16
The Sting
-
iater #16 Nagyon nagy szükségem lenne,ha valakinek a the sting nevu játék bin-ként lenne meg!!!,abból rarba tömörítve az r14-esre (15 Mb-os file-ok!)
Esetleg neve: "rnd-sth.r14"
Nagyonnagy THX!!!!
e-mail: [email protected] -
#14 Nem tudgya valaki hogy a boxterembe hogy a rakba kell ugy elopni a kesztyuket hogy ne haja mar meg az a huje? -
#13 Az egy dolog hogy mit es hogy! Es nem jezus:) -
hangya #12 Így igaz, ha megvan, miért nem szerzed meg nagylegény?:)))
Ugye nem zavarok köreidben:)))
Puszi..
Egyébként te tényleg ennyit játszol, mint ahányszor közbeszólsz a fórumokon?
Mert ha igen, AKkor a reakcióm: jesszus Seph..:))
Se! -
#11 Az egy dolog!? -
M.A.D. #10 Pedig van! -
#9 Hmm nem hiszem hogy tudok szerezni ehez... -
M.A.D. #8 Music és Intro addont nem látott valaki??? -
#7 A jatek tud meg erdekes... szal ha kicsit jobban belejosz megaltod hogy nem olyan nehez es nem olyan hujeseg... Olvasd el nagyon figyelmesen a tutorialt a Tervezesrol! -
Csibe #6 Ez a sting nem nagy durranás... de szép az elején az anim. Mér nem olyanok a game-k? Százezreket fizetnénk a gef3-ért, és még csak itt tartunk. >:( -
#5 olyan jatek kene mint a COMMANDOS es multiban is leheessen jatszani az lenne a moka :)) -
#4 en jatszottam vele bar nekem se tetszett a tervezesesdi es mar nem jatszom vele (hat ez a jatek sem lesz etalon a biztos) -
#3 Cecaaa:) -
hangya #2 Nem meselned el nekem reszletesebben a jatekodat?:)))))Bizti valami izgalmasat is bele tudnal vinni, nem??
cupp -
#1 Szal ki jacotta? eleg jo nekem teccik de igazan hulyeseg ez a megtervezes es elokeszulet dolog... midig ujra kell nezni hogy micsinalsz... meg sokat kell jarkalni oszevisza... De remek a jatek es az otlet se semmi:)