26
  • Andor PaPa
    Kábé. Én is tökéletesen így gondolom.
  • Anee
    apró.::)))))))
    Jó akkor a GF3 az gyengébb a V1nél...ez is egy APRÓ hiba
    jha meg a cerka veri az MPt.........
  • Andor PaPa
    oké, világos minden, csak nem kéne itt csatateret csinálni egy apró chip miatt.
  • Anee
    ne nekem sirj bazze én tom mi az MX MX200 MX400
    AndorPapa:Az ára hasonló. Radeonból is van szarabb mint pl.: az all in wonder. Ez a mondat indította el az All in Wonder pályáját
  • Andor PaPa
    De most hogy jött ehhez a hírhez az All in Wonder? Ez nekem nem teljesen easy.
    > kártyák után a Voodoo(1) gyorsítón

amit, ugye hivatalosan voodoo graphics cardnak híttak.

> ők tervezték és adták ki első igazi 3D grafikus vezérlőt

eztetet már egy korábbi hír kapcsán kiveséztük. lévén, aki még ennál is korábban kezdett el a számgépes grafikával foglalkozni, az emlékszik, hogy az nvidia a felelős az első low-end gyorsító kártyáért. >)
  • Anee
    Meg ha neked egy All in wonder radeon szar hááááááááááááááááát akkor jónagy seggnyaló lehetsz
  • Anee
    Hát bazze Te konkrétan All in Wondert fogalmaztál meg nem radeon Sdrt.........ekkor meg az jön hogy a fogalmazásod egy 5.es szintjén van.....
    amúgy meg olvasol nemtuningolt MX vs SDRes Radeon tesztet az is kb egy szinten van........na jó nagyfelbontásba gyaláz a radeon...
    Ezt nem lehet félreérteni:"Radeonból is van szarabb mint pl.: az all in wonder"
    Ami meg azt illeti az én 600as K6-2esemen már talán lehet tesztelni.....
    Az hogy te csak újságot bújsz az a Te bajod...
    Kár hogy még az Intelkéd is bevallotta hogy a Duron veri a Celeront...ezért akarják a Morgan ellenfelének a PIIImat szánni....
    Kicsit máshol élsz jerek
  • ixyon
    mert segg vagy
    valami nagyon el van cseszve. es te hiszel a chipnek? szeruinted amikor az andantech, meg ez a SUG, meg a HWSW, meg a HW hunpage, meg 1 csomo gamer magazin asszongya, hogy a duron halombapritja a celeront(nemcsak a magyarok) akkor te a chipmagazinnak hiszel! ott valami hidd el, nagyon el volt cseszve...bundazva.
    es a K6-2 mar 350en veri a 300as celeront izombol, mert mar mind2ot hasznaltam. software rendering. csak ugye a 3Dfx igen inteles drivereket irt. isten nyugasztalja, s bocsassa meg neki ezt a bunet
  • Bith
    És ez most hogy jön ide? Ahol grafikus chipekről van szó.
    Ezzel, hogy ASUS nem mondtál semmit. Van ezerféle chippel szerelt kártyája.
  • Anee
    Hát az All in Wonder kurvára szarabb okoskodó
    Az egy 32Megás DDR+Tvtuner
    Hát ez urvára gyengített
    Amúgymeg az MX200 csak annyiban veri a TNT2t hogy van benne T&L....de ez nem mutatkozik meg a teljesitményen
    Ha láttál volna tesztet az MX200ról akkor egy Duron 800ba összesen 2989et produkált...............................................a 3DMARK2000ben....
    Amúgy meg szupernyagfos a K6-2ben is kijön a különbség....azért mert te egy roy csávónak érzed magad nem kell parasztkodnod
  • Andor PaPa
    A tény akkor is az, hogy a SiS már régóta gyártja a cuccokat, csak nem olyan ismert. Ennyi.