggel arcodba világító napsütés... éjszaka szembejövő autó reflektora...
  • Lteebee
    A rossz fény olyan itt, mint a sw-ban a sötét oldal?
  • Efreet
    csak a rossz fény... a trailerben szebb :))))
  • Lteebee
    Olyan kis piszét:)
  • Laalee
    mekkora duda orra van ennek... renderelhettek volna szebbet is :)
  • Efreet
    Windows: semmi köze a játékokhoz... ahogy egyiknek se egymáshoz. mindegyik full különálló történet :)
    Ez pedig az utóbbi idők legjobb scifije lesz :))))))) (simán átmentem prófétába)
  • CSOCSO
    FASZA!nemtom miért de ha bejövök ide összeomlik az Explorerem ami nem egy egészséges dolog!!nemtom melyikötök mit csinált de remélem majd a szerk csinál valamit!!!
  • Bith
    Nafasza...
    Nálam valamiért nem jelenik meg a 2 kép, amit betettem, szal itt van újra, már a supergamez ftp-rol:
  • MuERTe
    énmeg majd a PCMEN nézem meg:)
  • CSOCSO
    nah ebben az a legszebb hogy ma kaptam ezt a haveromtol sms ben:
    ..the best sci fi film comes in the movietheatre.. with this perfect titl: FINAL FANTASY-the spiritsh within..V.I.P.GUEST:CSOCSO:)date: 2001.08.21
    szal én ezen a napon nézem meg ti majd csak 23.átol láthatjátok..de erősen gonolkozom hogy veletek nézem meg és nem azzl a pár mozis csávesszel!szal találkozunk 23.án a lurdyban!!csumm!!!a legszebb anim film amit láttam életemben!!ez nagyobb durranás lesz mint az armageddon meteoritja!!!
  • CSOCSO
    Nah jön nemsokára!!!