Technomage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Vannak benne mozik is?
skorpio7
Mi az a játékhoz kiadott cutscenes addon ?

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Hmmm, így elsõ nekifutásra nem is rossz. + még nem is annyira nehéz. 7 quest már megvan, amúgy azért is jó mert FULL RIP 1.1GB!!! Minden benne van!!

CSOCSO
hm hogy muik nincsenek?
Lacc
Nnnna, most mar a kanyonban vagyok (az erdõ nagyon király volt). Elég kietlen vidék, egyenlõre még a terepet derítem fel.
miféle game ez?
Lacc
Ok, most már megoldottam, a Steamereknél vagyok. De hogy kell benyomulni a dinamitraktárba? Már adtam a csávónak stew-t, de akkor sem enged be!
Lacc
Hát én még csak a kezdõvárosban vagyok. Ki akarnak zavarni, azt mondják várjam meg a döntést a fater házában. De oda meg az van kiírva, hogy 5-kor jövök, és még csak 3 van. Akkor hogy múlik itt az idõ? Azelõtt nagyon gyorsan ment, de most meg se mozdul az óra mutatója. Vagy minden feladatot meg kell csinálni, hogy menjen az idõ??
Shep
Milyen is ez a játék valójában azon kívül hogy valami akció kaland?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lacc
Hol tartasz benne?
Sephi
Hmm nekem aszontak hogy a Technomage jatek az egy kurva nagy varosoban lesz...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lacc
Játszik itt ezzel valaki? Egy kicsit furcsa, de azért nem rossz, majd meglátjuk mi lesz benne késõbb, még az elején vagyok.