113
  • sanyiute
    #113
    hfg
  • DarkMagus
    #112
    Valaki közületek próbálta már a Nexus-t szerintem iszonyú béna a multyja emígy single-ben király tetszik a történet én 3 napja töltem le és az óta játszok szinte egyfojtában. Csak az 1g3-nak jobban örültem volna annak csak a demoját láttam de szerintem jobbnak indult mindt a nexus.
  • xenoman
    #111
    Az IG I úgy látom sok embernek kellene. Én fel tudom tölteni a játékot, a hozzá szükséges extrákat és el tudom magyarázni, hogy hogyan kell a játékot indítani xp-n akár P IV en. Ha van rá igény írjatok nekem [email protected]
  • ttp145
    #110
    Úgy érted a digital realitynek?
    Me nekik má küldtem De sajnos semmi válasz.
    Lehangoló.
  • KranaZoli #109
    Szerintem lökj egy mail-t a DR-nek vannak azok annyira jó arcok, hogy biztos fognak reagálni rá és biztos tudni is fogják, hogy mit kell csinálni.
  • KranaZoli #107
    A IGIII teljesen English-ül fog hozzánk beszélni?
    Szal nem is lesz belőle magyar ?!
  • mstummer
    #105
    A programot a mithis entertrainment fejleszti tovább. http://www.mithis.hu
  • [NST]Cifu
    #104
    Feltámadt kedvenc játékunk, a kiadó a HD Interactive lett (hallot már valaki róluk?:)), és átkeresztelték, új neve:
    Nexus: The Jupiter Incident.



    Valami Október 1.-ei megjelenést rebesgetnek..
  • Lazarus
    #102
    10 perce jött ki a demó!
    :)
  • Spy
    #76
    Az ig1 se rossz
  • Farseer
    #68
    Nekem teccött a Homeworld, de nem teccött az IG1. Teccett az IG2 menüje, + az épületek, de a játékmenet nem igazán.. Én várom az IG3-at..
    Ja, és szorgalmazom az ingyenmelléklet fogalmát.. :))) Csak tényleg ingyé legyen.. (értsd, ne változzon (sokat) az újság ára..) Mongyuk a guruba.. úgyis azt veszem.. L.
  • #55
    más. a nyúl és hancu által megemlített kedvenc játékok nagyon méjnsztrím jellegqek. ez fQgáz. remélhetQleg ez nem nyomja majd rá bélyegét a játékra. :)
  • #54
    én például azért vettem meg a theocracyt, hogy meg tudjam mutatni benne a nevemet a kollégáimnak. :)
  • Laalee
    #42
    nemtom nekem a dell gepemre is humansoft van irva en aszitetm csak dell-t forgalmaznak :)
  • Dikkma
    #23
    Na figyu.
    IG1el nem játszottam, csak néztem, aki játszott vele :) és nagyon jó volt. IG2 annyira nem kitűnően, de tetszett, főleg, hogy P200MMX-en egy V1-el vittem végig.
    A Philos remélem jó munkát végez majd, és világszínvonalú játékot alkotnak (hogy aztán a sok hülye, segg, beképzelt magyar fikázhassa őket!Ez a baj itt MOn, ha valami jó, akkor le kell fikázni, és akkor menő leszel!). Jó ötlet, hogy a csatákban részt vehetünk, jó lenne egy hasonlóan kivitelezett grafikával, mint a Starlancer, egy hasonló játékélményt produkálni, mint a FreeSpace.... persze nem ez a tényleges lényege a játéknak.
  • A-Tom
    #21
    Szerintem közepes limitek közt (értsd: gépigény, méret) már nem tudnak nagyot alakítani. Az 1 ésa 2 között baromi nagy a különbség, de ekkora javulást nem tudnak produkálni a 2 és a 3 között. Esetleg telepakolhatják animációkkal, de csak azt érnék el, hogy 624 CD-n férne el.
    Bár mongyuk amikor a 2-őt elősször láttam, az állam leesett, igaz akkor még czefett szagggggatott, de nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz. Szóval végülis a 3-nál is érhet kellemes csalódás. A játékmenetben sz'tem nem lesz nagy változás.
  • Zocsi
    #16
    Ja még valami a grafikához... Szerintem nem kellene belle ilyen sok és ekkora fénycsillanások, mert a nagyobb robbanásoknál ezek töltik ki a fél képernyőt. Persze lehet, hogy játék közben nagyon király. Nem tudom, majd meglátjuk!!! :)
  • Zocsi
    #15
    Hmmmm... Én az 1-el játszottam, és a 2 láttam. Hááát mit mondjak nem volt egy nam Engine-je. Mármint a 2.-nek. Szerintem grafikailag erre is ráférne egy kis finomítás, bár a konfighoz képest nem rossz!!!
    Hát ez az újféle koncepció amivel a játékot csinálják, érdekes lesz! Nagyon kiváncsi vagyok rá, hogy mit fog kitenni a Taktikai-Stratégia szóösszetétel... :)
    Mi a bajotok a Philossal??? Szerintem baromi jók a srácok. Elég ha példának hozom a Theocracy-t! :))
    !!! GYERÜNK SRÁCOK MINDENT BELE !!!
  • Bith
    #14
    Báááz Hancu, szerintem így kellett volna bemutatkoznod:
    A college befejezése óta (ahol egyébként software engineerként végeztem) a game business-ben dolgozom. Game related journalist voltam, majd main editor Magyarország egyik legpopulárisabb gamer magazinjánál, a PC ZED-nél. A Philoshoz tavaly tavasszal kerültem, először az Alcatrazon dolgoztam, majd az IG3 project startjakor a game lead designere lettem (funny szituáció, hogy a second part-ról még review-t írtam, a third part-ot meg én designolom :) ). Egyébként az adventure és strategy game-ek a favourite-jaim, hogy név szerint is megemlítsek párat: Heroes of Might and Magic, Worms, Monkey Island, a régi Sierra-féle grafikus kalandjátékok, Sid Meier's Pirates!, Final Fantasy, etc. etc. etc.

    Remélem érzed a mondanivalóm :)).
  • Sephi
    #10
    Ma vazz... minek 3 mas? 2 se volt mar anyira jou... 2 esben az volt a fo bajom hogy megepitettem egy egesz bazi nagy flottat hogy mar en nem tudtam hanye szar repulo van benne... es akkor jon egy huje elenseges flotta es lerohanja.. es sorba kibasza az oszes bolygomat... nah
  • sabe
    #3
    Ezek szines-szagos kepek jol neznek ki, csak az urbeli realitashoz nincs kozuk :( jobban tetszene, ha az Elite vonalat erositenek
  • ixyon
    #1
    ::)
    philos IG3mat csinal::)
    ezt nem gondoltam volna::)
    az elso 2 nem teccett, mert szerintem vontatott volt, hatha ez most nem igy lesz::)