Imperium Galactica III: Genesis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Me nekik má küldtem De sajnos semmi válasz.
Lehangoló.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Szal nem is lesz belõle magyar ?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Nexus: The Jupiter Incident.

Valami Október 1.-ei megjelenést rebesgetnek..
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ja, és szorgalmazom az ingyenmelléklet fogalmát.. :))) Csak tényleg ingyé legyen.. (értsd, ne változzon (sokat) az újság ára..) Mongyuk a guruba.. úgyis azt veszem.. L.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
IG1el nem játszottam, csak néztem, aki játszott vele :) és nagyon jó volt. IG2 annyira nem kitûnõen, de tetszett, fõleg, hogy P200MMX-en egy V1-el vittem végig.
A Philos remélem jó munkát végez majd, és világszínvonalú játékot alkotnak (hogy aztán a sok hülye, segg, beképzelt magyar fikázhassa õket!Ez a baj itt MOn, ha valami jó, akkor le kell fikázni, és akkor menõ leszel!). Jó ötlet, hogy a csatákban részt vehetünk, jó lenne egy hasonlóan kivitelezett grafikával, mint a Starlancer, egy hasonló játékélményt produkálni, mint a FreeSpace.... persze nem ez a tényleges lényege a játéknak.
Bár mongyuk amikor a 2-õt elõsször láttam, az állam leesett, igaz akkor még czefett szagggggatott, de nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz. Szóval végülis a 3-nál is érhet kellemes csalódás. A játékmenetben sz'tem nem lesz nagy változás.
Hát ez az újféle koncepció amivel a játékot csinálják, érdekes lesz! Nagyon kiváncsi vagyok rá, hogy mit fog kitenni a Taktikai-Stratégia szóösszetétel... :)
Mi a bajotok a Philossal??? Szerintem baromi jók a srácok. Elég ha példának hozom a Theocracy-t! :))
!!! GYERÜNK SRÁCOK MINDENT BELE !!!
A college befejezése óta (ahol egyébként software engineerként végeztem) a game business-ben dolgozom. Game related journalist voltam, majd main editor Magyarország egyik legpopulárisabb gamer magazinjánál, a PC ZED-nél. A Philoshoz tavaly tavasszal kerültem, elõször az Alcatrazon dolgoztam, majd az IG3 project startjakor a game lead designere lettem (funny szituáció, hogy a second part-ról még review-t írtam, a third part-ot meg én designolom :) ). Egyébként az adventure és strategy game-ek a favourite-jaim, hogy név szerint is megemlítsek párat: Heroes of Might and Magic, Worms, Monkey Island, a régi Sierra-féle grafikus kalandjátékok, Sid Meier's Pirates!, Final Fantasy, etc. etc. etc.
Remélem érzed a mondanivalóm :)).
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
philos IG3mat csinal::)
ezt nem gondoltam volna::)
az elso 2 nem teccett, mert szerintem vontatott volt, hatha ez most nem igy lesz::)