26
  • Bith
    Hát a cikk címe az tééleg átverés. Én is aszittem, hogy a legnagyobb cuccost találták meg ami a Nap körül kering (ahogy a cím állítja). Erreföl kiderül, hogy nemisúgyvanazbáázzz.
  • Szilasz
    Bruce Willis. HOL VAGY ???? Bruce! Segíts!! :)

Szilasz
  • Lez
    "A jeges, vöröses világ mérete több mint ezer kilométer, a csillagászok szerint ennél nagyobb objektumok is lehetnek a Plútón túl"
    Ja pl a Neptunusz. Tudtommal jelenleg éppen az a naptól legtávolabbi bolygó, nem?
  • Lez
    Én meg azt nem értem mit nem értessz. Mi bajod van azzal, hogy jeges vörös világ? Nem tudom, van definíciója annak, hogy mit nevezhetünk világnak? Vagy mit neveznek bolygónak? Pl tudtommal még a Hold-Föld státusa sem egyértelmű, hiszen a méretviszonyok alapján a Hold inkább számít társbolygónak mint holdnak.
    Engem az érdekelne, ez is csak egy krumpli, vagy szép kerek labda. Mondjuk ekkora mérettel valószínűleg csak krumpli lehet.
    "A pontos átmérője a csillagászok kalkulációjától függ, hogy milyen arányban van a fénye az objektum méretével." Ennek a mondatnak semmi értelme.
    Az meg mit jelent, hogy Pluto 2,3??? Akkor már legyen Goofy!
  • Sephi
    Na most varjal mert nem ertem... ez egy bolygo vagy es csillag? lehet lesznek rajta Ufok jeeeeeeeeeee!!!
    nézzed már, a szupergamez teljesen new age-es lett. :)
    Ez egy butasag hogy a fszba latnak el olyan messze es eddig miert nem talaltak meg ha?