Jedi Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steamen megvettem a játékot de amikor feltelepítettem csak azt írja ki hogy preparing to launch... és újra majd újra és nem indul el. Mi lehet a hiba?
kérdés deenohoz!tudsz e segíteni hogy honnan lehetne beszerezni a jedi knight 1 mysteries of nthe sith címû kiegészítõjét?

CSásztok!!! lenne egy egyszerû kérdésem: honnan lehet letölteni az elsõ részt?
Aki még nem látta a régi jk-t annak info(kicsit fájdítsam a szívét)

Az elsõ rész jobb mint a második. Természetesen nem graf szempontból. Kb ezer pálya van és ezek elég furfangosak. A kedvencem az volt amikor egy zuhanó hajóból kellett kimenekülni. Hát az, bazz !) A hangok is teljesen tutik. Az egész jobban illeszkedik a Sw univerzumhoz.
Röviden az elsõ rész és a második közti különbség kb annyi mint a Csh régi és új részei közti különbség. Ja, az átvezetõ mozik ,tényleg mozik.
Na, kb ennyi. (ha valaki emlékszik rá: a végén ,hogy kell a fõ g..-t kinyírni? Ütötem karddal, vassal ,nádihegedûvel de semmi...Kiváncsi lennék!)
Üdv.
Én sajna nem tom pedig nekem is nagyon kéne

\"Life is around you and in you.\"

Senki?Hûûûûm,pedig aszittem...😊

Hali!

Emberek,nem tudja vaalki fent van e valahol ennek a játéknak a ripje?Vagy a sima JK-é?Mind2 kellene mert mert kiváncsi vagyok milyenek voltak a JK2 elõdei😊)Meg ahogy elnézem ezeket a hozzászólásokat annyira nem lehet gagyi😊

az erőtér túloldalán van a szobor azt kell megszadizni erővel ha jól emléxem

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Rincewind
Én megcsináltam a játékot, de már nem tudom, hogy. Jóőpár éve volt már! Asszem valami Jedi erővel kell mahinálni...
Lazarus
Nexxus.. az az üzenet már 1 hónapos😊
Sajnos nem emléxem szám szerint a pályákra. Talán, ha elmondanád, merre jársz, beugrana. Egyébként elküldöm neked az Angol nyelvû végigjátszást.
Segitsetek! A Jedi Knigth: Mysterious of the Sith 12. pályáján elakadtam. Ha van valakinek ötlete, vagy végigjátszása küldje el az e-mail cimemre. Köszi! Az Erõ legyen veletek!