Microsoft: Európa bekeményít?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az anti-akármis (faji hóbeleganz) téma nem érdekel, viszont az, hogy az antitrösz pereknek mennyire nincs értelme: nah, az igen. Már itt fogadnék, hogy a redmondi óriás továbbra is nyomja majd a pénzt a képviselõk meg tisztviselõk zsebébe (állítás, nem rágalomn) -> mert amúgy hogy bírnák ilyen sokáig húzni ezt a dolgot.. A Supergamez adhatna ide egy strory-linet, mint az origo 😊, érdemes végignézni.
Speciál egy hasonló ötlet nem lenne rossz, mint alább: a befizetett Microsoft zsetonnal ingyenes szoftvereket - OS - támogatni, ez nekem nagyon ott lenne. A winhez értek és nem könnyû lefagyasztani, de találtam újabb hibát az NT 5.0-ban 😊)) -> Ulead Media Studio 6.0 termék és egy kamera USB kábelen -> a Playback megnyomása kékhalált okoz, amit csak egy Resettel lehet kiváltani.
Egy olyan dolog, ami ENGEM marhára zavar -> az, hogy a M$ szeretné, hogy az adatainkat a szerverükön tároljuk, nos hát ilyen hülyeséget sem hallottam még, de gondolom az új szolgáltatás alapú win forgalmazáshoz nélkülözhetetlen lesz.. de akkor meg beszéljünk a személyes jogokról + stb, esetleg a Carnivore-ról, mert arról még itt nincs semmi sem írva 😞. Dear Supergamez, lehet hogy elkerülte a figyelmemet: aki talált itt témát ezzel kapcsolatban, az legyen oly kedves és írjon már nekem.
ByP
Csak tejeljen minél többet a M$ , utána meg szünjön meg, és legyen ingyenes az összes programjuk ( és forráskódban hozzáférhetõ ) hogy a Linuxba bedolgozhassák, és Linuxon fusson az összes wines prg.
Az is elég lenne hogyha minden újratelepítés után fizetne, akkor is eléggé megszívná.
::::::::::::😊
ja. a kurva microsoftot vagjatok halomba! vagy ha azt nem is lehet, mert ez nem USA< es nem itt van bejegyezve, szabjatok valami allatinagy karteritest, es tamogassatok vele a linuxot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!