SiS: Új résztvevő a grafikus chipek piacán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kábé. Én is tökéletesen így gondolom.
apró.:😊))))))
Jó akkor a GF3 az gyengébb a V1nél...ez is egy APRÓ hiba
jha meg a cerka veri az MPt.........
Jó akkor a GF3 az gyengébb a V1nél...ez is egy APRÓ hiba
jha meg a cerka veri az MPt.........
oké, világos minden, csak nem kéne itt csatateret csinálni egy apró chip miatt.
ne nekem sirj bazze én tom mi az MX MX200 MX400
AndorPapa:Az ára hasonló. Radeonból is van szarabb mint pl.: az all in wonder. Ez a mondat indította el az All in Wonder pályáját
AndorPapa:Az ára hasonló. Radeonból is van szarabb mint pl.: az all in wonder. Ez a mondat indította el az All in Wonder pályáját
De most hogy jött ehhez a hírhez az All in Wonder? Ez nekem nem teljesen easy.
Törölt felhasználó
> kártyák után a Voodoo(1) gyorsítón
amit, ugye hivatalosan voodoo graphics cardnak híttak.
> õk tervezték és adták ki elsõ igazi 3D grafikus vezérlõt
eztetet már egy korábbi hír kapcsán kiveséztük. lévén, aki még ennál is korábban kezdett el a számgépes grafikával foglalkozni, az emlékszik, hogy az nvidia a felelõs az elsõ low-end gyorsító kártyáért. >)
amit, ugye hivatalosan voodoo graphics cardnak híttak.
> õk tervezték és adták ki elsõ igazi 3D grafikus vezérlõt
eztetet már egy korábbi hír kapcsán kiveséztük. lévén, aki még ennál is korábban kezdett el a számgépes grafikával foglalkozni, az emlékszik, hogy az nvidia a felelõs az elsõ low-end gyorsító kártyáért. >)
Meg ha neked egy All in wonder radeon szar hááááááááááááááááát akkor jónagy seggnyaló lehetsz
Hát bazze Te konkrétan All in Wondert fogalmaztál meg nem radeon Sdrt.........ekkor meg az jön hogy a fogalmazásod egy 5.es szintjén van.....
amúgy meg olvasol nemtuningolt MX vs SDRes Radeon tesztet az is kb egy szinten van........na jó nagyfelbontásba gyaláz a radeon...
Ezt nem lehet félreérteni:"Radeonból is van szarabb mint pl.: az all in wonder"
Ami meg azt illeti az én 600as K6-2esemen már talán lehet tesztelni.....
Az hogy te csak újságot bújsz az a Te bajod...
Kár hogy még az Intelkéd is bevallotta hogy a Duron veri a Celeront...ezért akarják a Morgan ellenfelének a PIIImat szánni....
Kicsit máshol élsz jerek
amúgy meg olvasol nemtuningolt MX vs SDRes Radeon tesztet az is kb egy szinten van........na jó nagyfelbontásba gyaláz a radeon...
Ezt nem lehet félreérteni:"Radeonból is van szarabb mint pl.: az all in wonder"
Ami meg azt illeti az én 600as K6-2esemen már talán lehet tesztelni.....
Az hogy te csak újságot bújsz az a Te bajod...
Kár hogy még az Intelkéd is bevallotta hogy a Duron veri a Celeront...ezért akarják a Morgan ellenfelének a PIIImat szánni....
Kicsit máshol élsz jerek
mert segg vagy
valami nagyon el van cseszve. es te hiszel a chipnek? szeruinted amikor az andantech, meg ez a SUG, meg a HWSW, meg a HW hunpage, meg 1 csomo gamer magazin asszongya, hogy a duron halombapritja a celeront(nemcsak a magyarok) akkor te a chipmagazinnak hiszel! ott valami hidd el, nagyon el volt cseszve...bundazva.
es a K6-2 mar 350en veri a 300as celeront izombol, mert mar mind2ot hasznaltam. software rendering. csak ugye a 3Dfx igen inteles drivereket irt. isten nyugasztalja, s bocsassa meg neki ezt a bunet
valami nagyon el van cseszve. es te hiszel a chipnek? szeruinted amikor az andantech, meg ez a SUG, meg a HWSW, meg a HW hunpage, meg 1 csomo gamer magazin asszongya, hogy a duron halombapritja a celeront(nemcsak a magyarok) akkor te a chipmagazinnak hiszel! ott valami hidd el, nagyon el volt cseszve...bundazva.
es a K6-2 mar 350en veri a 300as celeront izombol, mert mar mind2ot hasznaltam. software rendering. csak ugye a 3Dfx igen inteles drivereket irt. isten nyugasztalja, s bocsassa meg neki ezt a bunet
És ez most hogy jön ide? Ahol grafikus chipekrõl van szó.
Ezzel, hogy ASUS nem mondtál semmit. Van ezerféle chippel szerelt kártyája.
Ezzel, hogy ASUS nem mondtál semmit. Van ezerféle chippel szerelt kártyája.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Hát az All in Wonder kurvára szarabb okoskodó
Az egy 32Megás DDR+Tvtuner
Hát ez urvára gyengített
Amúgymeg az MX200 csak annyiban veri a TNT2t hogy van benne T&L....de ez nem mutatkozik meg a teljesitményen
Ha láttál volna tesztet az MX200ról akkor egy Duron 800ba összesen 2989et produkált...............................................a 3DMARK2000ben....
Amúgy meg szupernyagfos a K6-2ben is kijön a különbség....azért mert te egy roy csávónak érzed magad nem kell parasztkodnod
Az egy 32Megás DDR+Tvtuner
Hát ez urvára gyengített
Amúgymeg az MX200 csak annyiban veri a TNT2t hogy van benne T&L....de ez nem mutatkozik meg a teljesitményen
Ha láttál volna tesztet az MX200ról akkor egy Duron 800ba összesen 2989et produkált...............................................a 3DMARK2000ben....
Amúgy meg szupernyagfos a K6-2ben is kijön a különbség....azért mert te egy roy csávónak érzed magad nem kell parasztkodnod
A tény akkor is az, hogy a SiS már régóta gyártja a cuccokat, csak nem olyan ismert. Ennyi.