47
Help:elakadtam a RE3-ban!!!
-
Fidolorous #47 Köszi, pont ezt akartam tudni. -
anonym21 #46 :d -
#45 Köszönöm helyette is a választ így lassan 7 év után. -
anonym21 #44 2@@@@@@
2001. aug. 27. 21:58 | privát | válasz erre | #22
Sziasztok!
Nem tudjátok honnan lehet megszerezni a Battery-t?
ha rról beszélsz ami a liftbe kell akkor az ott van a szoborban, a szobor ottvan ahogy mész a benzinkút felé az elágazás elött. a szobrot ugy tudod megforditani hogy amikor legelöször szaladtál az étteremhez ott van egy ilyen vizesés szerűség:D onnan kiveszed az egyik elemet és kicseréled ami a szoborban van, a szobor megfordul és tiéd a Battery amit beraksz a liftbe, lemész és a nyakadba ugrik nemesis:)
Ha a villamoshoz való elemet akkor nem kell mást tenned minthogy a villamosban összeszeded a kulcsot amivel letekered a vizes tömlöt ami szintén abban az utcában van ahol a vizesés! visszamész majdnem az első pályarészbe ahol legelöször jöttek a kutyák és nagy tűz van! eloltod a tölmlövel a tűzet bemész a hátsó irodába és azthiszem ott van a Battery meg az olaj is ami a továbbjutáshoz szükséges! -
anonym21 #43 nekem is ugyanezt csinálta:D -
#42 Cső!
Egy kis gondom lenne a RE3-al:
Telepítettem a játékot, indul a szokásossal, azután semmi menü, majd loading, azután meg egy szöveg és onnan tovább nem megy, és log offolhatok.
Mi a hiba?Az XP vagy az új videókártya?Mivel lehetne rendbehozni?
-
#41 nézzél szét itt! :) -
andiku #40 Sziasztok!
Annyi kérdésem van csak, hogy kódokat tudna-e nekem küldeni valaki a Resident Evil 3-hoz? Az e-mail címem: [email protected]
Előre is köszönöm: andiku! -
Norsz #39 hurrá már megy a mercenaries :)
ha valakinek nem megy a mercenaries vagy a sima re 3 akkor irjon erre a címre:
[email protected] -
Norsz #38 torrent -
#37 honnan szedtétek le?? -
Norsz #36 persze a re 3 megy -
Norsz #35 hy nem tudja valaki hogy pc-n hogy lehet elinditani a re 3 mercenariest mert elinditom kiad egy hülye hangot aztán kidob az asztalra nem tudja valaki a megoldást? -
szerinted007 #34 letöltöttem a demót, megvártam az intrót asztán kell gyilkolni a zpombikat, de mék gombbal? Én csak előre meg hátra tok menni. -
#33 Nekem nem megy a game XP-n miért?? -
viki #32 lehet! ... de mi van ha szőke???? -
#31 muhahaha :DDDD -
#30 sz'tem másfél év alatt már végignyomta taki. -
viki #29 add meg az e-mail címedet és elküldöm -
viki #28 goldy:fogod magad és elmész egy számítógépes játékboltba 2000 forint -
#27 esetleg megvenni???? mert budget kategóriás, CAPCOM.COM -
#26 sajna már iszonyat régen játszottam vele, de valami rémlik: van egy szobor, amibe be kell helyezni egy tárgyat(arra nem emlékszem hogy mit, bocs) akkor elfordul és kiveheted belőle az elemet! A szobor a mögött a kapu mögött van amihezt a gyémántok kellenek! -
goldy #25 Sziasztok!Honnan tudnám megszerezni ezt a játékot ,minden vágyam lenne,de sehol sem találom,légyszi valaki segitsen az se baj ha 2 napig töltöm csak lejöjjön,egyszer találtam egy helyen de ott hibás volt a 37.fájl.segitség!
-
#23 Hú már nem emlékszem rá, de van egy olyan nevű topic hogy Resident evil agyba főbe ott biztos megtalálod a választ -
#21 Teljesen mindegy, annyiban változik a dolog, hogy a végén megkapsz bizonyos epilogusokat, amit ha easyn játszol nem kapsz meg. -
Sirius #19 Azt hármas kereszteződést keresd meg aminek az egyik ágát elálja a tűz!De előbb keresd meg a csavarkulcsot és szedd le a tűzoltó "csövet".Vidd el a tűzhöz illeszd be a tűzoltó rendszerbe!Elóltódik a tűz majd menj addig amíg egy irodába nem érsz! Ott nyisd ki a aszámítógéppel az ajtót!(Kód a TV-n látott termék neve) -
#17 Akkor onnan már gyerekjáték az egész. -
Sirius #16 Már be!Jillel bejutottam a parkba! -
#15 Ne akarjál te még a parkba menni, Jill-nek már beadtad a vakcinát? -
Sirius #14 Oké végeztem de most mit kell csinálni?Meg van a piros vakcina!Hogy kell bejutni a parkba? -
Sirius #13 Mingyárt eljutok oda!Most végeztem a HOSPITALAL! -
Sirius #12 Hú de bénga ez a Carlos!Jil a király! -
#11 Angol nyelvű leírást találsz a www.gamesfaq.com on
Egyébként pontosan hol akadtál el? -
emese25 #10 Sziasztok!
Egy kéréssel fordulok hozzátok!
Resident Evil3 leírásra lenne szükségem, mert elakadtam a temető utáni szinten.
...és szívesen fogadnám, ha csaláskódot kaphatnék. Cserébe az eddigi tapasztalataimat megosztanám. A "villamos" után eljutottam az "óratorony" részhez, majd a kórházba, a parkba, a temetőbe, most pedig valamiféle elektromos központban szenvedek. Már mindent megpróbáltam, de kifogytam a szuszból, az ötletből, a türelemből.... Help!!! Előre is köszönöm.
Címem: [email protected] -
#8 Szerintem meg a 2, jobban ki volt dolgozva minden szempontból, jó a grafika a 3ban javult. -
#7 Nekem ez a jatek mar tulzasnak tunt... szerintem akkor is az egyes volt a legjobb! -
#6 Gyerekek ezt a topicot szerintem Sirius nem ezért hozta létre, de csak nyugodtan. -
#5 Nem is jatszotad mit izelsz itt?:)))) -
#4 állat gamez:) -
#3 Nekem egyetlen egy film jut eszembe amikor jacoma RE3 mat...
Forrest Gump:
Fuss Forest!! Fuss!!