47
I-War 2 - Edge of Chaos
-
#47 mennyibe kerül(alap ár + hónaponta) ? -
#46 Hát én most EVE online -ozok , az valamennyire hasonló csak sajna MMORPG :/ -
#45 Az 1 volt az első legális játékunk! :)
Réginek régi, de akkor is nagyon jó kis game -
#44 lol kissé régi a game , mármint a 2 , az 1 meg őskövület ;]
de nekem mai napig fennvan a 2 .. jó kis játék.. kalózkodás roxx :) -
#43 Gondoltam inkább írom ide, mint nyissak új témát:
Az I-war 1et próbálta már valaki WinXp alatt?
Nekem nem megy tökéletesen, küldetések bizonyos pontjainál kilép.
Szóval, ha valaki tud megoldást, hogy Xp alatt is gond nélkül fusson nagyon megköszönném :) -
#42 HI!:)
Csináltam egy kisebb Web oldalt ennek a gamenak!:))))))
http://crem.freeweb.hu/
Még nem 100% de a játékról így is meg lehet tudni 1-2 dolgot!:)))
-
#41 Szerintem sok mindenben jobb,csak iszonyú nehezek a bevezető küldetések...
Az új grafikus motor ami viszi a game-t tökéletesen vizsgázott !:) -
#38 Nyomja még valaki ezt a game-t????
-
#36 hol lehet letolteni -
#33 A válasz egyszerű .:
1.Letöltötték valamilyen warez oldalról a Rip-et vagy ftp-ről az ISO-t .
2.Valamelyik havertől kértek egy "biztonsági másolatot" az "eredeti" cd-ről , persze csak a kipróbálás miatt . :))) -
#27 Nekem is bajom van az act0-val... Szóval ott vagyok, hogy a második missiont adja az a fószer, aki a legelsőt adta. Vissza kell neki szerezni valamit egy teherhajóból. Csak az a gond, hogy megkérkezek egyszál magamban, és rámszáll 8-9 ellenséges hajó. 1-2-őt még csak-csak kilövök, de aztán mindíg meghalok...=( A másik meg, hogy én nem szereztem meg a reaktort, mikor ott voltam a Junkyardon... Most visszamentem, bedokkoltam, de nem történt semmi. Most akkor mi van??? -
KeviN #21 Udv !
Eeek : azutan neki kell alni es kalozkodni...az emilekben benne van, hogy melyik helyeket javasoljak kezdesnek, mivel ott nem tul eros a rendori vedelem. Kesobb jonnek majd a kuldik amikor mar ismertebb kaloz leszel :)
Long_Gun : Az elejen en is a rippel jatszottam, de nincs abba semmi hiba..en az act 2 ig azzal nyomultam, mire meg tudtam szerezni a gamat
Bye : KeWiN -
KeviN #16 Üdv.
Long_gun : A stephensonek ognak neked kuldiket adni, es veluk lehet majd eloszor tradelni...ahhoz, hogy mindez mukodjon, fel kell venni majd idovel veluk a kapcsolatot. Jon majd 1 level, hogy talalkozzatok a megadott waypointnal. Ekkor el kell menni oda (a conttact listben benne lessz... tudod a "." es a ",") es ott adjak majd a kuldit.
Frank #14 Koszi KeviN! -
KeviN #13 Üdv.
Nnna, akkor megint 1-2 valasz :)
Frank : nincs belso nezet, csak a sajat bazisodon
Gabo : nem jatszottam az elso resszel, de itt nagyon el lett talalva a fizika lemodellezese
Eeek : ha minden igaz akkor beszelt nekd elotte (utanna, kozben) a progi (clay vagy hogy hivjak). Az a feladat, hogy el kell menni a megadott waypointra (benne van a befogott celok kozott, "." es "," vel tudsz fel le lepkedni koztuk) es ott be kell dokkolni 1 tarolokockaba...ez az act 0 vege. Egyebbkent 3 act van, de a harmadik eleg rovid...az act 2 a hosszu.
Gabo #10 Csak kíváncsiság képpen lenne néhány kérdésem.
Közületek hányan játszottak az első résszel?
Az IW2-ben is lett ugyan olyan jó a fizika mint az elsőben? -
Frank #9 Hali!
Lenne egy kerdesem. A bazisokra ha bedokkolsz ad valami belso kepet a bazisrol, vagy csak egy menu jelenik meg. (Tehat van belso nezete a bazisoknak?)
-
KeviN #8 Udv !
Nnna akkor segitek 1-2 dologban, en mar a vegefel jarok.
Eeek : Menteni csak a bazison lehet, ESC megnyomasa utan. Azokat a hajokat meg 1 kis gyakorlassal konnyen le tudod loni
Lacc : ez megyik kuldi ? az act0-s amikor a csomagot kell visszaszerezni ? Ott az a feladat, hogy lelovod a hajot, es a kiserojet, majd a csomagra radokkolsz visszaviszed a feladatot adohoz, ott undokk, majd a bazisra bedokk :) cuccot ott azert nem tucc meg rarakni, mert ha jol Mlexem ott meg nincs semmi...1bbkent a loadout-customizenel lehet uj cuccot a hajora pakolni.
Ha barmi kerdesetek van irjatok :)
#7 Én ott vagyok leadva, mikor a munakadóm a második munkát bízza rám. Ahogy odaérek a célponthoz, ahhoz a szállítóhajóhoz, amit ki kell fosztani, a két testőre rögtön rámmászik, és secperc alatt szétszednek! A baj az lehet, hogy nemigazán tudtam ráaggatni a hajómra az újabb cuccokat, mindenből csak a régit tudom! -
KeviN #5 OFF:
Ripper : jaja :) ki mas lenne...de mos nem nagyon erek ra, mert ezzel a gamaval jaccom ugy napi 8-10 orat :) Azert 1*2* meglatogathatnatok :)
:OFF -
KeviN #3 Hello
nekem nagyon teccik...mar napok ota ezzel jatszom, pedig ez nallam mar nagyon nagy szo....
egyszoval csak ajanlani tudom...ha volna ra penzem valszeg enis megvennem. -
KeviN #1 Udv mindenkinek !
Volna 1 kis gondom ezzel a jatekkal :) (mi masert is nyitottam volna ezt a forumot:)))
Szoval kene nekem a kezikonve...ha valakinek valamilyen formaban megvan irjon 1 url-t, vagy kuldjon 1 mailt pls.