CloneCd-hez ki ert?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊) enyim az sziadobozos számlával meg mindennel... simáncsak közli, hogy õ márpedig ezt a típust nem kezeli le...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
az en gyartosorrol leesett HP met sem... gyanitom azert mert nics tipuszam a firmwareban 😊 csak ennyi hp 4*4*36 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
az én 4Xes pana írómat nem ismeri... 😊 marad a DiscJuggler 😊 az áthúz mindent 😊)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Manapság melyik nem támogatja?
CloneCD? Miért kell ahhoz érteni? Egyszrûbb másolóprogrammal nem találkoztam. Leírnád pontosabban a progival kapcsolatos problémát?
Ha arra gondolsz, hogy kilép a winfosból, mielõtt másolna az egyszerû programhiba. Muszáj lesz az eggyel elõbbi verziójút használnod ez esetben.
Ha arra gondolsz, hogy kilép a winfosból, mielõtt másolna az egyszerû programhiba. Muszáj lesz az eggyel elõbbi verziójút használnod ez esetben.
Gondolom ugyanazt, mint az elõzõ verziókban 😊.
Egyébként ez változó lehet, függ a védelemtõl is.
Egyébként ez változó lehet, függ a védelemtõl is.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
A clonecd 3.0.2.3 verzional mit es hogyan kell beallitani, hogy tudja masolni a cloneos cuccokat babaul?