56
Hol a régi SuperGamez?
-
#56 csá te hogy vagy ? -
#55 Csá. -
#54 jaja , kinyaraltam magam.
Most legalabb bevethetem magam a mindennapi munkaba. -
#53 Cső Furkó !
Megjöttél a Balcsiról ? :))
-
#52 na jonapot kivanok !!!!!
Mi ez itt gyerekek ?????????
HOL A REGI SP ????????
Jajajajajjj.....nem lessz itt ez jo.... -
#51 Te jó ég, nincsenek óránként gamez hírek, jujj ! :|
-
zerge #50 Most erdemes megnezni az oldalt 08.29 14:35
Egy budos jatekhir nincs az oldalon. Javaslom a www.superegyeb.hu modositast :(
Tudom, ha nem tetszik huzzak a verbe. Ezt is teszem. -
#49 Király vannak játékhírek. -
#48 Hát bár a Chip nem éppen játékmagazin, de ennyire lapos részt, mint a mostani, régen láttam.
De viszont pl. aranyon van a Max Payne, és hasonló hírek... azért annyira nincs pangás, hogy SEMMI ne legyen! -
Spheriot #47 Nézd meg az ujságokat azokat sem érdemes szinte megvenni, pangás van. -
#46 Jahh, 10 hírből talán 1 van mostanában... az okokat én sem tudom, de vannak!
Mindenesetre legalább ottan oldalt van egy Operation Flashpoint :) -
#45 SG rulzz, legjobb magyar netes újság sztem...
-
Frank #44 Hat mostanaban alig van jatekhir!
Nyari pangas van? Mert akkor megnyugodtam.
Ha viszont nem, akkor jo volna ha inkabb a jatekhirek dominalnanak. En tulajdonkeppen elsosorban azokert, no meg a jatekismertetokert jarok ide. (Meg persze a hardver tesztekert, meg a forumert, meg a ...) -
#43 Az, hogy egy hétig nem leszel, azért jó, mert én sem :PDD
-
#42 milyen régi SG? -
Laci #41 Rendben most töröld ki az előző felesleges hozzászólást! :-)) -
Laci #40 Jóvanna nyugi. Most egy hétig úgyse cseszegetek senkit. Azt törölsz, amit mondok? Rendeben ezt még megfontolom. "ilyen idióta miért lenne moderátor": az idiótát nem mondtam :-)) -
#38 ja, értem. Szóval, azt mondod, hogy csak átverek mindenkit, mert egy ilyen idióta miért lenne moderátor, meg csak menőzöm.
És a stílusommal sem vagy megelégedve, de nem ez a fő gond. Ok, kicsit megnyugodtam... :)
Figy, írj St-nek, vagy írj ide be valamit, amiről szeretnéd, hogy eltűnjön, és már itt sincs...
Azért vannak olyan moderátorok egyébként, kérdésedre válszolva, akik nem hivatalosan azok, mert egy olyan törzstag, mint én átfogja a fórum 50%-át... én legalábbis lefedem ezt a mennyiséget. 4 főt választott ki St, ebből 3-an a hw fórumban vannak, én is, de kaptam a játékosok és ált. fórumra is törlési jogot, körbe lehet nézni néha egy-egy topicban, mi folyik ott... pl. PC-s játékoknak leáldozott?? topic. Tehát, nem fizetett, csak hobbis moderátor van, szerintem ez bőséggel elég. Az más kérdés, hogy az ilyen megnyilvánulások miatt szinte soha nem törlök, mert akkor jöttök a panaszokkal.
Remélem, sikerült tisztázni a félreértéseket... :)
-
#37 Ja igen !!!
Itt olvastam ... :
© Tomcat 2001. ápr. 06. 23:42 | Válasz erre | #312
Ja. Bár sok ideje nincs rá.
© Sub 2001. ápr. 06. 23:41 | Válasz erre | #311
Dikkma is Moderátor?
-
Laci #36 Mitől lenne egy moderátor ilyen lazagyerek mint te? Talán az oldak "warezi" multja teszi, hogy itt egy moderátor nem hivatalosan "szövegel"? -
#35 Egyébként, miről van szó? -
Laci #34 Lepődik a halál. Remélem csak azért csinálja mert kötelező, nem azért mert unatkozik. -
#33 azt egyszercsak meglepödsz :) -
Laci #32 Abban, hogy egyre rosszabb képet vetítesz magadról, nem túl sok királky dolog van!!! Dehát ezt reméltem, hogy te is tudod! -
Laci #31 Hogy itt mácsózól, azzal még primitívséget is mutatsz!!! Ez nem vet ám rád jó fényt! Vagy ennyire ráérsz? -
#30 Király! -
Laci #29 Tehát bevallod, hogy nem vagy moderátor. Ennek örülök. -
Laci #28 Nagy suhanc lehetsz te! Én nem tudom miért adod ki magad moderátornak, de ezzel a szellemi szinttel, amit néha bizonyítasz, hát nem nagyon hiszem, hogy nem szórakozásból mondod a moderátor dumádat, má nem azér... -
#27 Csak egyszerű kíváncsiságból kérdeztem . :) -
#26 Szólj csak be, már itt sincs a hozzászólásod... :)))
Persze ez csak tréfa, személyes okból még soha nem vágtam heheh
De miér? -
#25 Ha te mondod ... ! :)))
Nem vagy te véletlenségből egy moderátor ?
Mintha valamelyik topicban ezt olvastam volna .
Persze lehet , hogy téved(-nek)-ek .? -
#24 A király én vagyok, de a SuperGamez királyság!
skorpio7 : nekem meg SG, counter-strike.hu, meg néha ez-az.
Index, többi fórum nagyon nem jönnek be. Hogy miért, azt nem tudom, de olyan ridegek...
Egyébként, nem tudom, észrevettétek -e, hogy a letöltéseknél gyakran nem marad valami fenn egy napig sem a főoldalon a legfrissebb 4ben... Szinte folyamatosan frissülnek a file-ok!! -
Bhunter #23 Supergamez rulez!!! Ismertetők helyett itt vannak a friss demo-k. Többet árul el, mint az ismertető. Azok ált. csak istenítik az új game-ket. -
#22 Én 90%-ban ide járok .
Reggel ezzel az oldallal kezdem a napot .
A fórumot rendszeresen olvasom és ha valami érdrkes van , akkor hozzászólok .
Szóval egy a lényeg ... a többi fórum ( speciel nekem az index nagyon ) nem jött be .
Valahogy nem tetszenek .Nekem pontosan elég az a játék ismertető , ami van , mert az legalább elég részletes.A képekről és linkekről nem is beszélve .
Igaz , ha játékhíreket kutatok , akkor leginkább a Gamestar-Online-t szoktam nézni .
Nálam az online "hardware-software friss hírek oldalak" rangsora a következő:
1. Supergamez
2. Gamestar-Online
3. PC-Dome
4. HCGamer ( ők inkább este frissülnek , így inkább a hatalmas letölteni való voz ide - ebben azért ők a királyok :) )
5. Gamekapocs ( ők a "csalás"-ban a legjobbak , a legjobb rendszerezésű chaet és trainer gyűjteménnyel rendelkeznek )
Szerintem ez így jó , mert szépen kiegészítik egymást az egymással versengő ??? oldalak . -
#21 jaja nelküle mi se lennenk kiralyok :)
meg ti sem -
#20 de nehogymár pont ő ne érdemelné meg :) -
#19 Vigyázz mostanában könnyen avatnak erre királyokat!:) -
#18 tőled tanultam, te is király vagy :) -
#17 Ezt nekem kellett volna kimondani, de jól beszéltél! -
#16 es különben is a pcguru penze van ez meg ingye es meg irogathatok is ide!
szal kiralyok vagyunk!
na meg ti is