Behálózva: Pókember PC-n is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi! Nem tudjátok honann lehet leszedni cracket?
Hello!Király a játék csak kár,hogy a pálya végén lehet csak menteni!
platformjáték, igen (bár nem az átlagos ugribugri). konzolos, igen. De konzolra nem csak platformot csinálnak, ez meg nem 5 percre való. Sokkal de sokkal többet lehet vele játszani, és megérdemli szerintem. (ja, és készül a második rész, Electro ellen 😊)
és még 1 apró megjegyzés, mert nem éri meg falmewart csinálni belõle: nem csak 12éves kölkök játszanak konzolokkal, hanem akik azt a stílust kedvelik. Én spec. sokkal szívesebben játszok 1 Spiderman-nel vagy ECCO-val, mint egy Diabloval, vagy Emperor-ral. De pl. egy Civilization vagy egy Master of Orion megint más tészta 😊
és még 1 apró megjegyzés, mert nem éri meg falmewart csinálni belõle: nem csak 12éves kölkök játszanak konzolokkal, hanem akik azt a stílust kedvelik. Én spec. sokkal szívesebben játszok 1 Spiderman-nel vagy ECCO-val, mint egy Diabloval, vagy Emperor-ral. De pl. egy Civilization vagy egy Master of Orion megint más tészta 😊
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Pókember bácsi nagyon víziszonyos a játékban... ha ezek a képek PC-s változatról készültek (mert van PS1, N64 meg DC változat is) akkor a Dreamcastnak nem kell szégyellnie magát 😊 Egy az egybe ezt a minõséget hozza 😊 Jó buli a játék, most görcsölök sokadszorra a végigjátszással 😊))
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"