87
PSX Emulator ePSXe
-
Cobra11 #44 Fölteszek egy Gran Turismo 2 configot erre a címre: http://www.officetech.hu/adam/psx/gt2config.zip
Ez a beállítás a Gran Turismo 2-höz 100 % hogy működik, de megpróbálhatjáték más játékokkal is. Ha nincs meg valamelyik plugin akkor töltsétek le ezt az epsxe 1.2.0-t amiben benne van minden.
http://www.officetech.hu/adam/psx/epsxe120.zip -
Azert van egy ket jatek aminel meg nem tokeletes a grafika... szal a Breath Of Fire 4 ben par magia tok szarul van es elmosodik a kep neha... lehet mas plugin ko! -
Pontosan! Nezd meg az X-Man academy-t PSX en es asztan nezd meg PC-en... huhhaaa! Nem is szepp ugyan maaaaaaaaa!! -
De nem ertem... szal amikor nekem aszontak hogy a ePSXe is jo akkor en neztem csunyan ra... nalam csak VGS volt... de most mar nem is akarom tudni az mi:) -
mert nem jo a bleem emberke! VGS vagy ePSXe! az a rulah! -
jelentem a nagyokosnak:) én egy p1 es 166 os mmx en akatrtam futtatni nekem akkoriban nem net a gamez:) szerinted jogos???jah az én bajom hogy egy ohadt bleem sem találja a cd-t a tárban!!de mé? -
Jouvanna Tressy:) Ne rakjam ki banerbe ?? :))) -
egyebkent a legjobb hely www.aldostools.com :) -
Bammeg ti elvagytok de jol! figyej nekem P3 460mhz GeForce2 MX es minden jatek tep erted? Azaz mindegyik superul megy semmi gond nelkul! Amiutan eladtam a PSX emet ket eve azota itt rohad 20 cd ... es mindegyiket most ujrajatszhatom! Es aki aszongya hogy a Bleem a legjobb az menyen assa jol el magat! -
Cobra11 #31 Az, hogy ti bénák vagytok (Csocso, Version) az nem azt jelenti, hogy nem lehet lefuttatni ps-x játékot a pc-n. -
hm.. -
?? version kezdem azt hinni hogy te még egy mmx nél nem probáltál ki jobb gépet:) egy c64 en elfut akármilyen video:) -
mind1! ne irjatok többet maradjon meg a szép látváény!:) -
csakhogy ne legyen a sok CSOCSO között egy láma... -
rohadj meg!!!!!!!!!!!!!! nem tudsz megelőzni:)))))))) -
pentium 3600..hm...:) -
nekem is azom van de ful csont ugyan az!!! ehh ehh és ne irkáljmár mert elrontod a látványt!!!
Utcso nick: CSOCSO
érted ugye?:)))))))))))) -
jah jah!! nekem a régi gépemen mmx 166 voodoo 2 vel sehogy nem ment a gamez!! 2fps..volt ugy érzem hoygmost eccerre 3 psxes gamezmehetne a gépemen:) -
hm....töcsétek le az MGS-t!!!! -
rom rom..kimész alami várhoz azt annyi van hoyg az nemigaz:) -
Na, ha ez ennyire jó, akkor lennél szíves iderakni egy linket, vagy ilyesmit, hogy honnan lehet letölteni??? -
igen? na had modjak neked valamit baratom...
szoval nekem a ePSXe vel minden egyes jatek super grafikaval es full hanggal semmi gond nelkul mukodeik erted bammeg? Szal maga az a jo szar Bleem es a VGS is elbujhatnak mellete erted? Ha nem tudod hogy kell beconfiguralni akkor ne modjad rola bammeg! Hat en eldobtam az agyamat amikor megladtam hogy ez mit tud erted? ePSXe le a kallappal... -
hat bazd meg! Te tenyleg nem a martin vagy! Mert ha o lennel mar eleve nem szolitottal volna igy:)
Bleem? Az nem is megy.... De mar megoldottam! -
Használj Bleem!-et, az jobb. -
Szalki tudgya hogy kell rendesen mukodtetni eszt a ePSXe emulatort? Valaki le tudja irni hogy kell beconfiguralni meg ilyenek?