47
Help:elakadtam a RE3-ban!!!
  • Fidolorous
    Köszi, pont ezt akartam tudni.
  • anonym21
    :d
  • Qwerty4
    Köszönöm helyette is a választ így lassan 7 év után.
  • anonym21
    2@@@@@@
    2001. aug. 27. 21:58 | privát | válasz erre | #22

Sziasztok!
    Nem tudjátok honnan lehet megszerezni a Battery-t?

ha rról beszélsz ami a liftbe kell akkor az ott van a szoborban, a szobor ottvan ahogy mész a benzinkút felé az elágazás elött. a szobrot ugy tudod megforditani hogy amikor legelöször szaladtál az étteremhez ott van egy ilyen vizesés szerűség:D onnan kiveszed az egyik elemet és kicseréled ami a szoborban van, a szobor megfordul és tiéd a Battery amit beraksz a liftbe, lemész és a nyakadba ugrik nemesis:)
    Ha a villamoshoz való elemet akkor nem kell mást tenned minthogy a villamosban összeszeded a kulcsot amivel letekered a vizes tömlöt ami szintén abban az utcában van ahol a vizesés! visszamész majdnem az első pályarészbe ahol legelöször jöttek a kutyák és nagy tűz van! eloltod a tölmlövel a tűzet bemész a hátsó irodába és azthiszem ott van a Battery meg az olaj is ami a továbbjutáshoz szükséges!
  • anonym21
    nekem is ugyanezt csinálta:D
  • Qwerty4
    Cső!

Egy kis gondom lenne a RE3-al:
    Telepítettem a játékot, indul a szokásossal, azután semmi menü, majd loading, azután meg egy szöveg és onnan tovább nem megy, és log offolhatok.
    Mi a hiba?Az XP vagy az új videókártya?Mivel lehetne rendbehozni?
  • Kontrakcio
    nézzél szét itt! :)
  • andiku
    Sziasztok!

Annyi kérdésem van csak, hogy kódokat tudna-e nekem küldeni valaki a Resident Evil 3-hoz? Az e-mail címem: [email protected]
    Előre is köszönöm: andiku!
  • Norsz
    hurrá már megy a mercenaries :)
    ha valakinek nem megy a mercenaries vagy a sima re 3 akkor irjon erre a címre:
    [email protected]
  • Norsz
    torrent
  • Sarapetike
    honnan szedtétek le??
  • Norsz
    persze a re 3 megy
  • Norsz
    hy nem tudja valaki hogy pc-n hogy lehet elinditani a re 3 mercenariest mert elinditom kiad egy hülye hangot aztán kidob az asztalra nem tudja valaki a megoldást?
  • szerinted007
    letöltöttem a demót, megvártam az intrót asztán kell gyilkolni a zpombikat, de mék gombbal? Én csak előre meg hátra tok menni.
  • grebber
    Nekem nem megy a game XP-n miért??
  • viki
    lehet! ... de mi van ha szőke????
  • gumininja
    muhahaha :DDDD
  • barret
    sz'tem másfél év alatt már végignyomta taki.
  • viki
    add meg az e-mail címedet és elküldöm
  • viki
    goldy:fogod magad és elmész egy számítógépes játékboltba 2000 forint
  • Oldern the 1st
    esetleg megvenni???? mert budget kategóriás, CAPCOM.COM
  • Oldern the 1st
    sajna már iszonyat régen játszottam vele, de valami rémlik: van egy szobor, amibe be kell helyezni egy tárgyat(arra nem emlékszem hogy mit, bocs) akkor elfordul és kiveheted belőle az elemet! A szobor a mögött a kapu mögött van amihezt a gyémántok kellenek!
  • goldy
    Sziasztok!Honnan tudnám megszerezni ezt a játékot ,minden vágyam lenne,de sehol sem találom,légyszi valaki segitsen az se baj ha 2 napig töltöm csak lejöjjön,egyszer találtam egy helyen de ott hibás volt a 37.fájl.segitség!
  • Shep
    Hú már nem emlékszem rá, de van egy olyan nevű topic hogy Resident evil agyba főbe ott biztos megtalálod a választ
  • Shep
    Teljesen mindegy, annyiban változik a dolog, hogy a végén megkapsz bizonyos epilogusokat, amit ha easyn játszol nem kapsz meg.
  • Sirius
    Azt hármas kereszteződést keresd meg aminek az egyik ágát elálja a tűz!De előbb keresd meg a csavarkulcsot és szedd le a tűzoltó "csövet".Vidd el a tűzhöz illeszd be a tűzoltó rendszerbe!Elóltódik a tűz majd menj addig amíg egy irodába nem érsz! Ott nyisd ki a aszámítógéppel az ajtót!(Kód a TV-n látott termék neve)
  • Shep
    Akkor onnan már gyerekjáték az egész.
  • Sirius
    Már be!Jillel bejutottam a parkba!
  • Shep
    Ne akarjál te még a parkba menni, Jill-nek már beadtad a vakcinát?
  • Sirius
    Oké végeztem de most mit kell csinálni?Meg van a piros vakcina!Hogy kell bejutni a parkba?
  • Sirius
    Mingyárt eljutok oda!Most végeztem a HOSPITALAL!
  • Sirius
    Hú de bénga ez a Carlos!Jil a király!
  • Shep
    Angol nyelvű leírást találsz a www.gamesfaq.com on
    Egyébként pontosan hol akadtál el?
  • emese25
    Sziasztok!

Egy kéréssel fordulok hozzátok!
    Resident Evil3 leírásra lenne szükségem, mert elakadtam a temető utáni szinten.
    ...és szívesen fogadnám, ha csaláskódot kaphatnék. Cserébe az eddigi tapasztalataimat megosztanám. A "villamos" után eljutottam az "óratorony" részhez, majd a kórházba, a parkba, a temetőbe, most pedig valamiféle elektromos központban szenvedek. Már mindent megpróbáltam, de kifogytam a szuszból, az ötletből, a türelemből.... Help!!! Előre is köszönöm.

Címem: [email protected]
  • Shep
    Szerintem meg a 2, jobban ki volt dolgozva minden szempontból, jó a grafika a 3ban javult.
  • Sephi
    Nekem ez a jatek mar tulzasnak tunt... szerintem akkor is az egyes volt a legjobb!
  • Shep
    Gyerekek ezt a topicot szerintem Sirius nem ezért hozta létre, de csak nyugodtan.
  • Sephi
    Nem is jatszotad mit izelsz itt?:))))
  • CSOCSO
    állat gamez:)
  • Sephi
    Nekem egyetlen egy film jut eszembe amikor jacoma RE3 mat...

Forrest Gump:

Fuss Forest!! Fuss!!